Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Tutia @ 2011 05 23, 12:33)
Man nekimšo  schmoll.gif  Bet juk čia labai individualu.

Man ELDW tai nekemsa, sakau gal ir light nekims g.gif
Atsakyti
QUOTE(mergytia @ 2011 05 23, 18:27)
o ji skysta?  g.gif man nedaug maskavimo reikia.. noriu kad graziai uziteptu ir laikytusi, neblizgetu....

nera labai skysta, kokia pvz. buvo gyvenchy matmatte. siaip ar taip man patiko, tai vakar nusipirkau thumbup.gif
Atsakyti
Gal kuri šiuo metu naudojate Lancome Teint Miracle ? smile.gif

Mano oda mišri, tačiau sausėja T zona, ir man konsultantės siūlo matines pudras, nes oda riebi kitur. Aš aiškinu, kad man neblizga veidas, o jos man vis tiek kiša sunkias pudras, kur maskavimas stiprus smile.gif Man to maskavimo reiktų, bet ne ant tiek, kad tepti tokią pudrą, kuri negali suteikti gyvumo veidui.
Paskutinė, kurią siūlė tai Dior Forever, šiaip bandžiau ją, tepėsi maloniai, ir laikėsi tikrai labai ilgai, bet ji man per sunki tiesiog. Nebežinau net ką bandyti... g.gif

Gal kam panaši situacija? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 05 24, 20:07)
Mano oda mišri, tačiau sausėja T zona, ir man konsultantės siūlo matines pudras, nes oda riebi kitur. Aš aiškinu, kad man neblizga veidas, o jos man vis tiek kiša sunkias pudras, kur maskavimas stiprus smile.gif  Man to maskavimo reiktų, bet ne ant tiek, kad tepti tokią pudrą, kuri negali suteikti gyvumo veidui.
Paskutinė, kurią siūlė tai Dior Forever, šiaip bandžiau ją, tepėsi maloniai, ir laikėsi tikrai labai ilgai, bet ji man per sunki tiesiog. Nebežinau net ką bandyti...  g.gif 

man panaši situacija, tik man T zona blizga (ne labai riebi bet tikrai nesausa) o likęs veidas sausutėlis. Aš tai renkuosi pusiau matines pudras ir ant viršaus tvirtinu sausa, toks tarpinis variantas.
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 05 24, 19:07)

Mano oda mišri, tačiau sausėja T zona, ir man konsultantės siūlo matines pudras, nes oda riebi kitur. Aš aiškinu, kad man neblizga veidas, o jos man vis tiek kiša sunkias pudras, kur maskavimas stiprus smile.gif  Man to maskavimo reiktų, bet ne ant tiek, kad tepti tokią pudrą, kuri negali suteikti gyvumo veidui.
Paskutinė, kurią siūlė tai Dior Forever, šiaip bandžiau ją, tepėsi maloniai, ir laikėsi tikrai labai ilgai, bet ji man per sunki tiesiog. Nebežinau net ką bandyti...  g.gif 

kaip idomu, kad T zona sausa, o kitur riebu..paprastai butent T zona riebaluojasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 05 24, 20:41)
man panaši situacija, tik man T zona blizga (ne labai riebi bet tikrai nesausa) o likęs veidas sausutėlis. Aš tai renkuosi pusiau matines pudras ir ant viršaus tvirtinu sausa, toks tarpinis variantas.

Tai va, o man tikrai nesinori nieko tvirtinti sausa, man norisi, kad veidas atrodytų kuo natūraliau ir sveikesnis. smile.gif ax.gif

QUOTE(ZBITKA @ 2011 05 24, 20:58)
kaip idomu, kad T zona sausa, o kitur riebu..paprastai butent T zona riebaluojasi g.gif

Aha, tikrai, kad įdomu smile.gif
Tiesiog man tarp antakių ta vieta šerpetoja, aplink nosį ir aplink lūpas labai sausa. Aišku, kai su kremu pataikau tai viskas OK būna, bet panaudojus netinkamą produktą iškart išlenda tas skirtumas ir labai erzina unsure.gif Na dar buvo, kad kažkuri pudra išryškino tą sausą zoną.. g.gif Dabar jau net nebepamenu kuri..
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 05 24, 20:07)

Kaip jau minejau neseniai sioje temoje, mano T zona nera labai riebi, taciau blizgesys su Teint Miracle islenda dienos eigoje. Manau jei oda T zonoje sausoka, o skruostai ir kita - riebios odos, imanomas variantas kad visai neblogai Teint Miracle tiks, nes ji suteikia tokio gyvo odos skaistumo,atrodo tarsi oda svyti is vidaus padrekinta ir skaisti. Kad ir kaip ten bebutu, bet turincioms riebia veido oda, vistiek labiausiai blizga T zona, o skruostai neblizga sitaip, todel manau kad gali gautis vientisa graziai padengta veido oda. Sausumu si krempudra tikrai neisryskina, mano pacios oda i sausuma, paserpetojimus, atsirandancius apie nosi, smakro daly graziai padengia. O geriausiai tai butu konsultanciu paprasyti vienam kartui ipilti krempudros arba pasidazyti parduotuveje ir taip pasibandyti kaip dienos begy veido oda reaguoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Jzh-: 25 gegužės 2011 - 11:12
QUOTE(-Jzh- @ 2011 05 25, 12:11)
Kaip jau minejau neseniai sioje temoje, mano T zona nera labai riebi, taciau blizgesys su Teint Miracle islenda dienos eigoje. Manau jei oda T zonoje sausoka, o skruostai ir kita - riebios odos, imanomas variantas kad visai neblogai Teint Miracle tiks, nes ji suteikia tokio gyvo odos skaistumo,atrodo tarsi oda svyti is vidaus padrekinta ir skaisti. Kad ir kaip ten bebutu, bet turincioms riebia veido oda, vistiek labiausiai blizga T zona, o skruostai neblizga sitaip, todel manau kad gali gautis vientisa graziai padengta veido oda. Sausumu si krempudra tikrai neisryskina, mano pacios oda i sausuma, paserpetojimus, atsirandancius apie nosi, smakro daly graziai padengia. O geriausiai tai butu konsultanciu paprasyti vienam kartui ipilti krempudros arba pasidazyti parduotuveje ir  taip pasibandyti kaip dienos begy veido oda reaguoja.

Ačiū už komentarą 4u.gif
Aš niekada nesu susidūrusi su odos blizgėjimu, ji tiesiog riebi ir viskas.
O vat sausų vietų tie pašerpetojimai tai matosi smile.gif Aišku dar viskas priklauso nuo sezono, žiemą ši problema paaštrėja.
Šiandien kaip tik buvau pasižiūrėti "gyvai" tą Teint Miracle. Tekstūra visai gerą įspūdį paliko... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 05 25, 12:31)
Ačiū už komentarą 4u.gif
Aš niekada nesu susidūrusi su odos blizgėjimu, ji tiesiog riebi ir viskas.

Tuomet tuo labiau Teint Miracle turetu tikti mirksiukas.gif Jei visgi isigysi - lauksiu temoj atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 05 25, 12:35)
Tuomet tuo labiau Teint Miracle turetu tikti  mirksiukas.gif  Jei visgi isigysi - lauksiu temoj atsiliepimu smile.gif

Greičiausiai, kad pirksiu ją.. smile.gif Tai būtinai paliksiu atsiliepimą panaudojusi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 05 23, 20:21)
Man ELDW tai nekemsa, sakau gal ir light nekims g.gif

man nekemsa ELDWL
Atsakyti
Jau geras menuo naudoju lancome teint miracle pudra.
Maskuoja vidutiniskai, kartais noretusi kad pamaskuotu labiau blush2.gif ypac dabar kada oda po milijono skrydziu(istikruju ne milijonas bet 11 lektuvu per 3 savaites doh.gif ) kardinaliu oro pasikeitimu, klaikiai sudurniavo unsure.gif Tad nebezinau ar pati oda is saves kazkokius pokstus krecia ar ir pudra prie to prisidejo g.gif nenaudoju jos kasdiena. Daaugiausia 3-4 kartus per savaite. Beveik visame veide yra ivairiu spuogeliu blink.gif kakta ir smakras sakyciau iprasta, nes karts nuo karto islenda. Bet va ir ant zandu pradejo darytis visokie dariniai g.gif be to dar mmm turi pareit. Zodziu jokiu budu nekaltinu kad nuo pudros kemsasi poros ir del to vis kyla visokie dariniai, taciau toki itarima turiu g.gif bet vel gi naudoju ne tik ja viena veidui, gal dar kas nors nepatinka g.gif
Del blizgejimo. Dienos begyje, po 6 valandu nelabai maciau ka reiktu pataisyti bigsmile.gif thumbup.gif po 8 valandu jau pradejo blizgeti kakta, nosis, oda prie nosies ir smakras. Bet kadangi tiek laiko buvau su pudra bei baze, todel visai nesukele man problemu truputi perbegti oda su kompaktine pudra.

Siaip sakyciau tikrai normali gera pudra. Palyginti nelabai turiu su kuom blush2.gif nenaudojau jokiu, tik krema su spalva.

TACIAU, is arti arti pasiziurejus mane truputi nervuoja tas vadinamas miltuoto veido efektas g.gif nors uzbaigdama makiaza niekada netepu nei birios nei kompaktines pudros vien del sio miltuoto veido efekto g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo convict: 28 gegužės 2011 - 22:26