Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(convict @ 2011 05 28, 23:25)
Jau geras menuo naudoju lancome teint miracle pudra.

O koks jūsų odos tipas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 05 29, 12:52)
O koks jūsų odos tipas?  smile.gif

Siaip sakyciau misriai jautrus g.gif kakta ir barzda linkusi i spuogelius, bet nepasakyciau kad labai riebi g.gif zandai i sausuma(ziemos metu i dideli saususma) o dar ir labai jautri. Bet kokias priemones ilgiausiai galiu naudoti menesi-du, paskui pradeda erzinti oda, vel keiciu viska kita linija iki kito erzinimo ir t.t. doh.gif
Atsakyti
as bandysiu pirkt lancome teint miracle, bandziu kristianoi, patiko smile.gif parasysiu paskui kaip kas smile.gif dar prisiziurejau youtube vaizdeliu apie ja tai isvis neliko abejoniu biggrin.gif
Atsakyti
siuo metu naudoju clinique superbalanced pudryte,patinka,niekuo nesisikundziu
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 05 19, 12:41)
o kaip laikymasis ir kaip atrodo ant veido tik užtepus be jokių birių ant viršaus? ji blizga ar yra matiškumo?  4u.gif

Negaliu paskyt nes neturiu galimybės su ja išbūti visą diena nes spalva labai skiriais nuo viso kūno, tai pabandau ja namuose būdant, tai galiu paskyti tik tiek kad ji man labiau matiškumo duoda.

QUOTE(zuika_puika @ 2011 05 19, 20:37)
Gal ta Skin illusion irgi gerai laikosi? ar nekemsa poru?  ax.gif Niekaip negaliu atrasti idealios pudros... ax.gif

Atsiprašau kad tik dabar pastebėjau jūsų žinutes, tai po kol kas negaliu labai ka pasakyt apie ją, nes man ji per tamsi vis dar, reik dar pasideginti kad galėčiau normaliai ją išbandyti. Kai tik panaudosiu ja ilgiau ateiisu su atsiliepimais
Atsakyti
Merginos, kur perkat pudrytę Make up forever vandens pagrindu, gal kuri patartumėt??? Būčiau dėkinga 4u.gif
Apie tokią kalbu wub.gif http://www.makeupfor.../face-body.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iingridaa: 30 gegužės 2011 - 16:27
Sveikos, įsigyjau Estee Lauder double wear pudrą ir tik namuose pastebėjau,kad ji be dozatoriaus g.gif . Pilti reikia tiesiog iš stiklinio buteliuko kas yra labai nepatogu. Gal kas turit tokią ir ar tikrai ten dozatoriaus neturi būti?

Atsakyti
QUOTE(Softe24 @ 2011 06 01, 12:03)
Sveikos, įsigyjau Estee Lauder double wear pudrą ir tik namuose pastebėjau,kad ji be dozatoriaus g.gif . Pilti reikia tiesiog iš stiklinio buteliuko kas yra labai nepatogu. Gal kas turit tokią  ir ar tikrai ten dozatoriaus neturi būti?

Neturiu šios pudros, bet galiu patvirtinti, kad tikrai ji be dozatoriaus. smile.gif
Papildyta:
o aš jau kelintą kartą bandau "sumiksavus" Bourjois Helthy Mix + Guerlain Parure Extreme - geras variantas gaunasi thumbup.gif Išsilaiko ilgiau, negu viena HM ir veidukas skaisčiau ir gyviau atrodo, nei su viena PE biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 05 29, 16:06)
siuo metu naudoju clinique superbalanced pudryte,patinka,niekuo nesisikundziu

As taip pat sia nusipirkau. Nemaskuojanti, trumpai laikosi, nenaturaliai atrodo doh.gif Pinigai kaip i bala.
Atsakyti
QUOTE(Softe24 @ 2011 06 01, 12:03)
Sveikos, įsigyjau Estee Lauder double wear pudrą ir tik namuose pastebėjau,kad ji be dozatoriaus g.gif . Pilti reikia tiesiog iš stiklinio buteliuko kas yra labai nepatogu. Gal kas turit tokią  ir ar tikrai ten dozatoriaus neturi būti?

Be dozatoriaus ji. Man vienintele krempudra , kuri issilaiko visa diena. thumbup.gif

Kartais ja pamaisau su chanel pro lumerie, tai isvis liuks atrodo. bigsmile.gif
Atsakyti
Nzn ar cia i tema, prie to pacio.. 4u.gif visada pudra tepiau pirstais.. siuo metu naudoju Chanel Vitalummiere.. ir sugalvojau pabandyt su sepetuku.. niekad nesuprasdavau, kodel yuotubei panos pila tiek pudros blink.gif dabar supratau biggrin.gif rankom tepant man uztenka nepilno paspaudimo iki galo, o su sepetuku (naudojau elf) dvieju vos uzteko blink.gif pudros svaistymas.. aisku, visokiu tu sepetuku buna, man aisku levas, bet vis tiek pudros daugiau susinaudoja manau su sepetuku nei be jo. Ar as klystu? 4u.gif
Atsakyti
As norejau pasiteirauti naudojanciu Lancome Teint Miracle, koki numeri patartumete idegusiai odai, negaliu pabandyti atspalviu nes parduotuvese pas mus jos nera, zadu per ebay pirkti, ir parasykite atsiliepimus ar tikrai verta ja pirkti. dekoju mirksiukas.gif
Atsakyti