Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Vitulka @ 2011 06 05, 20:53)
1) man su šepetuku, kai nereik maskavimo užtenka 1 paspaudimo. kai noris daugiau kur patapšnot reik 1,5 - 2.

2) šepetėlį plaunu kaskart po naudojimo  ax.gif

Visiškai sutinku su abiem punktais. Aišku, turbūt labai daug priklauso nuo pačios pudros, bet su šepetėliu ar be jo niekada nesunaudoju daugiau dviejų paspaudimų. Paprastai kasdienai užtenka 1,5. smile.gif

Aš taip pat šepetėlį plaunu po kiekvieno naudojimo, nes pastebėjau, kad labai "uždera" spuogų, jei to nedarau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 06 04, 16:59)
Nzn ar cia i tema, prie to pacio..  4u.gif visada pudra tepiau pirstais.. siuo metu naudoju Chanel Vitalummiere.. ir sugalvojau pabandyt su sepetuku.. niekad nesuprasdavau, kodel yuotubei panos pila tiek pudros  blink.gif dabar supratau  biggrin.gif rankom tepant man uztenka nepilno paspaudimo iki galo, o su sepetuku (naudojau elf) dvieju vos uzteko  blink.gif pudros svaistymas.. aisku, visokiu tu sepetuku buna, man aisku levas, bet vis tiek pudros daugiau susinaudoja manau su sepetuku nei be jo. Ar as klystu? 4u.gif

man ir su ir be šepetėlio nereikia daugiau nei 1,5 paspaudimo blush2.gif na ypatingomis progomis kai labai atviras kaklas ir dekolte naudoju 2 paspaudimus blush2.gif Aš kažkaip visada maniau, kad su šepetėliu reiks daug daugiau pudros sunaudoti, bet kai pabandžiau,- taip nebeatrodo... na gal vos vos mirksiukas.gif Bet man nelabai yra ką maskuoti, pudrą naudoju tik veido spalvai sulyginti ir smulkioms raukšlelėms paslėpti smile.gif
Manau čia daug nuo pudros priklauso, jei pudra tiršta sunki turbūt kur kas daugiau susitepa, plius nuo veido priklauso, kiek to maskavimo norima.. g.gif

Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 06 05, 21:01)
As tik kas 2-3 savaites  ax.gif Arba jeigu nusprendziu pasitepti kita pudra nei buvo teptasi pries tai  ax.gif

Man tai atrodo kiek nehigieniška.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 06 05, 21:01)
O dar kai taip karsta, tai naturalu, kad betkokia pudra plaukia ir siaip nesinori kad kazkas ant veido butu  ax.gif

man kaip nekeista Lancome teint miracle nenubėga per dabartinius karščius. Krempudrą užtvirtinu Kanebo sensai biria
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 06 06, 14:50)
Man tai atrodo kiek nehigieniška..  smile.gif

As nejauciu poreikio plauti ji kaskart po naudojimo, tuo labiau, kad kremine pudra naudoju ne kasdien wink.gif
Jei matysiu, kad kazkas negerai ir reikia plauti sepeteli dazniau tikrai taip darysiu smile.gif

QUOTE(Vitulka @ 2011 06 06, 23:37)
man kaip nekeista Lancome teint miracle nenubėga per dabartinius karščius. Krempudrą užtvirtinu Kanebo sensai biria

As irgi kremine pudra visada uztvirtinu kompaktine (paskutines kelias savaites naudoju YSL eclat et matite), bet visvien po keliu valandu jauciu kaip pradeda viskas begt nuo veido, gal prakeituoju labiau. Is kitos puses man visa laika tenka buti karstoj patalpoj, be kondicionieriu.
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 06 06, 13:50)
Man tai atrodo kiek nehigieniška..  smile.gif

Man irgi. Nors jei kasdien dazyciausi,nezinau ar plauciau taip tiksliai kiekviena diena. Dabar tai po kiekvieno pasinaudojimo plaunu, man maloniau paskui teptis smile.gif

O beje,galima naudoti dregna sepetuka? Na,kaip buna naudoja dregnas kempineles,tai gal ir su sepetuku taip galima?
Atsakyti
Pastebejau kad vienur raso kremine pudra kitur makiazo pagrindas, kuo jie skiriasi g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 06 07, 00:19)
O beje,galima naudoti dregna sepetuka? Na,kaip buna naudoja dregnas kempineles,tai gal ir su sepetuku taip galima?

Galima, tada padengimas gausis lengvesnis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 06 05, 20:53)
Lancome Teint Miracle
įdomiai smile.gif 02 numeris į raudonumą, o 03 jau tikrai į rudumą

Taip jau yra su mano oda, šiaip atspalvis neįdegus i raudonumą, o įdegu veidą ne raudonai, o grynai į rudumą beige atspalvio tokio 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2011 06 06, 23:37)

Ir man nesubega per karscius uztvirtinus biria thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos! Jei kas iš bandžiusių nepatingėsit, pasakykit, kuri pudra labiau patiko, labiau maskavo - Chanel Pro Lumiere ar Dior Nude, ar gal dar kokia Chanel Vitalumiere? Nes blem, susinervinau šiandien, nuvažiavau nusipirkti išsvajotos Pro Lumiere, nes jau buvau nusprendus, kad čia galėtų būti mano tobulioji pudra, o pasirodo išvis net neturi šviesiausio (10) atspalvio, išvis visoj šaly net nėra (ne Lietuvoj) ohmy.gif Tai vėl teks kažko ieškotis unsure.gif
Atsakyti
gal kas pamenat kiek kristianoj kainuoja lankome teint mirackle
Atsakyti
o jus kasdien tepate pudra,jei taip/ne ,kodel?
Atsakyti