Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis - 26 tema

Sveikos,

kepiau ir as Ules Tiramisu torta. Liuks. Tik as biskvita pjoviau i 4 dalis, nes man skaniau taip biggrin.gif

Nusiziurejau is paskutiniu receptu zagarelius ir meduoliu torciuka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2011 05 02, 16:49)
o gal galite patikslinti ka reiskia miltai N 405 g.gif
Ir gla mazdaug isivaizduojate kas gautusi, jei pries klijuojant tuos burbuliukus, istepti pagrinda kokiu nors dzemu g.gif ax.gif  4u.gif


as atsakysiu,cia yra Karaliski miltai.
Atsakyti
Siandien kepiau Ules pyraga ,,Saulegraza,,labai skanus,galiusakyt,kepkit,nesigailesit wub.gif Aciu Ulei uz superini pyrago receptuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2011 05 02, 16:49)
o gal galite patikslinti ka reiskia miltai N 405 g.gif
Ir gla mazdaug isivaizduojate kas gautusi, jei pries klijuojant tuos burbuliukus, istepti pagrinda kokiu nors dzemu g.gif ax.gif  4u.gif

ekstra miltai.
Manau butu liuks 4u.gif


QUOTE(rugiagele26 @ 2011 05 02, 17:46)
Sveikos,

kepiau ir as Ules Tiramisu torta. Liuks. Tik as biskvita pjoviau i 4 dalis, nes man skaniau taip biggrin.gif

Nusiziurejau is paskutiniu receptu zagarelius ir meduoliu torciuka  bigsmile.gif

bet kaip tu supjaustai blush2.gif as norec bent i tris dalis,niekaip man neiseina blush2.gif

QUOTE(meljola @ 2011 05 03, 01:17)
Siandien kepiau Ules pyraga ,,Saulegraza,,labai skanus,galiusakyt,kepkit,nesigailesit wub.gif Aciu Ulei uz superini pyrago receptuka 4u.gif

aciu wub.gif
Atsakyti
Nezinau, Ule, kokio skersmens formoje kepet, as 24 cm, man lengvai susipjauste, na vienoj vietoj nuplonejo, bet is esmes gavosi po kokius 5 mm biskvitukai. Tik dar geriau butu buve, jei as biskvita buciau gerai atsaldziusi, tai geriau butu pjaustyt.Tiesa, as dar sokolado patarkavau ir i viena sluoksni pribarsciau, ir ant virsaus sokolado ir kakavos. Va kaip atrode:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 03 gegužės 2011 - 07:09
QUOTE(egleja @ 2011 05 02, 12:06)
bandziau ir as sita pyraga,visi isgyre  blush2.gif

1/4 puodelio arba 3/4 puodelio - sakykit koks vis delto ismatavimas tikslesnis butu?
Aciu...
Atsakyti
Ir dar - 2 ir 1/2 sausu mieliu, gal kepejeles parasytumet kiek slapiu?
Aciu!
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2011 04 13, 21:51)
Sveikos, vaišinu puriais minkštais varškės žagarėliais.  wub.gif   wub.gif

Originalus receptas:

200 gr. varškės
350 gr. kefyro ( naudojau grietinę, nes kefyro neturėjau)
0.5 a.š sodos (nugesintos kefyre)
150 gr. cukraus
1 a.š vanilinio cukraus
2 kiaušinių
500 gr. miltų
Šaukšto spirito, ar degtinės.
cukraus pudros (apibarstymui)
apie 0,5 l aliejaus

Varškę ištrinkite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, įmuškite kiaušinius, viską gerai išmaišykite.
Į varškės masę supilkite kefyrą, nugesintą sodą, vėl viską išmaišykite.Galiausiai supilkite miltus, degtinę. jei matote kad tešla per skysta, labai limpa prie rankų, miltų dar šiek tiek pridėkite, bet ji neturi visai nelipti prie rankų, miltų nepadauginti. Tešlą palaikyt šadytuve apie pusvalandį.
Puode įkaitinkite aliejų.
Tešlą iškočiokite apie puse cm storio. Supjaustykite juostelėmis. Jų viduryje įpjaukite ir pro padaryta skylę prakiškite vieną juostelės galą.
Žagarėlius kepkite įkaitintame aliejuje, kol jie įgaus rusvą atspalvį.
Iškepusius žagarėlius padėkite ant lėkštelės, kurioje patieskite popierinę servetėlę, kad aliejus susigertų. Dar šiltus apibarstykite cukraus pudra.

.....
...


Atsiprašau už citavimą, vakar kepiau žagarėlius, naudojant kefyrą, tai labai skysta tešla gavosi schmoll.gif , naudokit grietinę, arba kefyro mažiau pilkit unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 08 gegužės 2011 - 20:06
QUOTE(daivaP @ 2011 04 08, 10:25)
Meduolių-bananų tortas smile.gif




Isbandziau si reikala, bet as gal per storai supjausciau meduolius, nes nesudreko man jie... o norejosi dregno tortuklo smile.gif kita karta jau zinau ka keisiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 05 04, 09:58)
Isbandziau si reikala, bet as gal per storai supjausciau meduolius, nes nesudreko man jie... o norejosi dregno tortuklo smile.gif kita karta jau zinau ka keisiu biggrin.gif

Matyt tikrai per storai, nes man visada gaunasi šlapias g.gif Neseniai dariau dukros gimtadieniui, tai gavosi labai šlapias biggrin.gif bet mums su dukra labai patiko, o MB per šlapias buvo smile.gif Sėkmės bandant sekantį kartą 4u.gif
Atsakyti
as tai nepjaustau meduoliu,o trupinu rankomis,sutrupinus paspaudziu rankomis ir gerai
Atsakyti
Apelsininis pyragas bigsmile.gif

Reikės:
150g margarino,
150g cukraus(galima ir mažiau),
3 kiaušiniai,
1a.š. vanilinio cukraus,
2a.š. kepimo miltelių,
200g miltų,
1 apelsinas(pas mane buvo 250g dydžio).

Kambario temp. margariną ištrinti su cukrumi ir kiaušiniais, įtarkuoti apelsino žievelę, išspausti sultis, suberti miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų. Viską gerai išplakti. Pilti į skardelę, prieš tai į ją įtiesus kepimo popierių, ir kepti 170 laipsnių temp. apie 30 min. Iškepusį ataušinti, supjaustyti ir pabarstyti cukraus pudra.
Skardos dydis 26*19 cm.
Labai purus ir skanus pyragas thumbup.gif Verta pabandyti 4u.gif

user posted image
Receptukas iš say7 forumo

Atsakyti