Receptas iš tinklapio Valgome namie Edim doma su Julija Vysockaja
receptas
Vien pliusai šiems sausainiams...pagaminami greitai,skanus labai

Produktai:
150 gr. sviesto arba margarino
200 gr. varškės (riebumas nesvarbu)
200-250 gr. miltų
150 gr. cukraus (šeima pageidavo daugiau)
2 arb. šaukštelis kepimo miltelių
2 kiaušiniai
saulėgrąžų
Kambario temperatūros margariną išsukame su cukrumi.
Kiaušinius išplakame,sudedame į sviestą ir gerai išmaišome.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais.
Į sviesto/kiaušinių masę dedame varškę ir persijotus miltus.
Užminkome tešla,ji neturi būti kieta.
Dedame į šaldytuvą maždaug 0,5 valandos.
Vėliau tiesiog rankomis formuojame apvalius paplotėlius.
Pabarstome kiekvieną sausainiuką saulėgrąžomis.
Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi,dedame sausainius paliekant tarp jų tarpus.
Kepame 180 C. temperatūroje 20-25 minutes.

