QUOTE(Shokoladka @ 2011 04 12, 19:21)
O bananai nepajuoduoja? noriu pagaminti bendradarbei gimtadienio proga, tai vaizdas butu svarbus

o beje, kuo galima būtų pakeisti bruknes? Gal tiktų džiovintos spanguolės?
Gal kas darėte su šokoladiniais meduoliais? kaip skaniau? o gal galima vieną sluoksnį braškinį, o kitą - šokoladinį?
ir beje, kokio pločio Jūsų indas, kuriame ruošėte? Kuo aptepėte viršu, kad priliptų migdolai?
Iš anksto ačiū už atsakymus

Bananai tikrai nepajuodavo, iš karto supjausčius aptepiau grietine, valgėm kitą dieną, tai pjūvyje tikrai matosi, kad ne juodi

Bruknes galima keisti bet kokiom uogom, tiktų ir juodi serbentai, ir raudoni, ir spanguolės, ir vyšnios, tik manau, braškės netiktų, nes patežtų jos

Galvoju, kad ir be uogų būtų gerai. Ką šaldiklyje turi, tas tinka. Aš iš pradžių norėjau dėti juodus serbentus, bet pažiūrėjau, kad nebeturiu
Manau šokoladiniai meduoliai tinka puikiai

ir sluoksniuoti galima, reikia bandyti, o paskui jau bus matyti, kuris variantas skanesnis
Indo skersmuo 19 cm, o aukštis-7 cm. Kaip rašiau dariau tokiame stikliniame inde
Viršų aptepiau ta pačia grietine, aplipinau kepintomis migdolų plokštelėmis.
Bet galima puošti ir tarkuotu šokoladu, ir kitais riešutais