Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis - 26 tema

Kepiau berods drugelio receptu zagarelius su varske... na ilgai tokiu ieskojau thumbup.gif minksti, purus, tik uzkniso ilgai kept, nes daug gavosi biggrin.gif bet liko nedaug biggrin.gif zodziu uz recepteli ACiu wink.gif
Papildyta:
RECEPTAS

Iskeliu net recepta, kad ir jus susigundytumet smile.gif
Atsakyti
Sausainiai su šokolado gabaliukais

user posted image


300 gr. miltų
80 gr. migdolų
300 gr. šokolado
150 gr. miltinio cukraus
150 gr. rudojo cukraus
300 gr. sviesto
2 kiaušiniai
vanilės esencijos lašų

Migdolus paskrudinti sausoje keptuvėje ir susmulkinti. Šokoladą sutarkuoti rupia tarka.Šokoladą sumaišyti su miltais ir riešutais. Cukrų ir cukraus miltelius ištrinti su minkštu sviestu, sumušti kiaušinius, įlašinti vanilės esencijos. Abi mases sumaišyti į vieną. Gerai išmaišyti. Tešlą kabinti šaukštu ir ant kepimo popieriumi išklotos skardos formuokite kauburėlius. Sausainius kepkite 190 C įkaitintoje orkaitėje 10-15 min. Atvėsinti.
Skanaus!!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 05 08, 19:09)
Kepiau berods drugelio receptu zagarelius su varske... na ilgai tokiu ieskojau  thumbup.gif minksti, purus, tik uzkniso ilgai kept, nes daug gavosi biggrin.gif bet liko nedaug biggrin.gif zodziu uz recepteli ACiu wink.gif
Papildyta:
RECEPTAS

Iskeliu net recepta, kad ir jus susigundytumet smile.gif

Man irgi patiko sie zagareliai drinks_cheers.gif , nors nesu puriu megeja, tik traskiu biggrin.gif , bet sie verti "grieko" thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Noreciau isgirsti receptu bei patarimu apie austriska strudeli su varske. Gal esate gaminusios, kaip sekesi? Girdejau, jog labai sunku pagaminti tinkama tesla, nes reikia kocioti itin plonai unsure.gif
Atsakyti
Noriu paklausti gal kas žinot kas galejo atsitikti mano silikoniniai kekso formai, 2 paskutinius kartus pyragas prilipo nėjo gražiai išimti g.gif gal man ją jau mesti lauk schmoll.gif noriu kepti keksa bet bijau kad vel neišimsiu
Atsakyti
QUOTE(lolanta @ 2011 05 09, 09:29)
Noriu paklausti gal kas žinot kas galejo atsitikti mano silikoniniai kekso formai, 2 paskutinius kartus pyragas prilipo nėjo gražiai išimti g.gif gal man ją jau mesti lauk schmoll.gif noriu kepti keksa bet bijau kad vel neišimsiu


Pabandyk siek tiek patepliot sviestu ar aliejum...
Atsakyti
tai kad viena karta tepiau gausiai margarinu irgi buvo tas pats schmoll.gif prilipo. Aš ja Jyske pirkau ir nebrangiai mokejau, metus buvo viskas gerai o dabar limpa.
Atsakyti
QUOTE(lolanta @ 2011 05 09, 12:00)
tai kad viena karta tepiau gausiai margarinu irgi buvo tas pats schmoll.gif prilipo. Aš ja Jyske pirkau ir nebrangiai mokejau, metus buvo viskas gerai o dabar limpa.

Mano dvi taip pat pradėjo lipti, nors ir brangios prancūziškos. Manau, kad niekas nepadės
Atsakyti
aš taip ir maniau verysad.gif kad reikia mesti lauk ir kita nusipirkti
Atsakyti
QUOTE(lolanta @ 2011 05 09, 14:06)
aš taip ir maniau  verysad.gif kad reikia mesti lauk ir kita nusipirkti

O tai kepimo popierium iškloti? Kaip eilinę skardą.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 05 08, 19:09)
Kepiau berods drugelio receptu zagarelius su varske... na ilgai tokiu ieskojau  thumbup.gif minksti, purus, tik uzkniso ilgai kept, nes daug gavosi biggrin.gif bet liko nedaug biggrin.gif zodziu uz recepteli ACiu wink.gif
Papildyta:
RECEPTAS

Iskeliu net recepta, kad ir jus susigundytumet smile.gif


Labai smagu, kad patiko thumbup.gif
Atsakyti
Varškės pyragas "TRIO"

user posted image

Pagrindui:

350-400 gr. sausainių
100 gr. sviesto
100 gr. cukraus pudros

Varškės masei:


400 gr. varškės
400 gr. grietinės
190 gr. kondensuoto pieno
3 šaukštai cukraus
1 pok. vanilinio cukraus
25 gr. želatinos
400 gr. šilto vandens
50 gr. morkų sulčių
2 šaukštai kakavos

Sausainius sumalti ir sumaišyti su minkštu sviestu ir cukraus pudra. Iškloti kepimo formos dugną ir dėti į orkaitę 10-15 min. 180 C.
Želatiną užpilame šiltu vandeniu ir leidžiame išbrinkti 15 min. Varškę, grietinę, kondensuotą pieną, vanilinį cukrų ir cukrų išplakame iki vientisos purios masės ir įmaišome tirpiną želatiną (išbrinkusią pakaitinti garų vonelėje).
Viską kruopščiai permaišome. Masę padaliname į tris dalis. Į vieną įmaišome kakavos, į kitą morkų sulčių.
Ant iškepto pagrindo išsluoksniuojame pagal spalvas visą masę ir dedameį šaldytuvą,k ad sustingtų. Papuošti migdolo drožlėmis.
Skanaus!!!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulė: 10 gegužės 2011 - 20:45