Įkraunama...
Įkraunama...

Pavardės keitimas. 4 dalis

QUOTE(Monmorensi @ 2011 09 12, 21:03)
o kur jau jūs tiek rašot tą savo pavardę? smile.gif darbe turiu antspauduką, tai ranka gal kartą per savaitę ar rečiau reikia parašyt smile.gif

Daug nedaug... kelis kartus per diena buna tenka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2011 08 22, 11:24)
Gal pavarde vyro rusiska?

Trukšinas jisai, tai man teko būt Trukšina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olinka: 13 rugsėjo 2011 - 09:55
QUOTE(olinka @ 2011 09 13, 09:55)
Trukšinas jisai, tai man teko būt Trukšina

Na taip, nes pavarde visgi rusiska, tiksliau sulietuvinta jos forma nuo pavardes Trukšin.
Atsakyti
Sveikos:) istekejau pries menesi:) po vestuviu praejus euforijai sugalvojau nueiti pasikeisti pasa:) nueinu i migracijos skyriu sakau pasa noriu pasikeisti, na moteriske sutiko kaip turi buti, bet sako zinok siaip tai gali dar jo nesikeisti, neprivaloma, sako kol pasas galioja tai jo galima ir nekeisti. nu pasimeciau visai, galvoju kam tada po santuokos tas pavardes keitimas jei gali nekeisti, pvz tavo pasas galioja dar 4 metus, tai tuos metus gali laisvai buti -yte g.gif tai sugalvojau paskambinti i centrini migracijos skyriu vilniuje, ir ka jus manot moteriske man pasako kad sena pavarde galiu buti keik noriu, tai gal man kas gali paaiskinti kaip cia suprast doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vivita @ 2011 09 13, 21:55)
Sveikos:) istekejau pries menesi:) po vestuviu praejus euforijai sugalvojau nueiti pasikeisti pasa:) nueinu i migracijos skyriu sakau pasa noriu pasikeisti, na moteriske sutiko kaip turi buti, bet sako zinok siaip tai gali dar jo nesikeisti, neprivaloma, sako kol pasas galioja tai jo galima ir nekeisti. nu pasimeciau visai, galvoju kam tada po santuokos tas pavardes keitimas jei gali nekeisti, pvz tavo pasas galioja dar 4 metus, tai tuos metus gali laisvai buti -yte g.gif  tai sugalvojau paskambinti i centrini migracijos skyriu vilniuje, ir ka jus manot moteriske man pasako kad sena pavarde galiu buti keik noriu, tai gal man kas gali paaiskinti kaip cia suprast doh.gif

Galit, bet senaja pavarde ir turesit visur naudotis, pasirasineti dokumentus ir t.t.
Atsakyti
sveikos 4u.gif esamos ar busimos zmoneles thumbup.gif norejau paklausti kokia pavarde renkates kai vyro pavarde baigesi-evičius?pvz. agurkevičius kokia galune jus renkates -ienė ar -ė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Echmėja @ 2011 09 15, 11:37)
sveikos 4u.gif esamos ar busimos zmoneles thumbup.gif norejau paklausti kokia pavarde renkates kai vyro pavarde baigesi-evičius?pvz. agurkevičius kokia galune jus renkates -ienė ar -ė? g.gif

Siuo atveju butu graziau Agurkeviciene, nei Agurkevice:D
Atsakyti
Po musu vestuviu praejo jau 1,5 men o as jau esu viska pasikeitus thumbup.gif
Atsakyti
Po santuokos užsisakiau naują asmens tapatybės kortelę, atsiėmiau po mėnesio ir tą pačią dieną susitvarkiau visus dokumentus - darbo, teisių, sodros, bankuose, sąskaitų... Visą dieną vaikščiojau per įstaigas biggrin.gif
Atsakyti
paprotinkit mane - iš -ienė negaliu pasikeisti į -as (vyro pavardė vyriška galūne) - galiu būti tik -ienė arba -ė? na, arba mergautinė. nesąmonė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(labo @ 2011 09 28, 15:24)
paprotinkit mane - iš -ienė negaliu pasikeisti į -as (vyro pavardė vyriška galūne) - galiu būti tik -ienė arba -ė? na, arba mergautinė. nesąmonė doh.gif

Jei jus abu lietuvos pilieciai ir tada taip, tu teisi. Rinktis pavardes su galune -as negali.
Atsakyti
QUOTE(day_light @ 2011 09 28, 16:28)
Jei jus abu lietuvos pilieciai ir tada taip, tu teisi. Rinktis pavardes su galune -as negali.

drinks_cheers.gif Norėjau tą patį rašyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iceland: 28 rugsėjo 2011 - 16:05