Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(ellaja @ 2011 03 29, 20:53)
jurmarta, tai eik laikyt, nebelauk daugiau... 4u.gif su taip pinigeliais visiems blogai dabar, bet kai pagalvoji, kad laikytis teises ne toks jau pigus malonumas, tai ir reikia pradet su mintim, kad zut but baigsi... as irgi vis atidelioju trecia bandyma, bet dar turiu daugiau laiko - iki rugsejo... smile.gif o neturi salygu su seimos instruktorium pavazinet, igudzius atgaivinti?

neturiu vyro,tik sugyventini-tas netinka biggrin.gif -ner kam pamokyt,viena papildoma pamoka pasiemiau pagal rekomendacija supermamose,nu bet...ismeciau tik pinigus i bala o naudos jokios doh.gif viska uz mane dare-ir vaira abudu sukinejom,nes jam masinos gaila,tai visas duobes apvazinejom biggrin.gif ir pavaras kartu junginejom ir stabdem ..zodziu...islipau ir nesupratau-cia as ar jis vairavo biggrin.gif
kai mokykloj pirma pamoka turejau,buvau uz vairo gyvenime nesedejus,bet tada instruktorius nei prie vairo,nei prie pavaru nelindo-leido viska pacia daryt,o dabar pasirodo jau nei vairo pasukt nebesugebu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Labri_ @ 2011 03 29, 20:36)
Nu va merginos, neislaikiau ir antra karta. Sikart aiksteleje viska gerai padariau, isvaziavom i miesta, bet va, sankryzoje uzgesau. O buvo taip: man reikejo apsisukt kai uzsidega papildoma sekcija, o priesais is salutinio kelio suko i desine kitas automobilis, nors pirmumo teise as turejau, bet kadangi jis pirmas isnera tai pristabdziau, kad ji praleist. Mano greitis sumazejo, tad turejau is antros pavaros persijungt i pirma pavara, bet svirti nustumiau kazkaip i trecia pavara ir uzgesau  sankryzoje. Tai va, egzamninuotojas paprase sustoti salikeleje, argumentuodamas tuo, kad nepasirinkau reikamos pavaros ir, kad uzgesau sankryzoje. Vat... verysad.gif

O dar masiniuka gavau golfa, tik nezinau kelinta, bet naujas. Tai sankaba  doh.gif  jautrumas neispasakytas. Vos tik isedus galvoju, viskas aiksteleje vel neislaikysiu. Bet islaikiau, ir dar gavau ta pati parkavima (lygiagretu) kuriuo nepadariau praeita karta. Tai pries ji atlikdma susireguliavau is naujo veidrodelius, kaip cia buvo kazkuri patarusi, pakeliau truputi i virsu ir pavyko thumbup.gif

Na bet vis tiek šaunuolė, žiūrėk, šeip kaip ir viskas normaliai.

QUOTE(ellaja @ 2011 03 29, 20:55)
is tikruju reikia eit, as ejau dukart is eiles, o dabar jau prisibijau...bet jegos grizta, reikia tik pasipraktikuot, aikstute pakartot ir eisiu - reikia susiimt drinks_cheers.gif

Kaip tave supratu. Nežinau aplamai, kaip ten galima išlaikyti.

Panos, šiandien su vyru pirmą kartą išvažiavau į miestą. Gavau nerealų šoką, užgesau 3 kartus prie šviesoforo ir aplamai, toks jausmas, kad aš aplamai nieko nemoku fool.gif . Nieko aplamai cray.gif
Aš GYVENIME neišlaikysiu egzo.
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 03 29, 21:15)
Na bet vis tiek  šaunuolė, žiūrėk, šeip kaip ir viskas normaliai.
Kaip tave supratu. Nežinau aplamai, kaip ten galima išlaikyti.

Panos, šiandien su vyru pirmą kartą išvažiavau į miestą. Gavau nerealų šoką, užgesau 3 kartus prie šviesoforo ir aplamai, toks jausmas, kad aš aplamai nieko nemoku fool.gif . Nieko aplamai  cray.gif 

Kaip as tave suprantu!

console.gif as irgi taip jauciuosi..kazkada draugas pabande pamokyt ,tai zliumbiau puse dienos,prasidejo depresija ir daugiau su juo nebesimokiau...as irgi netikiu,kad gyvenime kada nors as islaikysiu ta prakeikta egza...cia reikia istisom dienom vazinetis,kad nepadaryt klaidu,o as tokios galimybes neturiu..ir neturiu tiek nervu,nes man tai ziauri kancia...geriau jau elektros kede biggrin.gif
Atsakyti
Labri, et gaila, bet reikes vel laikyti, kitos iseities nera. wink.gif Bet ar cia buvo kritine klaida? g.gif dar pasigincyciau del tokios klaidos.

Merginos, nieko ten nera neimanomo toj Regitroj, tikrai. Kaip tik siandien pagalvojau net keista, kad taip greitai su egzais susisukau, nereikejo laukt, galvot moku ar nemoku, nedelsiau, zinojau, kad tai mano diena, jauciau atsakomybe, lb norejau.. atrodo paprasta kai pavyksta. Ir jums linkiu greito islaikymo, bet.. 1. turit eiti laikyti. 2. Turit NORETI islaikyti, ZINOTI kad GALIT, MYLETI masiniukus ir visa vairavima 3. turit laikyti neuzleide igudziu 4. PASITIKETI savim 5. buti atidziu ir pagarbiu vairuotoju. 6. Zinoti savo teises ir pareigas 4u.gif
Atsakyti
[quote=Kliamka,2011 03 29, 20:48]
Labri, et gaila, bet reikes vel laikyti, kitos iseities nera. wink.gif Bet ar cia buvo kritine klaida? g.gif dar pasigincyciau del tokios klaidos.

Na taip kritine sad.gif Skambinau instruktoriui sakiau kas nutiko, tai jis irgi sake, kad sankryzoje uzgesti yra kritine klaida. Kaip sakant nesugebejau isvaziuot is sankryzos. Kalta ta pavara, kaip suprantu, kad ji man i trecia nusigrudo kazkaip...bet kaip net pati nesuprantu...kad as tiek drebejau, rankos drebejo??? Arba...ciasave pozytiviau , kad nuteikciau....jei nebutu islindus staiga ta auto is salutinio kelio, nebutu reikeje sustot ir buciasu pabaigus apsisukima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 03 29, 21:48)
Labri, et gaila, bet reikes vel laikyti, kitos iseities nera. wink.gif Bet ar cia buvo kritine klaida? g.gif  dar pasigincyciau del tokios klaidos.

Merginos, nieko ten nera neimanomo toj Regitroj, tikrai. Kaip tik siandien pagalvojau net keista, kad taip greitai su egzais susisukau, nereikejo laukt, galvot moku ar nemoku, nedelsiau, zinojau, kad tai mano diena, jauciau atsakomybe, lb norejau.. atrodo paprasta kai pavyksta. Ir jums linkiu greito islaikymo, bet.. 1. turit eiti laikyti. 2. Turit NORETI islaikyti, ZINOTI kad GALIT, MYLETI masiniukus ir visa vairavima  3. turit laikyti neuzleide igudziu 4. PASITIKETI savim 5. buti atidziu ir pagarbiu vairuotoju.  6. Zinoti savo teises ir pareigas 4u.gif

Kliamka,tu saunuole!Ir islaikei todel,kad TAU PATINKA VAIRUOTI IR TU TO LABAI NOREJAI smile.gif ...visada gyvenime jei kazko nori,sieki,jei patinka,tai ka darai,tai ir PAVYKSTA!Bet,deja,daugybe dalyku gyvenime darome prisiversdami,ne del to,kad norime,o todel,kad reikia....vairavimas man KANCIA,bet REIKIA...todel ir rezultatas neaisku kada bus ir isviso ar pavyks...
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 03 29, 21:15)
Panos, šiandien su vyru pirmą kartą išvažiavau į miestą. Gavau nerealų šoką, užgesau 3 kartus prie šviesoforo ir aplamai, toks jausmas, kad aš aplamai nieko nemoku fool.gif . Nieko aplamai  cray.gif 

QUOTE(jurmarta @ 2011 03 29, 21:23)
console.gif as irgi taip jauciuosi..kazkada draugas pabande pamokyt ,tai zliumbiau puse dienos,prasidejo depresija ir daugiau su juo nebesimokiau...as irgi netikiu,kad gyvenime kada nors as islaikysiu ta prakeikta egza...cia reikia istisom dienom vazinetis,kad nepadaryt klaidu,o as tokios galimybes neturiu..ir neturiu tiek nervu,nes man tai ziauri kancia...geriau jau elektros kede biggrin.gif

Na, na tik jau nereikia šitų visų frazių, kad niekada neišlaikysiu. Išlaikysit ir paskui sakysit, ot kvaila buvau, kad taip bijojau ir galvojau, kad Regitros įveikti neįmanoma mirksiukas.gif

Merginos, nieko ten nera neimanomo toj Regitroj, tikrai. bet.. 1. turit eiti laikyti. 2. Turit NORETI islaikyti, ZINOTI kad GALIT, MYLETI masiniukus ir visa vairavima  3. turit laikyti neuzleide igudziu 4. PASITIKETI savim 5. buti atidziu ir pagarbiu vairuotoju.  6. Zinoti savo teises ir pareigas 4u.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(Labri_ @ 2011 03 29, 20:36)
Nu va merginos, neislaikiau ir antra karta. Sikart aiksteleje viska gerai padariau, isvaziavom i miesta, bet va, sankryzoje uzgesau. O buvo taip: man reikejo apsisukt kai uzsidega papildoma sekcija, o priesais is salutinio kelio suko i desine kitas automobilis, nors pirmumo teise as turejau, bet kadangi jis pirmas isnera tai pristabdziau, kad ji praleist. Mano greitis sumazejo, tad turejau is antros pavaros persijungt i pirma pavara, bet svirti nustumiau kazkaip i trecia pavara ir uzgesau  sankryzoje. Tai va, egzamninuotojas paprase sustoti salikeleje, argumentuodamas tuo, kad nepasirinkau reikamos pavaros ir, kad uzgesau sankryzoje. Vat... verysad.gif

Nieko tokio mirksiukas.gif Žinoma, truputį gaila, kad dėl žioplos klaidos taip nutiko, tačiau einant sekantį kartą jausiesi drąsiau, juolab, kad įrodei sau, jog gali automobilį pastatyti lygiagrečiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2011 03 29, 21:23)

Na man dabar lygiai taip pačiai. PAsitikėjimo savimi liko nulis. Nesuprantu, kaip man nepavyksta pajudėt iš vietos sankryžoj (įkalnėj), gęsta mašina, kai mokykloj paskutiniu metu viskas puikiai gavosi.
Aš vėl kažką ne taip darau-per greitai atleidžiu sankabą arba kažkas panašaus.

Merginos, nieko ten nera neimanomo toj Regitroj, tikrai. Kaip tik siandien pagalvojau net keista, kad taip greitai su egzais susisukau, nereikejo laukt, galvot moku ar nemoku, nedelsiau, zinojau, kad tai mano diena, jauciau atsakomybe, lb norejau.. atrodo paprasta kai pavyksta. Ir jums linkiu greito islaikymo, bet.. 1. turit eiti laikyti. 2. Turit NORETI islaikyti, ZINOTI kad GALIT, MYLETI masiniukus ir visa vairavima  3. turit laikyti neuzleide igudziu 4. PASITIKETI savim 5. buti atidziu ir pagarbiu vairuotoju.  6. Zinoti savo teises ir pareigas 4u.gif

Kliamka, žinok, tu šaunuolė. Aš labai noriu, bet matau, kad man tikrai dar trūksta įgūdžių. Trūksta praktikos.
Atsakyti
Singe, kita masina ir kita sankaba, cia yra esme, koja pripratus prie mokyklinio masiniuko sankabos, o cia jautresne masina, gal mokykloj dyzeline, o namie benzinine, benzinines greitai gesta, jei tik sankaba be islaikymo atleidi ir gaziuko neduodi. Pripras koja prie sankabos, bus gerai. Su mokykline juk jau tiek valandu pravaziuota, negali but blogai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fobia: 29 kovo 2011 - 21:29
QUOTE(fobia @ 2011 03 29, 22:27)
Singe, kita masina ir kita sankaba, cia yra esme, koja pripratus prie mokyklinio masiniuko sankabos, o cia jautresne masina, gal mokykloj dyzeline, o namie benzinine, benzinines greitai gesta, jei tik sankaba be islaikymo atleidi ir gaziuko neduodi. Pripras koja prie sankabos, bus gerai. Su mokykline juk jau tiek valandu pravaziuota, negali but blogai smile.gif  4u.gif

Ačiū už paguodą, ale taip nusivyliau. 4u.gif
Atsakyti
o siaube, merginos, as jau gailiuos, kam i visa ta pekla lindau doh.gif dar neprasideje vaziavimai, bet jau baisu.. doh.gif

blogiausia, kd nera didelios timulo vairuot, tik is butinybes nuejau i tuos kursus. tikiu, kad jei butu didelis noras tas teises turet, viskas lengviau eitusi, butu daugiau noro negu baimes. o dabar... doh.gif
Atsakyti
Ačiū už tas 'šaunuoles', ir jūs šaunuolės, kad bandot ir stengiatės. 4u.gif O aš tikrai įsimylėjau vairavimą, nors anksčiau nemėgstamiausia tema buvo automobiliai, bet viskas keičiasi, nežinau ką man padarė, bet apsėdo mane keliai, mašinos, žmonės... lotuliukas.gif Mėgstu būti savarankiška ir siekti naujų tikslų. Iš tikro linkėčiau eiti mokytis ne iš reikalo, tada viskas daug smagiau ir geriau sekasi. bigsmile.gif
Kai jausit, kad nebeturit ką naujo išmokt, kad gaudotės visose eilinėse vairavimo situacijose, kad belieka tik įgūdžius tobulint, tada ir eikit egzaminą laikyti. Jei kažko dar trūksta (tarkim bijau sukt į kairę, bijau žiedo...) tada pavažinėkit būtent per tas baisiausias vietas, na ir viskas, pirmyn. bigsmile.gif

Labri, jei šviesoforas jau buvo persijungęs į geltoną tada taip, tikriausiai kritinė klaida. Kitu kart varyk pagal pagrindinį kelią, nieko nepraleisk, tegul jie praleidinėja, juk mato, kad egzaminas. biggrin.gif va tie, kurie dar prie policijos egzamina laikė tai nesupranta ką reiškia egzaminas regitroj, tokie paskui ir trukdo. cool.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kliamka: 29 kovo 2011 - 22:08