QUOTE(Singė @ 2011 03 29, 21:15)
Panos, šiandien su vyru pirmą kartą išvažiavau į miestą. Gavau nerealų šoką, užgesau 3 kartus prie šviesoforo ir aplamai, toks jausmas, kad aš aplamai nieko nemoku

. Nieko aplamai
Aš GYVENIME neišlaikysiu egzo.
QUOTE(jurmarta @ 2011 03 29, 21:23)

as irgi taip jauciuosi..kazkada draugas pabande pamokyt ,tai zliumbiau puse dienos,prasidejo depresija ir daugiau su juo nebesimokiau...as irgi netikiu,kad gyvenime kada nors as islaikysiu ta prakeikta egza...cia reikia istisom dienom vazinetis,kad nepadaryt klaidu,o as tokios galimybes neturiu..ir neturiu tiek nervu,nes man tai ziauri kancia...geriau jau elektros kede
Na, na tik jau nereikia šitų visų frazių, kad niekada neišlaikysiu. Išlaikysit ir paskui sakysit, ot kvaila buvau, kad taip bijojau ir galvojau, kad Regitros įveikti neįmanoma
QUOTE(Kliamka @ 2011 03 29, 21:48)
Merginos, nieko ten nera neimanomo toj Regitroj, tikrai. bet.. 1. turit eiti laikyti. 2. Turit NORETI islaikyti, ZINOTI kad GALIT, MYLETI masiniukus ir visa vairavima 3. turit laikyti neuzleide igudziu 4. PASITIKETI savim 5. buti atidziu ir pagarbiu vairuotoju. 6. Zinoti savo teises ir pareigas
QUOTE(Labri_ @ 2011 03 29, 20:36)
Nu va merginos, neislaikiau ir antra karta. Sikart aiksteleje viska gerai padariau, isvaziavom i miesta, bet va, sankryzoje uzgesau. O buvo taip: man reikejo apsisukt kai uzsidega papildoma sekcija, o priesais is salutinio kelio suko i desine kitas automobilis, nors pirmumo teise as turejau, bet kadangi jis pirmas isnera tai pristabdziau, kad ji praleist. Mano greitis sumazejo, tad turejau is antros pavaros persijungt i pirma pavara, bet svirti nustumiau kazkaip i trecia pavara ir uzgesau sankryzoje. Tai va, egzamninuotojas paprase sustoti salikeleje, argumentuodamas tuo, kad nepasirinkau reikamos pavaros ir, kad uzgesau sankryzoje. Vat...
Nieko tokio

Žinoma, truputį gaila, kad dėl žioplos klaidos taip nutiko, tačiau einant sekantį kartą jausiesi drąsiau, juolab, kad įrodei sau, jog gali automobilį pastatyti lygiagrečiai