Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(fobia @ 2011 03 29, 20:52)
...kodel toks baubas yra tas vairavimo egzaminas. ..

man baubas pats važiavimas doh.gif tik gaila,kad taip brangiai kainavo tai sužinoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Barakuda* @ 2011 03 30, 07:23)
man baubas pats važiavimas  doh.gif  tik gaila,kad taip brangiai kainavo tai sužinoti ax.gif

o man baubas mano vyras biggrin.gif doh.gif
Atsakyti

Labri, jei šviesoforas jau buvo persijungęs į geltoną tada taip, tikriausiai kritinė klaida. Kitu kart varyk pagal pagrindinį kelią, nieko nepraleisk, tegul jie praleidinėja, juk mato, kad egzaminas. biggrin.gif va tie, kurie dar prie policijos egzamina laikė tai nesupranta ką reiškia egzaminas regitroj, tokie paskui ir trukdo. cool.gif
[/quote]

Ne, sviesaforas dege zalias (man papildoma rodykle) o jam zalia rodykle baltam fone buvo. Jis turejo teise vaziuot isiktikines, kad niekam netrukdo. Bet kadangi jis islindo, tai as nelindau o sustojau praleist. Bet is vietos neisjudejau, nes svirti perjungiau i trecia pavara, o ne i pirma.
Atsakyti
QUOTE(Dubravk@ @ 2011 03 30, 08:39)
o man baubas mano vyras biggrin.gif  doh.gif

mano tai gėris matyt pinigų gaila,bet aš kaip ožka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 03 29, 23:02)
Iš tikro linkėčiau eiti mokytis ne iš reikalo, tada viskas daug smagiau ir geriau sekasi. bigsmile.gif

Kitu kart varyk pagal pagrindinį kelią, nieko nepraleisk, tegul jie praleidinėja, juk mato, kad egzaminas. biggrin.gif

drinks_cheers.gif Aš ėjau, nes laaaabai norėjau pradėti vairuoti. O tada ir vairavimo pamokos buvo įdomios, ir sužinoti kuo daugiau norėjosi smile.gif

Kai aš laikiau egzaminą viena moterytė ne per pėsčiųjų perėją ruošėsi eiti, bet galvoju, ne, man egzaminas, palaukt gali, dar paskui kaip kokią klaidą užskaitys, nes teko tokių pletkų girdėt, kad per kelią jau einantį žmogų egzaminuojamasis praleido, tai kaip klaidą užskaitė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2011 03 29, 22:57)
o siaube, merginos, as jau gailiuos, kam i visa ta pekla lindau  doh.gif  dar neprasideje vaziavimai, bet jau baisu.. doh.gif

blogiausia, kd nera didelios timulo vairuot, tik is butinybes nuejau i tuos kursus. tikiu, kad jei butu didelis noras tas teises turet, viskas lengviau eitusi, butu daugiau noro negu baimes. o dabar... doh.gif

O gal kaip tik,kaip prasides vaziavimai kitaip galvosi...pagausi galbut azarta ir viskas ais kaip is pypkes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristeen: 30 kovo 2011 - 15:35
Sveikos vairuotojos! Katik islaikiau teroijos egzamina! smile.gif Ir tuoi pati uzsiregistravau rytojui 10h praktikos egzaminui! smile.gif Tikiuosi viskas bus gerai! thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Gret. @ 2011 03 30, 17:04)
Sveikos vairuotojos! Katik islaikiau teroijos egzamina! smile.gif Ir tuoi pati uzsiregistravau rytojui 10h praktikos egzaminui! smile.gif Tikiuosi viskas bus gerai!  thumbup.gif  clap.gif

sveikinu 4u.gif gera pradzia - puse darbo ax.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos vairuotojos! Katik islaikiau teroijos egzamina! smile.gif Ir tuoi pati uzsiregistravau rytojui 10h praktikos egzaminui! smile.gif Tikiuosi viskas bus gerai!  thumbup.gif  clap.gif

Sveikinu 4u.gif Ir sėkmės rytoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 03 30, 18:36)
Sveikinu 4u.gif Ir sėkmės rytoj smile.gif

Aciu! smile.gif Man tikrai jos prireiks!
Atsakyti

Sveikinam 4u.gif Laikom kumstukus,kad ir rytoj viskas pasisektu mirksiukas.gif parasyk kaip sekes mirksiukas.gif
Atsakyti
Vilnietes merginos,tikslios info nezinau,bet siandien atkreipiau demesi,jog po valakampiu tiltu (ten stovejimo aikstele buvo anksciau) yra irengta mokomoji aikstele.Tik del estakados nezinau.O taip visi pratimai yra ir panasiai 4u.gif Gal kam pravers smile.gif
Atsakyti