Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(ellaja @ 2011 04 04, 17:06)
aisktelej galima taip pat ismokti su MB, man taip pat sunku buvo su ta kuoliuku teorija, tai kai turejau galimybe su vyreliu, visa aisktute ismokau savaip, ir mano teorija manes kol kas nenuvyle, nes viskas vyksta mastant protu, o ne tik sekant linijas ir kuoliukus 4u.gif as kaip tik zadu uzsipirkt valanda mieste, nes reikia prisimint sankryzas doh.gif karts naktimis sapnuoju, kaip neis tos juostos suku blink.gif

drinks_cheers.gif svarbu suvokti ką darai,o ne linijas ar vairo pasukimus skaičiuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ellaja @ 2011 04 04, 16:37)
klausimas merginoms, kurios pagreitejime nejungia 2 pavaros...ar su pirma pavara nesunku pasiekt 30 greiti? masina turbut nesavu balsu kaukia lotuliukas.gif

Tai va ir as galvoju kaip cia taip pavaryt su pirma pavara iki 30 biggrin.gif Manau ir masina kauks, bet as egzaminuotojus sakau o jei nepasieksiu 30, sako nieko tokio..svarbu prie linijos sustok smile.gif O kai pirma karta laikiau nepasiekiau 30, max 20 ir sustojau prie linijos, sako gerai vaziuojam i miesta. thumbup.gif ( cia klaipedoje taip)
Atsakyti
QUOTE(Gotiša @ 2011 04 04, 21:57)
pirmiausia užuojauta, Jadziuk  console.gif mažiau raudų    4u.gif  4u.gif

gal pasirodys kvailas klausimas, o kur pirmiausiai reikia kreiptis ir sakyti, kad nori mokytis ekstenu tą teoriją? į Regitrą ar mokyklą? na, aš visai buka tais klausimais, tai, ko gero, reikėtų pradėt nuo to, nes neturiu kieno paklausti.
Kad nesu už vairo sėdėjusi, istorija nutyli, nu bet dar ne pabaiga, t`sakant  unsure.gif

Nieko, čia man bus pamoka nesirinkt neaiškių kontorų ir neklausyt diedo patarimų biggrin.gif
Niekam nieko gali nesakyt, tiesiog sau pasiskaitai teoriją, pasisprendi ir registruojies į regitrą (aš išvis niekam nieko nesakiau), ten pažymi (yra parinktis tokia), kad teorijos egzaminui ruošeisi pati ir viskas, keliauji laikyti 4u.gif
Jei reikės dėl pirmos pagalbos, tai rašyk, pasakysiu, kur Kaune greitai susitvarkyt 4u.gif
QUOTE(Kliamka @ 2011 04 04, 22:18)

Šį mėnesį is palankesniu 6-10, 14-16, 19-21, 23,28,29 imtinai.

Reikia savarankiškai išmokti teoriją, o tada reigistruotis regitroj ir eiti laikyti su vidurines arba aukstesniu mokslų baigimo atestatu/diplomu. Dar reikia pirmos pagalbos kursų pažymėjimo ir sveikatos pažymos. smile.gif

Aš nors netikiu, bet irgi ėmiau domėtis biggrin.gif Tai šita savaitė labai palanki, ypač ketvirtadienis-penktadienis, ketvirtadienis nuo pietų, penktadienį mėnulio diena - vaivorykštės simboliu, tai neva labai gera diena.. smile.gif Pagal šitą puslapį žiūrėjau, tai man patinka, kad čia yra viskas audio įrašuose biggrin.gif

QUOTE(Babi* @ 2011 04 04, 22:41)
Man irgi viena diena buvo baisi. Vis kažką ne taip darydavau, instruktorius sakė, kad tikriausiai ne mano diena.

Būna dienų visokių, nors kaip sakiau, loabai netikiu horoskopais, po kuriais autorius nepasirašo, ba tokius ir pati sudaryt galiu, bet tuos bendrus, pagal mėnulio kalendorių prieš svarbius dalykus paskaitau.. Kai mano brolis laikė, mama prisiskaitė, kad jam bloga diena, sakau netikėk, pasitikėk savim, ne blevyzgom, ir ką, ta diena ne tik vairavimo išlaikymo, bet ir jo mirties diena, nu ir netikėk, tikrai būna tų kritinių dienų..
Atsakyti
Nieko, čia man bus pamoka nesirinkt neaiškių kontorų ir neklausyt diedo patarimų biggrin.gif
Niekam nieko gali nesakyt, tiesiog sau pasiskaitai teoriją, pasisprendi ir registruojies į regitrą (aš išvis niekam nieko nesakiau), ten pažymi (yra parinktis tokia), kad teorijos egzaminui ruošeisi pati ir viskas, keliauji laikyti 4u.gif
Jei reikės dėl pirmos pagalbos, tai rašyk, pasakysiu, kur Kaune greitai susitvarkyt 4u.gif

ania biggrin.gif o tos knygutės tinka, kur būna prekybcentriuose, taip? laugh.gif
aš Vilniuje unsure.gif
o kur gauti greitosios pagalbos kursų pažymėjimą? unsure.gif
nu ir klausimai, tai įsivaizduoju, kaip jums atrodo, bet ką padarysi esama vištų ant šio pasaulio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gotiša @ 2011 04 05, 10:48)
ania  biggrin.gif o tos knygutės tinka, kur būna prekybcentriuose, taip?  laugh.gif
aš Vilniuje  unsure.gif
o kur gauti greitosios pagalbos kursų pažymėjimą?  unsure.gif
nu ir klausimai, tai įsivaizduoju, kaip jums atrodo, bet ką padarysi esama vištų ant šio pasaulio  lotuliukas.gif

Visiems iškyla tų pačių klausimų pradžioj 4u.gif Bent Kaune tai Pakraščio g susitvarkiau, ten kaip supratau, kasdien galima.. O kaip Vilniuj, tai nežinau... O knygutės tai taip, paprasta prekybcentry.. Nors aš mokiaus ketbilietai.lt, tai ten tiesiog mokiaus, yra tokia galimybė.
Atsakyti

Nagučių fėja, jei jau gavai pagyrimą tai įtariu varai kaip bitė biggrin.gif aš prašydavaus, prašydavaus pagyrimų, bet gaudavau tik tokių nuotrupų tai galiausiai pati save pasigirdavau ir išgirsdavau pritarimą. biggrin.gif žinok man irgi kartą labai nesisekė vairuot per mėnulio ar tai saulės užtemimą. Važiavau tada kaip tikras briedis, vis kas nors kliuvo mano vairavime. Tai greitis per mažas, tai sankaba be reikalo nuspausta, galiausiai posūkius sumaišiau... doh.gif  vėpliavau kaip reikiant. Išjungiau variklį ir apsiverkiau, nuotaika buvo minus 100. Grįžus paskaičiau horoskopus - visiems baisūs, nesėkmingi.. Tikrai įtikėjau, nusprendžiau, kad egzaminui išsirinksiu pagal horo palankią dieną.
Šį mėnesį is palankesniu 6-10, 14-16, 19-21, 23,28,29 imtinai.

kaip bite,cia tai pasakymas hihihi.gif aplekiau akademija, paskui pro regitra i romainiu kalna, pro silainius ir vilijampole pasisukiojau , na ir aisku centra, tai niekur nebuvo baisu thumbup.gif
tai as po tos nesekmingos dienos irgi vos ne zliumbdama vaziavau namo, mintyse save visokiais zodziais keikdama biggrin.gif
yahoo, man reik 16d sekmingos karsta.gif yahoo.gif
Papildyta:
pagal Jadziuko duota nuoroda, svetainej pasiskaiciau apie savo diena, raso, kad viena geriausiu dienu (pagal menulio dienu kalendoriu) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jadziukas @ 2011 04 05, 11:06)
Visiems iškyla tų pačių klausimų pradžioj 4u.gif  Bent Kaune tai Pakraščio g susitvarkiau, ten kaip supratau, kasdien galima.. O kaip Vilniuj, tai nežinau... O knygutės tai taip, paprasta prekybcentry.. Nors aš mokiaus ketbilietai.lt, tai ten tiesiog mokiaus, yra tokia galimybė.

ačiū Tau 4u.gif
Atsakyti
Afigiena, laukiam naujienu listen.gif
Atsakyti
QUOTE(Naguciu_feja @ 2011 04 05, 11:22)
kaip bite,cia tai pasakymas  hihihi.gif aplekiau akademija, paskui pro regitra i romainiu kalna, pro  silainius ir vilijampole pasisukiojau , na ir aisku centra, tai niekur nebuvo baisu  thumbup.gif
tai as po tos nesekmingos dienos irgi vos ne zliumbdama vaziavau namo, mintyse save visokiais zodziais keikdama  biggrin.gif
yahoo, man reik 16d sekmingos  karsta.gif  yahoo.gif
Papildyta:
pagal Jadziuko duota nuoroda, svetainej pasiskaiciau apie savo diena, raso, kad viena geriausiu dienu (pagal menulio dienu kalendoriu)  rolleyes.gif

O kurią dieną važiuoji? ax.gif

QUOTE(Gotiša @ 2011 04 05, 11:26)
ačiū Tau  4u.gif

Kad nelabai turiu kuo pagelbėt... kaunietei papasakočiau, o va vilnietei jau nelabai galiu padėt.. Beje, aš ėjau su profesinės diplomu, nes atestatas kolegijoj, tai norėjo neįleisti, mat užsispyrė, kad būtinai atestato reikia, ilgai bariausi aš su tuo dėde, kol leido, nors rašo, kad tinka visi dokumentai, įrodantys vidurinį išsilavinimą, bet kartais jie užsimano pasikabinėt..
Atsakyti
QUOTE(jadziukas @ 2011 04 05, 11:45)
O kurią dieną važiuoji? ax.gif

16d 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naguciu_feja @ 2011 04 05, 12:12)

Gal balandis visoms bus sėkmingas smile.gif
Beje, kaip manot, kurią valandą yra geriau laikyti? Aš pasirinkus po pietų, tai kai pasakiau instruktoriui, anas atsakė:"Durnesnio laiko turbūt negalėjai pasirinkt".. Tai dabar galvoju, jei regitra dar tuo laiku dirba, tai kuri valanda protinga, o kuri kvaila? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jadziukas @ 2011 04 05, 12:23)
Gal balandis visoms bus sėkmingas smile.gif 
Beje, kaip manot, kurią valandą yra geriau laikyti?  Aš pasirinkus po pietų, tai kai pasakiau instruktoriui, anas atsakė:"Durnesnio laiko turbūt negalėjai pasirinkt".. Tai dabar galvoju, jei regitra dar tuo laiku dirba, tai kuri valanda protinga, o kuri kvaila? g.gif

as pasirinkau 9val, su ta mintim, kad savaitgalis, ankstus rytas, gal nedaug masinu bus biggrin.gif o ir kiek girdejau sviesaforai vilijampolej veikia tik nuo 10val rolleyes.gif pilnai tikiu, kad jei puikiai moki vaziuot niekas nesutrukdys, nu bet vistiek pasisaugosiu as visko kas tik imanoma lotuliukas.gif o paprasta diena manyciau gal kokia 10val, 14-15val butu nieko..
Atsakyti