QUOTE(Gotiša @ 2011 04 04, 21:57)
pirmiausia užuojauta, Jadziuk

mažiau raudų
gal pasirodys kvailas klausimas, o kur pirmiausiai reikia kreiptis ir sakyti, kad nori mokytis ekstenu tą teoriją? į Regitrą ar mokyklą? na, aš visai buka tais klausimais, tai, ko gero, reikėtų pradėt nuo to, nes neturiu kieno paklausti.
Kad nesu už vairo sėdėjusi, istorija nutyli, nu bet dar ne pabaiga, t`sakant
Nieko, čia man bus pamoka nesirinkt neaiškių kontorų ir neklausyt diedo patarimų
Niekam nieko gali nesakyt, tiesiog sau pasiskaitai teoriją, pasisprendi ir registruojies į regitrą (aš išvis niekam nieko nesakiau), ten pažymi (yra parinktis tokia), kad teorijos egzaminui ruošeisi pati ir viskas, keliauji laikyti
Jei reikės dėl pirmos pagalbos, tai rašyk, pasakysiu, kur Kaune greitai susitvarkyt
QUOTE(Kliamka @ 2011 04 04, 22:18)
Šį mėnesį is palankesniu 6-10, 14-16, 19-21, 23,28,29 imtinai.
Reikia savarankiškai išmokti teoriją, o tada reigistruotis regitroj ir eiti laikyti su vidurines arba aukstesniu mokslų baigimo atestatu/diplomu. Dar reikia pirmos pagalbos kursų pažymėjimo ir sveikatos pažymos.
Aš nors netikiu, bet irgi ėmiau domėtis

Tai šita savaitė labai palanki, ypač ketvirtadienis-penktadienis, ketvirtadienis nuo pietų, penktadienį mėnulio diena - vaivorykštės simboliu, tai neva labai gera diena..

Pagal
šitą puslapį žiūrėjau, tai man patinka, kad čia yra viskas audio įrašuose
QUOTE(Babi* @ 2011 04 04, 22:41)
Man irgi viena diena buvo baisi. Vis kažką ne taip darydavau, instruktorius sakė, kad tikriausiai ne mano diena.
Būna dienų visokių, nors kaip sakiau, loabai netikiu horoskopais, po kuriais autorius nepasirašo, ba tokius ir pati sudaryt galiu, bet tuos bendrus, pagal mėnulio kalendorių prieš svarbius dalykus paskaitau..
Kai mano brolis laikė, mama prisiskaitė, kad jam bloga diena, sakau netikėk, pasitikėk savim, ne blevyzgom, ir ką, ta diena ne tik vairavimo išlaikymo, bet ir jo mirties diena, nu ir netikėk, tikrai būna tų kritinių dienų..