Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

Sveikos, Senokai buvau jau pas jus cia uzsukus......Vis uzbegu paskaitau ir vel einu nuo kompiuterio.....

QUOTE(jurmarta @ 2011 04 03, 21:18)
Blyn,kazin ar cia tik man taip ar ir jums taip buna-kaip tik su savo vyriskiu vaziuojam pasimokyt taip ir susiedam iki skyrybu ir asaru:-) nu kazkas baisaus,isivarau sau kruva kompleksu po kiekvieno karto,zliumbiu po to visa diena ir nebenoriu daugiau net ziuret i masinos puse..nors mano instruktorius sake,kad jo dukros irgi su juo mokytis atsisake-ejo pas svetimus:-D

Oj ne tau vienai, patikek jau koks mano vyras "gime jau sumacheriu budamas" tai turbut neymanoma baisiau isidirbinet nei jis issidirbineja kai as vairuoju.......Ir kai jam pasakau, kad pasiziuretu kaip jis vairuoja ir kiek kritiniu klaidu pridaro, ir seip kiek klaidu, tai atsakymas buna vienas as tai teises turiu o tu ne......Susipesam kiekviena miela karta kai tik as sedu vaziuot (o ir sedu vaziuot sukandus dantis ir sau mintysia kartodama reikia reikia) Paskutinis mano vazevimas buvo tai tiek susipesem ir tiek isnervavo, kad isvazinejau is parduotuves ir is salutinio kelio i pagrindini reikejo vaziuot as sustojau praleidau masinas ir kazka jis burbuliavo ir as per anksti susukau vaira ir uzvazevau ant krasto saligavio gali isivaizduot tik, kas buvo swoon.gif reziumia rekaves visa kelia prie namu man pasake "Tavo masina jau ryt dedu skelbima ir parduodu, o mano negausi nei uz ka. Tau ne masina vairuot o su autobusu vazinet " doh.gif Bet as ismokau nebezliumt prie jo, nuryju ta karteli, mintysia pagalvoju ir islipus nueinu. O prie vairo tai sakau sedu kiekviena karta bijodama ir sedu vaziuot vien tik delto, kad reikia, nes kitaip tikrai neislaikysiu nei liepos menesi.......
Atsakyti
QUOTE(FėJa. @ 2011 04 05, 14:12)
"Tavo masina jau ryt dedu skelbima ir parduodu, o mano negausi nei uz ka. Tau ne masina vairuot o su autobusu vazinet " doh.gif 

o siaube doh.gif nu ir poziuris...taip visas noras isgaruoti gali
Atsakyti
QUOTE(Gotiša @ 2011 04 05, 10:48)
ania  biggrin.gif o tos knygutės tinka, kur būna prekybcentriuose, taip?  laugh.gif
aš Vilniuje  unsure.gif
o kur gauti greitosios pagalbos kursų pažymėjimą?  unsure.gif
nu ir klausimai, tai įsivaizduoju, kaip jums atrodo, bet ką padarysi esama vištų ant šio pasaulio  lotuliukas.gif

Atsakiau i az detaliai apie laikyma eksternu, as irgi Vilniete 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Editaroma @ 2011 04 05, 15:47)
Atsakiau i az detaliai apie laikyma eksternu, as irgi Vilniete 4u.gif

Sveikos, jungiuosi ir as i Jusu bury wink.gif Noriu laikyti teorija eksternu, todel gal butu galima ir man visa info apie tai i az? blush2.gif

Is anksto labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(n-trance @ 2011 04 05, 16:01)
Sveikos, jungiuosi ir as i Jusu bury wink.gif Noriu laikyti teorija eksternu, todel gal butu galima ir man visa info apie tai i az?  blush2.gif

Is anksto labai aciu  4u.gif

atsakiau 4u.gif
Atsakyti
[quote=ellaja,2011 04 04, 17:02]
ech, graziai pasakyta wub.gif
na, as ipratus tik su antra pavara stabdyt isibegejime, tai ir idomu, nes ipratus vos tik pajudejus duot tokio gaziuko, kad masina kaukia ir nusiramina tik i antra perjungus biggrin.gif bet pas mus tas isibegejimo ruozas gan ilgas, tai vien su pirma pavara neitu, manau 4u.gif
Papildyta:

Ellaja, Jus is kur? Is Klaipedos? Klaipedoje pilnai pimos uztenka. bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Labri_,2011 04 05, 18:17]
[quote=ellaja,2011 04 04, 17:02]
Ellaja, Jus is kur? Is Klaipedos? Klaipedoje pilnai pimos uztenka. bigsmile.gif
[/quote]
siaip gyvenu Klaipedoj, bet kas man sove i galva grizt pas tevus laikyt teisiu doh.gif galvojau, mazesnis miestas, Tauragej laikau cray.gif man taip pasirode patogiau, bus kam vaika palikt, vyras ggi dirba, o as sau ramiai mokysiuos...sioj Regitroj nesutikau nei vieno malonaus veido, isskyrus kasininke, egzaminuotojai tai isvis visi baubai...todel ir sakau, kad pas mus viskas pagerintai bijau.gif jei nepavyks is trecio karto islaikyt, tuomet grisiu laikyt i Klaipeda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ellaja @ 2011 04 05, 17:35)
siaip gyvenu Klaipedoj, bet kas man sove i galva grizt pas tevus laikyt teisiu doh.gif galvojau, mazesnis miestas, Tauragej laikau  cray.gif man taip pasirode patogiau, bus kam vaika palikt, vyras ggi dirba, o as sau ramiai mokysiuos...sioj Regitroj nesutikau nei vieno malonaus veido, isskyrus kasininke, egzaminuotojai tai isvis visi baubai...todel ir sakau, kad pas mus viskas pagerintai bijau.gif jei nepavyks is trecio karto islaikyt, tuomet grisiu laikyt i Klaipeda biggrin.gif

o ar jau uzsirasei i egzamina? ax.gif zadejai velykom jau turet VP tongue.gif
Papildyta:
kazkaip nesulaukiam siandien naujienu, turbut jau svencia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Naguciu_feja @ 2011 04 05, 18:44)
o ar jau uzsirasei i egzamina?  ax.gif zadejai velykom jau turet VP  tongue.gif

neuzsirasiau...ranka kazkaip nekyla biggrin.gif bet va, imsiu ir uzsiregistruosiu pries Velykas, gal prisiversiu nueit 4u.gif kiek pamenu, tai ir tu jau planuoji turet sventems, ech, tikiuosi mums pavyks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ellaja @ 2011 04 05, 17:50)
neuzsirasiau...ranka kazkaip nekyla biggrin.gif bet va, imsiu ir uzsiregistruosiu pries Velykas, gal prisiversiu nueit 4u.gif kiek pamenu, tai ir tu jau planuoji turet sventems, ech, tikiuosi mums pavyks wub.gif

reikia tik pora mygtuku spustelt 4u.gif biggrin.gif as bent jau uzsiregistravus assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Naguciu_feja @ 2011 04 05, 18:59)
reikia tik pora mygtuku spustelt  4u.gif  biggrin.gif  as bent jau uzsiregistravus  assa.gif

xe, uzsiregistravau ir as ax.gif 16 dienai... mastau.gif karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(ellaja @ 2011 04 05, 18:02)
xe, uzsiregistravau ir as ax.gif 16 dienai...  mastau.gif  karsta.gif

kartu laikysim thumbup.gif kelinta val uzsirasei? biggrin.gif
Atsakyti