Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Babi* @ 2011 03 25, 14:45)
Išlaikiau vairavimo egzaminą clap.gif  yahoo.gif

SVEIKINU thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif Vakare lauksim ziniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naguciu_feja @ 2011 03 25, 17:19)

Nera uz ka mirksiukas.gif jei idomu gali pasiskaitineti cia placiau smile.gif
http://www.veidas.lt...r-seimos-nariai
Atsakyti
QUOTE(antanina22 @ 2011 03 25, 10:49)
tilzes g projektavimo rumuose pries vilniaus banka mirksiukas.gif as ten zadu eit. buvau nuejus iki tos imones direktoriaus sake ir is kitu mokyklu pas juos ateina. kazi kiek kitur kainuoja? g.gif
Papildyta:
gal galit pasakyt kiek promiliu gali pripusti turintis 1m stazo? as maniau kad 0 bet sprendziu ketbilietai o man meta kad 0,2 g.gif  tai kaip is tikro su tom promilem yra? virs 2m tai 0,4 lygtai, ane? g.gif

Aciu. thumbup.gif

QUOTE(Babi* @ 2011 03 25, 13:45)
Išlaikiau vairavimo egzaminą clap.gif  yahoo.gif

Sveikinu ir nuosirdziai pavydziu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Naguciu_feja @ 2011 03 25, 16:02)
man speju regitra sapnuosis pries egzamina  doh.gif reiks jauciu isigyt ir man, kaip kazkuriai mergaitei, kokio preparato nuo streso  biggrin.gif

Man į vairavimo pabaigą dar kartą Regitra pasisapnavo ir viskas biggrin.gif

QUOTE(kristeen @ 2011 03 25, 17:15)
Ar gatveje ar aikstelej galioja tas pats,seimos narys su patirtim mirksiukas.gif mokinti gali tiktai sviesiu paros metu smile.gif

Va, o aš šito nežinojau, tai gerai, kad policijos nebuvo, nes aš važinėjau, kai tamsu buvo. Sakau, ir čia reikia perspėti, gal yra ir nežinančių smile.gif

QUOTE(vesta:6 @ 2011 03 25, 17:25)
SVEIKINU thumbup.gif  thumbup.gif 4u.gif 4u.gif Vakare lauksim ziniu smile.gif

Ačiū 4u.gif Na ką, pradedu pasakoti biggrin.gif
Ryte atsikėliau anksti, nes šįkart jau nervinausi. Paskaičiau žurnalą, apsiraminau, ir susiruošusi, dar paieškojau raminančių tabletyčių, bet jų neradusi išėjau. Atėjus, kaip ir priklauso, susimokėjau ir sėdau laukti. Kojos drebėjo, o galvoje sukosi viena mintis: man reikia įstrižo parkavimo. Na ką, išgirdau savo pavardę, parodžiau dokumentus ir egzaminuotojas sako: „automobilio pastatymas į laikiną stovėjimo vietą-įstrižai, atbulomis“. Iš džiaugsmo nušvitau, maršruto net nenagrinėjau, tik besidėdama dokumentus į tašę permečiau akimis. Viskas puiku, bet kojos vistiek dreba. Išėjom į lauką, atėjom prie automobilio ir egzaminas prasidėjo. Techniniai klausimai buvo visai nesunkūs, į visus atsakiau. Atsisėdus į automobilį nusprendžiau, kad šįkart veidrodėlius reikia nusileisti pakankamai žemai. Deja, mano bandymai nebuvo patys sėkmingiausi: veidrodėlis vis atšokdavo doh.gif Egzaminuotojas sako:„ veidrodėliai žemiau nebe nusileis“. Na jei nebe nusileis, tai nuleidau kiek buvo įmanoma ir pasiruošiau važiuoti. Aikštelėje jau net nebebandžiau automobilio, nes norėjau kuo greičiau pabaigti visą egzaminą. Kojos tebedreba, tačiau jau žinau, kaip elgtis. Už tai sakau ačiū pirmajam instruktoriui (per jo pamoką man kojos iš baimės drebėjo ne ką mažiau, nes jis mėgo šaukti). Su kojomis viskas gerai, rankos nedreba. Puiku. Deja, mano džiaugsmo minutėlę aptemdė tai, kad negalėjau nuleisti rankinio. Nei su viena, nei su dviem rankom. Tai teko padaryti egzaminuotojui. Gerai, rankinis nuleistas. Pirmas pratimas-estakada. Viskas beveik be klaidų, išskyrus tai, kad nenuleidau rankinio iki galo, bet tai padarė egzaminuotojas. Apsisukimas ribotame plote-įveikta. Įstrižas parkavimas- padaryta. Garažas. Dar Regitroj belaukdama spėjau pagalvoti, kad reikia nepamiršti posūkio. Ir tik pradėjus važiuoti atbuline eiga į galvą atėjo mintis, kad posūkis neįjungtas. Greit įjungiau posūkį, sustojau, užtraukiau rankinį. Egzaminuotojas sako:„Gerai, važiuosime į miestą“. Kojos nustojo drebėti, nes miestas-mano stiprioji pusė biggrin.gif Mieste viskas buvo gerai, jokių netikėtų situacijų, viskas puiku. Vienoje vietoje dar teko pasinervinti, nes automobiliai vis važiavo, aš juos turėjau praleisti, o egzaminuotojas į mane žiūrėjo. Tam aš buvau pasiruošusi: mane perspėjo, kad kartais jis taip daro, norėdamas sutrikdyti, kad pradėtum galvoti kad kažką blogai darai. Gerai, kai tik atsirado tarpelis pravažiavau. Toliau viskas gerai. Jau beveik baigiantis egzaminui yra sankryža, kurioje reikia pasukti į kairę. Ir ten labai dažnai pastoviai mašinos suka į dešinę. Aš iš tos laimės, kad Regitra jau visai šalia ir nėra sukančių į dešinę, žalias šviesoforo signalas dar nežada mirksėti paspaudžiau gaziuko. Ir teko staigiai ieškoti stabdžio, nes pravažiavau kiek greitokai, nors įvažiavau į savo juostą, tvarkingai. Atvažiavus į Regitros aikštelę pastačiau automobilį ir laukiu. Egzaminuotojas pasakė klaidas (per trumpai rodžiau posūkį, sankabą kartais laikiau ilgokai ir tą paskutinę sankryžą pralėkiau kiek per greitai). Ir tada patys nuostabiausi žodžiai per šią dieną:„Egzaminas išlaikytas, galite eiti darytis vairuotojo pažymėjimą“. Laiminga ir iki ausų išsišiepus išlipu iš automobilio ir pirmyn darytis VP. Nuotrauka gavosi nekokia, bet svarbiausia, kad VP būtų. Tai tokia ta mano istorija smile.gif Visą romaną parašiau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(adžani @ 2011 03 25, 21:09)
Sveikinu ir nuosirdziai pavydziu. blush2.gif

Ačiū 4u.gif Pavydėti nėra ko, nes kolkas dar nėra su kuo važinėti, nors jau reikia pradėti ir mašiniuko dairytis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 25 kovo 2011 - 20:42
QUOTE(Babi* @ 2011 03 25, 21:31)
Ir tada patys nuostabiausi žodžiai per šią dieną:„Egzaminas išlaikytas, galite eiti darytis vairuotojo pažymėjimą“. Laiminga ir iki ausų išsišiepus išlipu iš automobilio ir pirmyn darytis VP. Nuotrauka gavosi nekokia, bet svarbiausia, kad VP būtų. Tai tokia ta mano istorija smile.gif Visą romaną parašiau lotuliukas.gif

Oj, Babi, saunuolė!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif geros žinios šitam fronte. Sveikinu bis.gif clap_1.gif Žinau kaip norisi baigti egzą kai jau nedaug iki regitros belieka, nes ir aš vos nesusimoviau paskutiniam posūky. doh.gif biggrin.gif Beje ir aš laikiau penktadienį, ir dar neturiu ką vairuot. verysad.gif vis dairausi mašiniukų, bet... reikės daryt kokią rodą ax.gif kiek galima vaikščiot tarp tortų, matyt kaip kiti juos valgo, turėti teisę juos valgyti, bet negalėti paragauti! tokia mano šiandienos filosofija. biggrin.gif Babi, į ką žadi dairytis, ką norėtum vairuot? mirksiukas.gif
Papildyta:
O kas ten per posūkio rodymas parkuojantis? blink.gif blink.gif į kairę ar į dešinę ? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 03 25, 21:54)
Oj, Babi, saunuolė!!! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  geros žinios šitam fronte. Sveikinu bis.gif  clap_1.gif Žinau kaip norisi baigti egzą kai jau nedaug iki regitros belieka, nes ir aš vos nesusimoviau paskutiniam posūky.  doh.gif  biggrin.gif Beje ir aš laikiau penktadienį, ir dar neturiu ką vairuot. verysad.gif  vis dairausi mašiniukų, bet... reikės daryt kokią rodą ax.gif  kiek galima vaikščiot tarp tortų, matyt kaip kiti juos valgo, turėti teisę juos valgyti, bet negalėti paragauti! tokia mano šiandienos filosofija. biggrin.gif Babi, į ką žadi dairytis, ką norėtum vairuot? mirksiukas.gif
Papildyta:
O kas ten per posūkio rodymas parkuojantis? blink.gif  blink.gif  į kairę ar į dešinę ? biggrin.gif  biggrin.gif

Ačiū, ačiū 4u.gif Sutinku su tavo filosofija drinks_cheers.gif Aš dairausi į kažką pigesnio, nes instruktoriaus nebebus šalia, tai kažkaip drąsiau važiuot žinant, kad jei ir ką netyčia užkabinsiu remontas neatsieis labai brangiai. Kolkas taip mąstau. O konkrečiai kažkokios markės ar modelio neturiu nusižiūrėjus. O tu kokį norėtum vairuoti? smile.gif
Čia kur garažas/T formos sankryža, kur puslankiu linijos nupieštos. Tai ten reikia posūkį rodyt biggrin.gif O rodyt ar į kairę, ar į dešinę priklauso nuo to, iš kurios pusės atvažiuoji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 03 25, 22:08)

Čia kur garažas/T formos sankryža, kur puslankiu linijos nupieštos. Tai ten reikia posūkį rodyt  biggrin.gif O rodyt ar į kairę, ar į dešinę priklauso nuo to, iš kurios pusės atvažiuoji smile.gif

cia geras unsure.gif man nieko nesake apie tai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 03 25, 22:08)
Ačiū, ačiū 4u.gif Sutinku su tavo filosofija drinks_cheers.gif Aš dairausi į kažką pigesnio, nes instruktoriaus nebebus šalia, tai kažkaip drąsiau važiuot žinant, kad jei ir ką netyčia užkabinsiu remontas neatsieis labai brangiai. Kolkas taip mąstau. O konkrečiai kažkokios markės ar modelio neturiu nusižiūrėjus. O tu kokį norėtum vairuoti? smile.gif
Čia kur garažas/T formos sankryža, kur puslankiu linijos nupieštos. Tai ten reikia posūkį rodyt  biggrin.gif O rodyt ar į kairę, ar į dešinę priklauso nuo to, iš kurios pusės atvažiuoji smile.gif

Tai aš irgi dbr pigesniu dairausi, ka nors iki kokiu triju tkst. nes nebenoriu laukt, o ką vairuot jau kaip ir nesvarbu, svarbu vairuot. cool.gif Gatvėj daug gražučių matau, bet tokiem jau 10 stk. reikia. rolleyes.gif O kartais žiūriu į nuotrauką, įsivaizduoju kaip galėčiau ten sėdėt ir net akys ašarom užplūsta, emocijos.. Nežinau ar čia normalu.. blush2.gif
Bet niekas nevažiuoja su posūkiu į garažą biggrin.gif sorry, man tik juokingai skamba. nevažiavau niekad su posūkiu. Manau Babi yra išimtis. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 03 25, 21:54)
Žinau kaip norisi baigti egzą kai jau nedaug iki regitros belieka, nes ir aš vos nesusimoviau paskutiniam posūky.  doh.gif  biggrin.gif

O tu ko vos nepadarei? ax.gif

QUOTE(Naguciu_feja @ 2011 03 25, 22:15)
cia geras unsure.gif  man nieko nesake apie tai  g.gif

Tai matyt, kaip ir Kliamka rašė, mane išimtinai mokė, kad reikia posūkio biggrin.gif

QUOTE(Kliamka @ 2011 03 25, 22:34)
Tai aš irgi dbr pigesniu dairausi, ka nors iki kokiu triju tkst. nes nebenoriu laukt, o ką vairuot jau kaip ir nesvarbu, svarbu vairuot.  cool.gif Gatvėj daug gražučių matau, bet tokiem jau 10 stk. reikia.  rolleyes.gif O kartais žiūriu į nuotrauką, įsivaizduoju kaip galėčiau ten sėdėt ir net akys ašarom užplūsta, emocijos.. Nežinau ar čia normalu.. blush2.gif
Bet niekas nevažiuoja su posūkiu į garažą biggrin.gif sorry, man tik juokingai skamba. nevažiavau niekad su posūkiu. Manau Babi yra išimtis.  thumbup.gif

Aš irgi už panašią sumą dairausi mašiniuko smile.gif Aš eidama pro stovėjimo aikštelę peržvelgiu visus automobilius. Normalu, aš ir esu sapnavus, kaip perku automobilį, ar ieškau, nebepamenu biggrin.gif

Na, kad į garažą su posūkiu niekas nevažiuoja, tai tikrai logiška drinks_cheers.gif Mane taip mokė, tai ir per egzaminą taip dariau biggrin.gif Įdomiai mane čia mokė, nes ir knygutę šiandien perverčiau ir neradau nieko šitam pratime apie posūkius užsiminta. na nieko, mokėsiu į garažą su posūkiu įvažiuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 03 25, 22:41)
O tu ko vos nepadarei? ax.gif

Paskutiniam posūky sukau i dešinę ir užkabinau priešingą juostą (pamačiau, kad tuščia, norėjosi laisviau prasukt:D ) tai egzaminuotojas net sustabdė ir truputį apšaukė, pasakė kas jam nepatinka. Aš bandžiau argumentuot savo veiksmus, pripažinau kad taip negalima ir važiavau toliau. thumbup.gif
et, man jau bloga nuo apžiūrinejimų, daug modelių jau atpažįstu iš karto, va tas, va tas važiuoja.. ir visi ne mano. kodėl? kodėl kiti turi, kodėl gerai turi, o as begioju i autobusus, ten mindau žmonėm ant kojų, nes piko metu jau nebūna kur atsistot, saugau rankinę, siūbuoju kaip laivelis.. o ana savaite, kaip minejau, pamaciau prie parduotuves salotine kia rio, lygiai tokią kaip anksciau sapnavau. Nezinau kodel. Sorry, pasiguodžiu, tokia depresūxa šiandien puola, skrandis stoja, bet, kaip sakoma, kenčiantiems dangus, tai tuom ir guodžiuosi. biggrin.gif Smagu, kad ir čia gerų naujienų radau.smile.gif Bandysiu ryt varyt pas švogerį ir prie vyno įkalbint kad išrinktų man mašiną arba liepsiu jam bent savaitę be auto pagyvent. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 03 25, 23:00)
et, man jau bloga nuo apžiūrinejimų, daug modelių jau atpažįstu iš karto, va tas, va tas važiuoja.. ir visi ne mano. kodėl? kodėl kiti turi, kodėl gerai turi, o as begioju i autobusus, ten mindau žmonėm ant kojų, nes piko metu jau nebūna kur atsistot,

Patikėk ne tu viena tokia,į kiemą pažiūrėjus kiek mašinų ir,kad daugelis turi ir ne po vieną širdis plyšta. unsure.gif Bet guodžiu save tiek,kad bent jau einu į kursus,o po kursų manau susirasiu kokią pigią mašinėlę. blush2.gif
Atsakyti
jei nepaslaptis i kokius masiniukus dairotes iki tu 3000lt ? g.gif noreciau ir as kokios pigios, nes gaila geresnei ka padaryt biggrin.gif bet kad ner i ka ziuret uz tokia kaina... mastau.gif
Atsakyti