Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Kliamka @ 2011 03 25, 23:00)
Paskutiniam posūky sukau i dešinę ir užkabinau priešingą juostą (pamačiau, kad tuščia, norėjosi laisviau prasukt:D ) tai egzaminuotojas net sustabdė ir truputį apšaukė, pasakė kas jam nepatinka. Aš bandžiau argumentuot savo veiksmus, pripažinau kad taip negalima ir važiavau toliau.  thumbup.gif

Iš tikrųjų gal daug kam taip būna, kai jau žinai, kad Regitra visai šalia, norisi kuo greičiau iki jos nuvažiuot biggrin.gif

QUOTE(Naguciu_feja @ 2011 03 26, 11:14)
jei nepaslaptis i kokius masiniukus dairotes iki tu 3000lt ? g.gif  noreciau ir as kokios pigios, nes gaila geresnei ka padaryt  biggrin.gif  bet kad ner i ka ziuret uz tokia kaina... mastau.gif

Aš tai žiūriu į Rover, Fiat bravo/brava (nors dėl šių dar abejoju, nes pasiskaičiau įvairių atsiliepimų), Renault megane, Ford fiesta, Opel corsa. Paprasčiausia įsijungti autogidą ir žiūrėti, kas yra už tokią kainą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 03 26, 13:14)
Iš tikrųjų gal daug kam taip būna, kai jau žinai, kad Regitra visai šalia, norisi kuo greičiau iki jos nuvažiuot biggrin.gif
Aš tai žiūriu į Rover, Fiat bravo/brava (nors dėl šių dar abejoju, nes pasiskaičiau įvairių atsiliepimų), Renault megane, Ford fiesta, Opel corsa. Paprasčiausia įsijungti autogidą ir žiūrėti, kas yra už tokią kainą smile.gif

as taip ir darau, bet kad ner i ka ziuret unsure.gif galvojau irgi apie fiat bravo gal, tai kazkas pareiske kad man tikrai tokio triperio nepirks biggrin.gif as siaip noreciau astros, bet jau ir kaina aisku didesne ju... ir tai dar klausimas ar pirks man tokia kas lotuliukas.gif ale nelygis doh.gif nu reik pirma tuos vyrus biski paprotint, o paskui gal kas ir iseis rolleyes.gif
Atsakyti
Babi*, kokia smagi istorija, ech, kaip man patinka tokias skaityt 4u.gif
o mano fronte nieko naujo, masiniukas laukia, stovi, taip ir surudys bestovedamas, kol as... reikia gero spyrio i uzpakali, kad pagaliau isdrisciau prisiregistruot egzaminui... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ellaja @ 2011 03 26, 17:19)
o mano fronte nieko naujo, masiniukas laukia, stovi, taip ir surudys bestovedamas, kol as... reikia gero spyrio i uzpakali, kad pagaliau isdrisciau prisiregistruot egzaminui... doh.gif

tai reiktu kam nors spirtelt gerai, kad pagaliau priverstu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naguciu_feja @ 2011 03 26, 13:19)
as taip ir darau, bet kad ner i ka ziuret unsure.gif  galvojau irgi apie fiat bravo gal, tai kazkas pareiske kad man tikrai tokio triperio nepirks biggrin.gif as siaip noreciau astros, bet jau ir kaina aisku didesne ju... ir tai dar klausimas ar pirks man tokia kas  lotuliukas.gif  ale nelygis  doh.gif nu reik pirma tuos vyrus biski paprotint, o paskui gal kas ir iseis  rolleyes.gif

Astros ir aš norėčiau, tik naujesnės, bet kolkas tokia neįkandama unsure.gif
QUOTE(ellaja @ 2011 03 26, 17:19)

4u.gif Tikiuosi ir tavąją jau greit galėsim visos skaityt smile.gif
Aš kaip tik norėjau kuo greičiau eit antrą kartą, kad tik greičiau viską pabaigt ax.gif Beje, o kiek kartų jau bandei įveikt Regitrą? rolleyes.gif Ir kiek pamenu su šeimos instruktorium dabar važinėji, taip? Jei matai, kad viskas gerai, tai eik nieko nelaukus smile.gif Jei manęs lauke mašiniukas lauktų, tai aš naktim turbūt Regitrą sapnuočiau, arba automobilį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 26 kovo 2011 - 17:06
QUOTE(Babi* @ 2011 03 26, 19:06)
4u.gif Tikiuosi ir tavąją jau greit galėsim visos skaityt smile.gif
Aš kaip tik norėjau kuo greičiau eit antrą kartą, kad tik greičiau viską pabaigt ax.gif Beje, o kiek kartų jau bandei įveikt Regitrą? rolleyes.gif Ir kiek pamenu su šeimos instruktorium dabar važinėji, taip? Jei matai, kad viskas gerai, tai eik nieko nelaukus smile.gif Jei manęs lauke mašiniukas lauktų, tai aš naktim turbūt Regitrą sapnuočiau, arba automobilį biggrin.gif

as jau dukart laikiau...ir antras kartas buvo del egzaminuotojo kaltes, jis nenorejo klausytis mano paaiskinimo del ko persirikiavau per istisine, nors sukant i Regitros kiema pats suprato, kad nesusikalbejom...vyrui paskui teisinosi, kad jis kaltas, kad nesusipratimas...tai man dabar kazkokia baime eit vel, o jei vel Regitros zmogelis nesiklausys, tik ir ieskos mazos klaideles, kad galetu ja paverst didziule klaida... doh.gif aisku, pasakysit, kad kirst istisine yra didziule klaida, taip, sutinku, bet juk apvaaziuot masina galima net jei yra istisine...tai va, as ir maniau, kad ta masina stovejo salikelej, bet ne, pasirodo ji sustojus kazko lauke, o as turejau laukt is paskos jo...zodziu doh.gif ir siaip mano nuomone nekokia apie to miesto regitrininkus, deja, ne mano vienos patirtis ta rodo ax.gif taip, vazineju su vyru, bet dabar jo savaite nera namie, gris tik kitos savaites vidury, tai kol kas atostogauju, o dar vaikas serga...bet aisku, reikia issilaikyt iki rugsejo...visos astuoniolikines issilaiko, tai kuo as prastesne bigsmile.gif be to, knieti jau labai labai masiniuku pralekt, nes kol neissilaikiau su mechanine, nenoriu savo automaciuko liest - gi zinom visos, kad prie gero greit priprantama ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ellaja @ 2011 03 26, 18:38)
as jau dukart laikiau...ir antras kartas buvo del egzaminuotojo kaltes, jis nenorejo klausytis mano paaiskinimo del ko persirikiavau per istisine, nors sukant i Regitros kiema pats suprato, kad nesusikalbejom...vyrui paskui teisinosi, kad jis kaltas, kad nesusipratimas...tai man dabar kazkokia baime eit vel, o jei vel Regitros zmogelis nesiklausys, tik ir ieskos mazos klaideles, kad galetu ja paverst didziule klaida... doh.gif aisku, pasakysit, kad kirst istisine yra didziule klaida, taip, sutinku, bet juk apvaaziuot masina galima net jei yra istisine...tai va, as ir maniau, kad ta masina stovejo salikelej, bet ne, pasirodo ji sustojus kazko lauke, o as turejau laukt is paskos jo...zodziu doh.gif ir siaip mano nuomone nekokia apie to miesto regitrininkus, deja, ne mano vienos patirtis ta rodo ax.gif taip, vazineju su vyru, bet dabar jo savaite nera namie, gris tik kitos savaites vidury, tai kol kas atostogauju, o dar vaikas serga...bet aisku, reikia issilaikyt iki rugsejo...visos astuoniolikines issilaiko, tai kuo as prastesne bigsmile.gif be to, knieti jau labai labai masiniuku pralekt, nes kol neissilaikiau su mechanine, nenoriu savo automaciuko liest - gi zinom visos, kad prie gero greit priprantama ax.gif  mirksiukas.gif

Iš tikrųjų labai apmaudu, kai dėl egzaminuotojo kaltės neišlaikei unsure.gif Mane instruktorius mokė, kad dar prieš kertant ištisinę reikia pasakyti, kad reikės ją kirsti ir nurodyti priežastį, dar prieš pervažiuojant ją. O kodėl būtent iki rugsėjo? blush2.gif Na nieko, pamatysi, trečias kartas nemeluos ir išsilaikysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 03 26, 19:54)
Iš tikrųjų labai apmaudu, kai dėl egzaminuotojo kaltės neišlaikei unsure.gif Mane instruktorius mokė, kad dar prieš kertant ištisinę reikia pasakyti, kad reikės ją kirsti ir nurodyti priežastį, dar prieš pervažiuojant ją. O kodėl būtent iki rugsėjo? blush2.gif Na nieko, pamatysi, trečias kartas nemeluos ir išsilaikysi mirksiukas.gif

kad zinai, tie egzaminuotojai tokie susirauke pasitaike, kad baisu ir pakalbint buvo biggrin.gif pirmakart kai laikiau, sakau as jam - na, bet ta koja ant sankabos kaip dreba biggrin.gif ir zinot, ka man atsake - ne tau pirmai lotuliukas.gif nes pvz, man norejo uzskaityt kaip klaida, kai vaziuojant snieguotu provezuotu keliuku siauroj gatvelej, masinos dugnas trynesi i sniega ! tai ka man reikejo daryt - oru skrist biggrin.gif galvojau jau kitam mieste laikyt, bet ai, tiek to, turiu iveikt tuos baisiuosius Regitrininkus butent ten, kitaip as nebusiu as ax.gif biggrin.gif
iki rugsejo mano teorija galioja, o ir siaip pagal nauja nutarima, jei neislaikau iki rugsejo, turiu grizti mokykla vel is naujo mokytis vairuot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ellaja @ 2011 03 26, 18:59)
kad zinai, tie egzaminuotojai tokie susirauke pasitaike, kad baisu ir pakalbint buvo biggrin.gif pirmakart kai laikiau, sakau as jam - na, bet ta koja ant sankabos kaip dreba biggrin.gif ir zinot, ka man atsake - ne tau pirmai lotuliukas.gif nes pvz, man norejo uzskaityt kaip klaida, kai vaziuojant snieguotu provezuotu keliuku siauroj gatvelej, masinos dugnas trynesi i sniega ! tai ka man reikejo daryt - oru skrist biggrin.gif galvojau jau kitam mieste laikyt, bet ai, tiek to, turiu iveikt tuos baisiuosius Regitrininkus butent ten, kitaip as nebusiu as ax.gif  biggrin.gif
iki rugsejo mano teorija galioja, o ir siaip pagal nauja nutarima, jei neislaikau iki rugsejo, turiu grizti mokykla vel is naujo mokytis vairuot blush2.gif

Cirkas be pinigų lotuliukas.gif Žinoma, dabar juokinga, bet įtariu tuo metu juokas ėmė mažiausiai biggrin.gif Egzaminuotojas nedavė jokių pasiūlymų kaip važiuot, kad nesitrintų dugnas į sniegą? biggrin.gif O kuriam mieste laikai? blush2.gif
Aišku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naguciu_feja @ 2011 03 26, 13:19)
as taip ir darau, bet kad ner i ka ziuret unsure.gif  galvojau irgi apie fiat bravo gal, tai kazkas pareiske kad man tikrai tokio triperio nepirks biggrin.gif as siaip noreciau astros, bet jau ir kaina aisku didesne ju... ir tai dar klausimas ar pirks man tokia kas  lotuliukas.gif  ale nelygis  doh.gif nu reik pirma tuos vyrus biski paprotint, o paskui gal kas ir iseis  rolleyes.gif

Bent aš randu už tokią kainą ir jau esu nusižiūrėjus kokia ir net su automatu. bigsmile.gif Tikrai yra,tik reikia paieškot.
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 03 26, 19:13)
Bent aš randu už tokią kainą ir jau esu nusižiūrėjus kokia ir net su automatu. bigsmile.gif Tikrai yra,tik reikia paieškot.

O vairuoti su mechanine ar automatine mokysies? blush2.gif

Aš noriu mechaninės, nes patinka man tuos bėgius perjunginėti, yra kas veikt važiuojant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 03 26, 19:44)
O vairuoti su mechanine ar automatine mokysies? blush2.gif

Aš noriu mechaninės, nes patinka man tuos bėgius perjunginėti, yra kas veikt važiuojant biggrin.gif

Atrodo,kad mechanine,nesake dar. biggrin.gif
Atsakyti