Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas II tema

Sveikos,
Norejau paklausti : ar jusu draugai zino mazdaug apie jusu liga ar pasakot draugams, bendradarbiams. Mane viena drauge pastoviai tiik susirenkam draugu kompanijoje, kviecia i kluba doh.gif . sako kada eisim i kluba, pasisoksim, o as nemegstu pasakoti apie RA.... rolleyes.gif . bandau prigalvoti kazkokiu pasiteisinimu. na uzknisa jau rolleyes.gif . Darbe irgi ilgai niekam nieko nesakiau cool.gif , nemegstu gailescio schmoll.gif . I kluba aplabai nenoriu eiti nes pati sau nebepatinku, nors sir nekabinti ten eiciau bernu ar vyru.... vistiek nesmagu doh.gif ... Drauge ten eina sus super mini sijonais, o kai as atrodyciau doh.gif . ...
Atsakyti
Aš neslepiu savo ligos. Man kažkodėl atrodo, kad manęs niekas nesigaili biggrin.gif Bent jau nejaučiu to, nes ir žinodami diagnozę, jie vistiek nesupranta kas tai per liga.
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2011 04 18, 17:02)
Sveikos,
Norejau paklausti : ar jusu draugai zino mazdaug apie jusu liga ar pasakot draugams, bendradarbiams. Mane viena drauge pastoviai tiik susirenkam draugu kompanijoje, kviecia i kluba doh.gif . sako kada eisim i kluba, pasisoksim, o as nemegstu pasakoti apie RA.... rolleyes.gif . bandau prigalvoti kazkokiu pasiteisinimu. na uzknisa jau rolleyes.gif . Darbe irgi ilgai niekam nieko nesakiau cool.gif , nemegstu gailescio schmoll.gif . I kluba aplabai nenoriu eiti nes pati sau nebepatinku, nors sir nekabinti ten eiciau bernu ar vyru.... vistiek nesmagu doh.gif ... Drauge ten eina sus super mini sijonais, o kai as atrodyciau doh.gif . ...

Na mano atrimiausi darugai visi žino. Slėpt nėra ko. Gailėt manau negaili, nes iš tikro tai vistiek nlabai supranta tos ligo subtilybes ir sudėtinguma.

O pašokt.... man irgi dar norisi, karta buvau su kompanija, atrodo biški pašokau... bet paskui kita dien labai skausmai prasiodėjo...... taip kad dabr galiu dalyvaut su visais , bet nešokt. Visi žino ir nieks manes nekrutina, darau kaip noriu ir jkada noriou.
O rūbai , ati visad rengiuos taip.kad pati gerai jaussčiaus, kitu nuomonė nesvarbi man.... juk skaudės man, ir blogai amn bus. O jie jei paskambins, tai dar teks ilgai aiškint kad tikrai nepasikeli....nes žmonėęs nesupranta ,kas per RA atrodo jiemas , akd kaip peršalimas pagėrei vaistu ir sveika.....
Atsakyti
Mano seima , bendradarbiai, artimi draugai zino apie mano liga . O siaip pazystamiems , kaimynams ir pan. niekad nepasakoju apie savo liga . Vieni supranta kad cia rimta liga o kitiems atrodo kaip koks persalimas ... pagersi vaistu ir pasveiksi. As galvoju zmonems su kuriais artimai bendrauji geriau pasakyt apie liga 4u.gif
Atsakyti
Mano irgi tik labai artimi zmones zino apie RA. Kai kuriems draugams esu pasakius, kad turiu problemu su sanariais, jie daugiau net neklausinejo. O dauguma nezino nieko... Nes kai geriu vaistukus, tai jauciuos beveik kaip normalus zmogus smile.gif O pasisokt ar sportais uzsiimt niekad nemegau... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ahama: 18 balandžio 2011 - 18:50
QUOTE(Ahama @ 2011 04 18, 13:18)
Laba diena,

Tikiuosi, kad jusu visu savaitgalis buvo siltas ir nelabai skausmingas  smile.gif

rimuleee, bus dar tu parodu, ar ne? Gal bent savaitgali puikiai pailsejai ir nauju jegu igavai mirksiukas.gif

Magnifique, dziugios naujienos del tavo visai geros sanariu bukles  4u.gif Ar jiems cia keliones taip i nauda?...

tasa, pazistama tokia bukle... Nusivarymas nuo koju iki visisko negalejimo, kai net uzmigt atrodo kaip dar vienas neiveikiamas darbas...  smile.gif

Čia jiem taip į naudą buvo 3mėn.šiltuose ir sausuose kraštuose. rolleyes.gif Mano sąnariukai (tfu tfu tfu) dar vis lyg ir ok smile.gif
Papildyta:
Mano visi aplinkiniai daugmaž žino.Pradžiai galvojau,kad nesakysiu,bet kaip paaiškint,kad guli ligoninėj kas 3sav.po 10 dienų doh.gif Ir kad neini,kaip normalus 16-20 metų žmogus į klubus ir tt.Kad negeri alko beveik niekad,nes vaistus juo užgert taip neočin..ir kad šluba dažnai ir tt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2011 04 18, 20:10)
Čia jiem taip į naudą buvo 3mėn.šiltuose ir sausuose kraštuose. rolleyes.gif  Mano sąnariukai (tfu tfu tfu) dar vis lyg ir ok  smile.gif

Tai gal reiktu krautis lagaminus ir i siltuosius krastus krautytis gyvent smile.gif Gal ir tabletku nebereiketu biggrin.gif Ech, jei zinociau, kad man padeda, tai taip ir daryciau....
Atsakyti
QUOTE(Ahama @ 2011 04 18, 14:18)
Laba diena,

tasa, pazistama tokia bukle... Nusivarymas nuo koju iki visisko negalejimo, kai net uzmigt atrodo kaip dar vienas neiveikiamas darbas...  smile.gif

kaip tiksliai parasei! verysad.gif
prie visa to mane ir nemiga kankina...
Papildyta:
QUOTE(wia @ 2011 04 18, 19:35)
As galvoju zmonems su kuriais artimai  bendrauji  geriau pasakyt  apie liga  4u.gif

drinks_cheers.gif

as kadangi tokia nei mesa nei zuvis cia, tai tik artimieji zino kad man skauda. o kadangi mamyte su tokai pat liga,tai apie ja zino visi, kas supranta uzuojauta pareiskia.
bet tikrai ne visi kad ir buve vaikinai suprasdavo kodel as negaliu ko nors atsukt ar ka padaryt su rankom.. tai net nesipleciau - duodavau buteli - sakau atsuk smile.gif
siaip veiklos privengiu ir niekam neaiskinu kodel negaliu sportuot ir pan.
Papildyta:
QUOTE(Ahama @ 2011 04 19, 10:33)
Tai gal reiktu krautis lagaminus ir i siltuosius krastus krautytis gyvent  smile.gif Gal ir tabletku nebereiketu  biggrin.gif Ech, jei zinociau, kad man padeda, tai taip ir daryciau....

mna aplamai siltieji krastai wub.gif wub.gif
noreciau gyvent ten kur 365 d karsta!
Atsakyti
Jo šiluma liuks, šiandein prisilaksčiau per toki karšti, ir jaučiaus liuksiškai ir nudirbau daug darbų namie. Nu super. Kad taip šilta visalaik būtu.
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 04 19, 14:39)
prie  visa to mane ir nemiga kankina...

Mazas dziaugmas turetu but, kai ir taip to poilsio niekad nebuna per daug su RA...

QUOTE(rimulėėė @ 2011 04 21, 19:05)
Jo šiluma liuks, šiandein prisilaksčiau per toki karšti, ir jaučiaus liuksiškai ir nudirbau daug darbų namie. Nu super. Kad taip šilta visalaik būtu.

Aha, as jau irgi buvau susiruosus klaust, kur cia visos issilaksciusios, ale pati namie retai bunu smile.gif Matyt per ziema sustingusius sanarius saulutej sildot smile.gif O pati irgi vis parkely ant saulutes tupiu. Ech, gera pavasari wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ahama: 21 balandžio 2011 - 20:51
Sveikos 4u.gif
Nu,aš vakar buvau pas reumatologę savo poliklinikoj.Nu realiai atėjau tik siuntimo pajamt,bet tuo pačiu užklausiau dėl klubų..ką ji apie juos mano.Tai palankstė tipo...tada pasakiau,kad rentgeno nuotr.tik susiaurėję tarpai matosi.Ji pamąstė kiek ir pasakė,kad pagal judesių amplitudes-man 4 laipsnio artrozė.O dėja 4 laipsnis jau nieko gero nereiškia.Pasakė eit pas ortopedą-endoprotezuotoją... unsure.gif
Tai su baime laukiu kito trečiadienio,nes būtent tą dieną einu pas ortopedą.Tai sakau,kad net reumatologės baimė dingo per tą ortopedą... doh.gif O šiaip radau tokį neblogą vaistuką nuo skausmo.Sakė jis tipo toks naujos kartos.Brexin.Brangokas,bet veikia gerai.Ten piroxicamas su dar kažkuo maišytas.Bet žinokit užtenka žmoniškos dozės,tai kaifuoju dabar lotuliukas.gif
Atsakyti
nu va nenokios naujienos. doh.gif
Atsakyti