QUOTE(Sunrayja @ 2011 04 18, 17:02)
Sveikos,
Norejau paklausti : ar jusu draugai zino mazdaug apie jusu liga ar pasakot draugams, bendradarbiams. Mane viena drauge pastoviai tiik susirenkam draugu kompanijoje, kviecia i kluba

. sako kada eisim i kluba, pasisoksim, o as nemegstu pasakoti apie RA....

. bandau prigalvoti kazkokiu pasiteisinimu. na uzknisa jau

. Darbe irgi ilgai niekam nieko nesakiau

, nemegstu gailescio

. I kluba aplabai nenoriu eiti nes pati sau nebepatinku, nors sir nekabinti ten eiciau bernu ar vyru.... vistiek nesmagu

... Drauge ten eina sus super mini sijonais, o kai as atrodyciau

. ...
Na mano atrimiausi darugai visi žino. Slėpt nėra ko. Gailėt manau negaili, nes iš tikro tai vistiek nlabai supranta tos ligo subtilybes ir sudėtinguma.
O pašokt.... man irgi dar norisi, karta buvau su kompanija, atrodo biški pašokau... bet paskui kita dien labai skausmai prasiodėjo...... taip kad dabr galiu dalyvaut su visais , bet nešokt. Visi žino ir nieks manes nekrutina, darau kaip noriu ir jkada noriou.
O rūbai , ati visad rengiuos taip.kad pati gerai jaussčiaus, kitu nuomonė nesvarbi man.... juk skaudės man, ir blogai amn bus. O jie jei paskambins, tai dar teks ilgai aiškint kad tikrai nepasikeli....nes žmonėęs nesupranta ,kas per RA atrodo jiemas , akd kaip peršalimas pagėrei vaistu ir sveika.....