Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas II tema

QUOTE(rimulėėė @ 2011 04 14, 20:04)
doh.gif  lotuliukas.gif oi ir rašytoja iš manęs

Nu aš irgi ne dėl skaičiuku rašiau. O turėjau opmeny, kad tavo rodikliai nelabai blogi, gal greit suveiks vaistai ir apstos liga....

aa blush2.gif na labai tikiuos, kad taip ir bus user posted image o su Tavo skaičiukais kiek laiko gėrei Metotreksatą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2011 04 14, 18:04)
o siaube.. einu ieškoti info, nes jei tai tiesa doh.gif mano reumatologė žino, kad planuojam, bet mano RA labai aktyvus ir tyrimai prasti buvo (CRB siekė 55), todėl nebuvo kito pasirinkimo verysad.gif o gyvenu aš Čekijoj, esu patenkinta gyd. aptarnavimu.
visks, einu skaityt visą internetą verysad.gif

Mano buvo virs 100 CRB , nepamenu kiek tiksliai dabar . Tik gyd. sake kad 100 kart blogesnis uz norma . Pradejus gerti medroli ir sulfasalazina kraujo tyr. vis gerejo per 2 na gal 2 su puse men iki normos.
Atsakyti
QUOTE(wia @ 2011 04 14, 20:40)
Mano  buvo  virs 100 CRB , nepamenu kiek tiksliai dabar . Tik gyd. sake kad 100 kart blogesnis uz norma .  Pradejus gerti medroli ir sulfasalazina kraujo tyr. vis gerejo per 2 na gal 2 su puse  men iki normos.

na maniškiai tyrimai irgi gerėja.
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2011 04 14, 22:10)
aa blush2.gif na labai tikiuos, kad taip ir bus user posted image o su Tavo skaičiukais kiek laiko gėrei Metotreksatą? 4u.gif

Mano čia pradiniai tokei skaičiukai. JUos man iškart rado, pirmam tyrime, paskui sulfazamina paskyrė. Paskui po 4 ėmn keitė i metrodeksata . Tyrimai jau buvo pasitaise, apie 98 buvo ... nu vėl paūmėjimas buvo. tada jau arava . mano tyrimai į vieta stojo po 10 mėn vaistu gėrimo.

QUOTE(wia @ 2011 04 14, 22:40)
Mano  buvo  virs 100 CRB , nepamenu kiek tiksliai dabar . Tik gyd. sake kad 100 kart blogesnis uz norma .  Pradejus gerti medroli ir sulfasalazina kraujo tyr. vis gerejo per 2 na gal 2 su puse  men iki normos.

Džiugu,kad kažkam taip greit vaistai suveikia. Reik tikėtis ,kad ir Pim taip greit suveiks.

O mano Ra reaktyvus sakė,...kažkoks. Nu ir labai jau nenorėjo pasiduot gydimui doh.gif

PS>> šiuiandien čiurnos knisa juodai, nuskausminamieji 1,5 val teveikia......O aš ryt kaunan noriu i paroda gėliu ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2011 04 14, 18:47)

Nieko tokio. Gerai, kad pasakei smile.gif Man geriau žinoti esamą padėtį. O aš kvailė tikėjausi po gydymo jau kibti vėl į planus nestuke.gif radau ir aš internete, kad pusmetį rekomenduoja dar saugotis. Nieko nepakeisi, reiks kažkaip išlaukti. Ir tas pusmetis nebūtų baisus, jei žinočiau, kad po jo tikrai bus.. O dar gydymas kažin kiek truks? Aš nuo kovo 14d. geriu tuos vaistus. Gal kuri žinot koks vidutiniškai gydymo kursas? smile.gif

Tas pusmetis skamba visai normaliai, bet kai zinai, kad nustojus gert gali is karto pradeti blogeti, tai kazkaip... g.gif Cia negasdinu, bet gal vertetu su savo gyd. pasisneketi apie tai, koks bus gydymas nustojus Metotrexata. Ar tau jau minejo kokias alternatyvas?

QUOTE(rimulėėė @ 2011 04 14, 21:14)
Mano čia pradiniai tokei skaičiukai. JUos man iškart rado, pirmam tyrime, paskui sulfazamina paskyrė.

Džiugu,kad kažkam taip greit vaistai suveikia. Reik tikėtis ,kad ir Pim taip greit suveiks.

PS>> šiuiandien čiurnos knisa juodai, nuskausminamieji 1,5 val teveikia......O aš ryt kaunan noriu i paroda gėliu ax.gif  .

As irgi Sulfasalazina geriau. Man tikras geris buvo thumbup.gif Pradejo veikt labai greit (nors reumatologas sake, kad gali uztrukt iki menesio, kol pasijaus koks nors poveikis), ir jauciaus visiskai sveika. Jokiu skausmu, jokio nuovargio. Deja deja mano kepenims jis netiko, tai labai greit teko nutraukt... bet ir nutraukus poveikis dar laikesi gerus 3 men. Kiekvienas organizmas vis kitaip i tuos vaistus reaguoja ir juos priima. As irgi labai tikiuos, kad pim kaip imanoma greiciau apsitvarkys sveikatele ir rasysis i nestuke.gif gretas.

Uzuojauta del ciurnu 4u.gif Tikiuos, kad isejo i paroda nuvaziuot.
Atsakyti
Man Sulfazaminas net ensuveikė. 4 mėn ir ėjotik didyn skausmai. Va kai Metrodeksata pradjau gert iškart geriau pasidarė....... bet neilgam gal 3 mėn geriau buvo , o paskui naujas priepuolis.

O į paroda neišėjo nuvažiuot. Labai jau koja skauda . Iš tikro kažkaip apsižioplinau ir išanksto datos nežinojau, būčiau vakar nelaksčiusi tiek. Tai va ryt svčiu turėsiu tai vėl reikalų..... ai
Atsakyti
Au au.Miau miau. doh.gif lotuliukas.gif
Pasirodau.Aš jau Lietuvoj.Faktiškai jaučiuosi neblogai,bet matyt man jau ir Relifexas nebetinka doh.gif Vėl burna nuopėjus.Tai ta proga šian nusipirkau išbandyt naujo vaisto nuo skausmo-Brexin.Čia piroksikamas su dar kažkuo maišytas.Brangus bjaurybė (už 6 vaistų maišelius apie 11lt sumokėjau.Bet čia tipo 6 dienom turėtu būt,nu tai man kokiom 4 gal.).Nu jei veiks gerai-teks pirkt...
O šiaip buvau pas gydytoją,tai sakė tokia išgražėjus,atsigavus aš.Tai sakė ir ji,kad pirmą kartą per 2 metus galiu sakyt,kad mano sąnariai visai geros būklės yra thumbup.gif Tai prisirašiau vaistų (ale ne visus,nes komp.vaistų pasas baigėsi,visus siuntimus ir tt.tai jau rami kaiup belgas jaučiuosi rolleyes.gif ).O šiaip,nesitikėjau,kad taip šita bus Lietuvoj.Beveik visą dieną švietė saulė,tai taip visai malonu buvo. rolleyes.gif
Atsakyti
Magnifiquesveika sugryžus 4u.gif 4u.gif Jau pasigedaum,, pora dienu nesimatė tavęs..... g.gif Šeip tai džiugu,kad su sveikata ne blogiau. O ir oras gerai sutiko. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Bet šiaip tai juokingai atrodo.... nu kai bendraujamči iš visu pasviečiu, tai nesijaučia net labai.
Atsakyti
sveikutes ligoniukes 4u.gif
zinokit vakar tokia idiotiska savijauta buvo. na per savaite nuvargau, lb daug dirbau, lb mazai miegojau... o kai ryt atsiguliau i lova -tai net kvepuot atrodo sunku buvo.. guliu ilsiuosi ir nepailsiu. viduj taip sunku, o rankos... net nzn jau ne karta taip buvo - lyg sunkios sunkios, nepasakyciau kad skauda ar maudzia, tiesiog..toks ispudis kad nieko negaliu padaryt ir pajudinti(nesustingo), toks jausmas kad sunku kad jos yra, lyg trukdo man jos.
net nzn kaip paasikinti... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Magnifique @ 2011 04 15, 20:43)

Pasirodau.Aš jau Lietuvoj.
O šiaip buvau pas gydytoją,tai sakė tokia išgražėjus,atsigavus aš.Tai sakė ir ji,kad pirmą kartą per 2 metus galiu sakyt,kad mano sąnariai visai geros būklės yra  thumbup.gif 

super super super! thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
pim, galiu tik pasakyti - esi labai jauna ir turi dar laaaaaabai daug laiko ! o tie 2 metai po gydymo - tikrai nera baisiai daug. pati nepastebesi kaip prabegs. o kol kas turi laiko apsigydyt, ir laukt - vaikiukas pats zino kada jam ateiti - pamatysi!:) 4u.gif
Atsakyti
taša toki jausma esu tuėrjusi, pervargai. Su mūsu liga šeip yra toks nuovargis, o kai perdirbi tai jo būna toks jausmas ,kad atrodo guli, o nepailsi. ar atrodo mirsi jei neatsigulsi čia ir dabar.
Tikiuos pailsėsi per išeigines.
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 04 16, 20:39)
pim, galiu tik pasakyti - esi labai jauna ir turi dar laaaaaabai daug laiko ! o tie 2 metai po gydymo - tikrai nera baisiai daug. pati nepastebesi kaip prabegs. o kol kas turi laiko apsigydyt, ir laukt - vaikiukas pats zino kada jam ateiti - pamatysi!:)  4u.gif

na taip, tiesą sakai - esu jauna ir dar turiu daug gražaus laiko, bet.. labai jau norim smile.gif tik kaip matau ne viskas į mūsų norus remiasi.. reiks ir palauksim, kas belieka smile.gif
Atsakyti
Laba diena,

Tikiuosi, kad jusu visu savaitgalis buvo siltas ir nelabai skausmingas smile.gif

rimuleee, bus dar tu parodu, ar ne? Gal bent savaitgali puikiai pailsejai ir nauju jegu igavai mirksiukas.gif

Magnifique, dziugios naujienos del tavo visai geros sanariu bukles 4u.gif Ar jiems cia keliones taip i nauda?...

tasa, pazistama tokia bukle... Nusivarymas nuo koju iki visisko negalejimo, kai net uzmigt atrodo kaip dar vienas neiveikiamas darbas... smile.gif
Atsakyti