QUOTE(pim @ 2011 04 14, 18:47)
Nieko tokio. Gerai, kad pasakei

Man geriau žinoti esamą padėtį. O aš kvailė tikėjausi po gydymo jau kibti vėl į planus

radau ir aš internete, kad pusmetį rekomenduoja dar saugotis. Nieko nepakeisi, reiks kažkaip išlaukti. Ir tas pusmetis nebūtų baisus, jei žinočiau, kad po jo tikrai bus.. O dar gydymas kažin kiek truks? Aš nuo kovo 14d. geriu tuos vaistus. Gal kuri žinot koks vidutiniškai gydymo kursas?
Tas pusmetis skamba visai normaliai, bet kai zinai, kad nustojus gert gali is karto pradeti blogeti, tai kazkaip...

Cia negasdinu, bet gal vertetu su savo gyd. pasisneketi apie tai, koks bus gydymas nustojus Metotrexata. Ar tau jau minejo kokias alternatyvas?
QUOTE(rimulėėė @ 2011 04 14, 21:14)
Mano čia pradiniai tokei skaičiukai. JUos man iškart rado, pirmam tyrime, paskui sulfazamina paskyrė.
Džiugu,kad kažkam taip greit vaistai suveikia. Reik tikėtis ,kad ir Pim taip greit suveiks.
PS>> šiuiandien čiurnos knisa juodai, nuskausminamieji 1,5 val teveikia......O aš ryt kaunan noriu i paroda gėliu

.
As irgi Sulfasalazina geriau. Man tikras geris buvo

Pradejo veikt labai greit (nors reumatologas sake, kad gali uztrukt iki menesio, kol pasijaus koks nors poveikis), ir jauciaus visiskai sveika. Jokiu skausmu, jokio nuovargio. Deja deja mano kepenims jis netiko, tai labai greit teko nutraukt... bet ir nutraukus poveikis dar laikesi gerus 3 men. Kiekvienas organizmas vis kitaip i tuos vaistus reaguoja ir juos priima. As irgi labai tikiuos, kad pim kaip imanoma greiciau apsitvarkys sveikatele ir rasysis i

gretas.
Uzuojauta del ciurnu

Tikiuos, kad isejo i paroda nuvaziuot.