Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas II tema

kaip merginos laikotes,jau seniai visos raset,gal atsilus orams visoms pagerejo ir visos i gamta patrauket lotuliukas.gif
Atsakyti
nu jaučiu kad visos kaifa pagavo ir laksto ..

Ai aš tai tipo gerai jaučiuos. na suprantu geriau jausiuos tik jei remisijos sulauksiu. Na vienu žodžiu džiaugiuosi tuo ka turiu. Tipo pakenčiama ir gerai.Kartais prisilakstau , nuskausminamųju geriu. Bet šeip tai liuks. Šilta... darže pasikapstau, miestan išlekiu,...pas drauges .....tuoj į sodyba varysim. paskui planuoju kur su tokia sveikata nebrangiai ir šilta pajūrin nuvažiuot... daržai rūpi... terasa želdinu.
Vienu žodžiu paklauskit geriau kur manes nėr....
Ai tiesa šeštadieni Teatre buvom, tai dar po miesta palaksėtm.Labai reikėjo vienom merginom staigmena padaryt.Ir kas keisčiausia ,,kad kojos normalaiia laikaosi.Na tiesa vaikštau su rudeniniais aulinukais. Tai vakarop čiurnos nesureaguoja. kitaip tai po spektaklio būčiau nupušus..kai visas autobusas sustojo pakelėj... vakare mat ėvjas, jei su bateliais tai galima buvo gala gaut.O aulinukai išgelbėjo.
vienu žodžiu liuks\
kad ir kitom taip.Tai gyvent galima.
Atsakyti
DZIAUGIUOSI DEL TAVES RIMULEEE
Atsakyti
Labukas mergytės
Tikrai jaučiu šiltas oras visas kažkur išgainiojo...

Na aš buvau pas adktaryute... sakė tyrimei super. Uždegimo neberodo. BET... čiurnos kaip skaudėjo, taip ir skauda lotuliukas.gif doh.gif šiandien pavaiksčiojau gal kiek daugiau. Nu bet nieko rimta , namie kuičiuos...Va sėdžiu ir kojos dega. g.gif matyt taip ir bus. O va tyrimai pasitaisė lygiai po metųųųųųųųųųųų.
Atsakyti
Sveikos. O man pamažino Medrolio dozę iš 8mg į 4mg ir aš tai jaučiu verysad.gif Maudžia kelius, nieko nesinori.. Nors apsieinu be nuskausminamų, jų aš niekada negėriau ir tikiuosi negersiu schmoll.gif kažkaip pakenčiama, tai gal dar nėra taip blogai, svarbu nebesikaupia skysčiai.

QUOTE(rimulėėė @ 2011 06 03, 21:28)
O va tyrimai pasitaisė lygiai po metųųųųųųųųųųų.

karsta.gif ilgas laiko tarpas, bet kas belieka rolleyes.gif dabar tik tikėtis, kad ilgam 4u.gif
Atsakyti
Klausyk PIm tau medroli sumažino.... bet ar nesakė kad sumažinti reikia palengva. jei taip[ staigiai sumažinai iš 8 mg i 4 mg tai jausi stygių ir kankinsies....
matai tau reiukėjo sumažinti palengva. Jei pirma sabvaite gerio per savaite 7 kart 8 tai antra savaite turi gert 7*7 paskui 7*6 paskui 7*5 paskui 7*4 ir tik tada lieki ant 4 mg...

man tai teko mažinannt skaičiuoti savaites doze ir mažinti kas antra diena . Skaičiavau bendra sabvaitės medrolio doze ir mažinau palengva ...tada jokiu pablogėjimu nėr ir organizmas enjaučia. ir šeip medrolio staiga nutraukti negalima... daktarė pprigrasino, nes sakė ka-žkas blogai pasidaro. čia palengva reik.
kažkuri iš mūsų mažinosi palengva , gal atsiras ...paaiškins normalaiu
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2011 06 04, 11:59)
Klausyk PIm tau medroli sumažino.... bet ar nesakė kad sumažinti reikia palengva.

Gal blogai pasakiau, bet po truputį ir mažinu. Viena dieną geriu 8mg, kitą 4 mg ir paskui vėl 8 mg, paskui 4mg ir t.t.
Atsakyti
nu tai gerk 8 ir 7 savaite paskui matysi ar dar savaite taip reiks ar kita savaite gersi po 7 nu juk galima ir 7,5 gert tabletkos gerai laužosi...

o per kiek laiko tau leipė ant 4 pereit

Aš tada kai mažžinau tai irgi nepasakė žmoniškai per keik laiko sumažinti, tai mažinau palei pojūti, jei jaučiasi kad truksta medrolio.. reiškais per staigiai mažinama.
šeip gana prastai mažint ta medrooli,kai normaliai neaišku kas keik laiko ir pi kiek mažint.

Aš tada po 1 mg mažinau ir tai kas antra diena, nu tipi 4mg 3mg 4mg 4 mg 3mg 4mg 4mg 3mg nu tipo taip. gaunasi mažėja bendra savaitinė medrolio dozė. (kažkur perskaičiau kad medrolio dozė skaičiuojasi saavbitei, o ne dienai, tada lengviau sumažinti galima aplengva mažint )
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2011 06 04, 14:42)
o per kiek laiko tau leipė ant 4 pereit

irgi dorai nepasakė, bet maždaug per mėnesį unsure.gif
Atsakyti
nu bandyk g.gif
Atsakyti
oi šiandien kiek prisicirkinau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Na pasirodo mūsų meiste mano vaistų nė su žiburiu nerasi. lotuliukas.gif anksčiau pirkdavausi iškart didmiesty.. ale nenusipirkau paskutini kart. Manaiu negi nebus. Nu pralaksčiau visas vaistiėns ...nerasta. Paprastose vaistiėnse užsakius vaistai ateina tik po 2 dienu.. nu tai radau kur man rytdienai atveš.
Na o žinoty kas juokingiausia..pasirodo man medrolis nuimtas. O aš gfėriau gėriau ir nepasilikau nieko palaipsniškam nutraukimui. Nu nesuprantu nerašė daktarė, ir neperspėjo, kad nutraukiėnčiau jau. o aš knygutės parsinešusi nepavarčiau....

o to medrolio as mus irgi nėr. Pasirodo mūsų mieste arava geria tik viena babutė ir aš.... lotuliukas.gif turiu kelias tabletka sdar tai teks per savaite nutraukt .... doh.gif
Atsakyti
rimuleee, turbut daktares akyse labai sveika pasirodei, kad taip be perspejimo eme ir nebeisrase vaistu biggrin.gif
Atsakyti