Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas II tema

Muengmhpan kaip tau sekėsi, akip egzai. akda sužinosi kur įstojai. g.gif

Jo ir aš norėčiau paprasto artrito,kad ir keliuos sanariuos. mirksiukas.gif blush2.gif Ale aju kaip dave, ati nepagailėjo.
Bet mano adktarė dsako,akd nusimint nereikai, nes liga nemirtina.
Na tipo džiaugiamės, kad ne vėžys koks.... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2011 06 28, 22:20)
Muengmhpan kaip tau sekėsi, akip egzai. akda sužinosi kur įstojai. g.gif

Jo ir aš norėčiau paprasto artrito,kad ir keliuos sanariuos. mirksiukas.gif  blush2.gif Ale aju kaip dave, ati nepagailėjo.
Bet mano adktarė dsako,akd nusimint nereikai, nes liga nemirtina.
Na tipo džiaugiamės, kad ne vėžys koks.... doh.gif  lotuliukas.gif

Realiai pagrindinių egzų rezultatų dar neturiu...bus šios sav.gale arba kitą sav... unsure.gif
Atsakyti
Nu tai papasakok , ką laikei. ir kaip pas daktarų sejkėėsi.

merginu prie kompo nerasta...visos džiaugiasi geru oru....
oi aš tai biški į daržą nuvažiuoju. vairuotoją turiu ...tai kojas ilsinu, ruošiuosi varyt įtvarų, ns niekaip neprisiruošiu.... šeip svaikata kaip ir gerai.
kjas paskauda užeina ir smarkiai. bet matyt geriau nebus. gyvant jau galima.
Atsakyti
Labas, jeigu kas vartojate Medrol, galiu padovanoti visą dėžutę. Rašykite az. Aš iš Kauno.
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2011 06 29, 17:44)
Nu tai papasakok , ką laikei.  ir kaip pas daktarų sejkėėsi.

merginu prie kompo nerasta...visos džiaugiasi geru oru....
oi aš tai biški į daržą nuvažiuoju. vairuotoją turiu ...tai kojas ilsinu, ruošiuosi varyt įtvarų, ns niekaip neprisiruošiu.... šeip svaikata kaip ir gerai.
kjas paskauda užeina ir smarkiai. bet matyt geriau nebus. gyvant jau galima.

Laikiau anglų,lietuvių ir biologiją.Gydytojas sakė,kad čia viskas susiję su artritu ir čia tik antrinė neurologija,tai paskambino reumatologei,pakalbėjo,ji pasakė,kad nieko rimčiau neskiria,nes tyrimai uždegimo jokio nerodo (bet pas mane kraujas net plaučių uždegimu sergant idealus būna doh.gif ),tai neurologas liepė į tyrimus nekreipt dėmesio,o žiūrėt daugiau į rentgenus ir žiūrėt,kad sąnariai dyla ir duot man normalų gydymą,kad gyvent pagaliau normaliai dalėčiau doh.gif doh.gif lotuliukas.gif Jaučiu bus gėda pas reumatologę pasirodyt doh.gif Pirmadienį dar varau pas ortopedą (nė nežinau ko ten mane neurologas vėl nuvarė) ir antradienį matyt Juodkrantėn savaitei rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti

o kokie tavo reumatoidinio faktoriaus tyrimo rezultatai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KATE4: 30 birželio 2011 - 14:00
QUOTE(KATE4 @ 2011 06 30, 14:58)
o kokie tavo reumatoidinio faktoriaus tyrimo rezultatai

Tyrimai pas mane šiaip visad idealūs,bet čia debiluoja imunitetas mano.RF darytas prieš 2,5 metų tik berods :DDD Dabar va,gavau šviežius tyrimus,tai leukocitų per daug 13.8 tai reiškia yra UŽDEGIMAS.Bet čia matyt porą dienų rodo uždegimą,tada du metus vėl jokio uždegimo nerodys,kad ir kas būtų.
Atsakyti
Labuka,norejau paklausti jusu nuomones,nes niekur nerandu man reikalingos informacijos.itariu,kad sergu artritu,jis jau nuo vaikystes,paveldetas.teciui visa gyvenima nuolat skaudejo sanarius,mociutei taipat,ji man ir pasake kad serga artritu,o as zinau kad jis yra paveldimas.bet musu pozymiai truputi skiriasi.mociute sake,kad kaip ir man bei teciui,vaikysteje nuolat skaudedavo keliu sanarius,o senatveje ir jos plastaku sanariai nuolat buvo sutine ir skausmingi(manau cia reumatoidinis artritas).mano teciui su plastakom nieko panasaus nebuvo,jis tik nuolat sakydavo kad kelius skauda..o stai man-vaikysteje tik keliai,o dabar nuolatiniai skausmai per alkunes,klubus ir ypac kelius.beje paauglysteje buvo kelis menesius uzeje vieno plastakos sanario nuolatinis sustingimas ir skausmas rytais,bet laikui begant praejo.beto mano skausmai kartojasi periodais,buna ramesniu laiku,kai paskauda tik keiciantis orams,buna uzeina sunkus periodai,kaip kad ir dabar,skauda be sustojimo,o vieno kelio sanarys atrodo net vaiksto is vietos,labai skausmingas,labai braska..sunku atsistot atsitupus ir tt. siuo metu darausi tyrimus,bet gyvenu airijoj,ir cia uztrunka menesiu menesius tokie dalykai..ir mane glumina tai,kad nei vieno artrito(apie kuriuos radau info) pozymiai iki galo man netinka.taigi gal kas zinot kokio tipo artritas man gali buti?o gal isvis ne artritas? g.gif atleiskit kad tiek daug prirasiau,bet noreciau isgirst jusu nuomone.
Atsakyti
Dainyte
šeip amnau kad tavo šeimoje artritas...Ne reumataoidinis.Šeip apsakyčiau poliartritas, nes babai tavo visi ranku sanariai, otėčiui kiti.
kadangi tau irgi kelios grupe sabnarių tai įratiu visgi negydomas poliartritas,.

kitas dalykas kakuri mergytė iš mūsų gyvena ir gydosi airijoje. Bet ji kažkaip gana greit rezultatą siužinojo. Greičiau nei mes besigydančios lietuvoj. O ir Magnifique kažkokioj kitoj šaly darėsi tyrimus.

gal atsilieps
nepyk kad nepamenu tiksliai, ale Ra smegenėles suminkštino, nepamenu tiksliai.
Ir dar mūsų kaiminka , moteris pas sūnų pagyveno airijoj 7 dienas ir gryžo su artritu. Drėgmna savaitė buvo(o gal ten visa laik taip) tai kaip sussuko, tai dabar tui bėdą.Nu suaktyvino išašukė ligą. gal ir tau netinkamas klimatas, jei jau turi polinki.
Atsakyti
na del klimato,cia visa laika labai dregna,viskas pelyja,oras nuolatiniai lietus ir vejai,juk cia sala..tai manau tikrai kad netinka,nes kai gyvenau lietuvoj tik kelius ir paskaudedavo,na ir dar ta viena karta plastakos sanari,o cia jauciuosi kaip sena mociute,nors man tik 21 doh.gif siandien viena is tu dienu kai norisi tik verkt verysad.gif gal kazkam pasiseke kad airijoj greitai tyrimus atliko,o stai as jau pries tris menesius buvau pas seimos gydytoja,viska issamiai papasakojau,tai reikejo kraujo tyrimo ir sanarius persviest,kraujo tyrima jau padare,tik vis dar laukiu atsakymo,o sviestis vis dar niekas nekviecia,reikia laukt laisko is ligonines,nors kaip jau sakiau laukiu jau 3men... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deinyte: 30 birželio 2011 - 17:17
Aš tyrimus tada Tenerifėj dariausi.Ten man pasisekė realiai su jais,nes aš pasinaudojau Europos sveikatos draudimo kortele.Atvariau į valstybinę polikliniką,pasakiau,kad reikia pas GP gydytoją.Nusiuntė,aš jai išdėsčiau kas ir kaip ir ko man reikia,tai padarė viską ko reikia ir dar trigubai daugiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nors realiai rašo,kad dengia tik būtinosios pagalbos išlaidas,bet man padengė tuos tyrimus visus.
Atsakyti
o per kiek laiko tau tyrimus padarė.
Atsakyti