Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas II tema

Kate nežinau, pradedu tvarkytis. ax.gif šeip dakatre sakė,kad prikaluso. O nuo ko ten priklauso. sakė darys nuotraukas, keik ten išsukta ir dar kažką . kol kas neregaliu pasakyt nieko.
bet aš per šiuos metsu prateriojau versla, ir buvau susiradusi 2 darbo vietas.Nu teko atissakyt, nes iš namųneišeina išeit. Kiap kita žiem bus , neaišku.KOl kas žiauriai [pprastai su akimis, tai ent prie kompo negaliu. atsiranda skausmai eklienuose, darosi sunku laiptais lipt. šeip liga juk nedings. reik pasisaugot boški,kad iki senatvės datraukt....... ax.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

tikiuosi,kad nesupyksite,jai as cia nebendrauju,bet noriu jusu konsultacijos,mano mama baisiai kenciau didziulius skausmus,nes taip pat turi nemiela sia liga artrita,gaila ziureti,kai ji kencia skausmus,tai norejau paklausti ar vaistai MOVALIS, yra kompensuojami ar ne? nes jos seimos gydytojas,nieko nesako,turi pats zmogus viska zinoti ir reikalauti,to kas tau priklauso.... tai busiu dekinga uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutukas111 @ 2011 07 29, 14:38)
Labukas 4u.gif

tikiuosi,kad nesupyksite,jai as cia nebendrauju,bet noriu jusu konsultacijos,mano mama baisiai kenciau didziulius skausmus,nes taip pat turi nemiela sia liga artrita,gaila ziureti,kai ji kencia skausmus,tai norejau paklausti ar vaistai MOVALIS, yra kompensuojami ar ne? nes jos seimos gydytojas,nieko nesako,turi pats zmogus viska zinoti ir reikalauti,to kas tau priklauso.... tai busiu dekinga uz atsakyma 4u.gif

kompensuojamas 80%
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2011 07 29, 16:24)
kompensuojamas 80%

nuosirdus aciu jums uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Nežinau iš tikro kaip yra, bet jaučiu,kad šeimos adktarė negali tokiu vaistu skirt, tik reumatologas. Bent man šeimos daktarė visiškai neiko nerašo, tik reumatologas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2011 07 29, 17:46)
Nežinau iš tikro kaip yra, bet jaučiu,kad šeimos adktarė negali tokiu vaistu skirt, tik reumatologas. Bent man šeimos daktarė visiškai neiko nerašo, tik reumatologas. mirksiukas.gif

Mano šeimos gydytoja krūta-išrašo viską,ko paprašau lotuliukas.gif
Atsakyti
Magnifique gal tau vaistai pritaikyti užtat ir rašo. man taip nuo skydlaiukės rašo. o i RA gydima nesikiša.
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2011 07 29, 20:33)
Magnifique gal tau vaistai pritaikyti užtat ir rašo. man taip nuo skydlaiukės rašo. o i RA gydima nesikiša.

tai,kad nuo skausmo aš pati kaitalioju biggrin.gif pamačiau,kad movalis netinka,pakeičiau į relifexą,tas lyg netiko,pakeičiau į brexiną,tada vėl atgal biggrin.gif ta prasme vaistų reikalus pagal pojūčius reguliuoju.pasakau tiesiog gydytojai,kad kažkas netaip ir noriu pabandyt kitką ir parašo biggrin.gif
Atsakyti
nU faina tavo daktarė tada, o manoji sako vayk tik geričiau pas reumatologa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2011 07 29, 21:05)
nU faina tavo daktarė tada, o manoji sako vayk tik geričiau pas reumatologa lotuliukas.gif

ir tiesą pasakius,jau ruošiausi ją keist,nes ji man per griežta atrodė tokia,bet jos gerumą pamačiau tada,kai sveikata pradėjo labai šlubuot...dabar net nemąstau keist ją,nors buvau tokį fainą šeimos gydytoją sutikus,protingą labai ir net kirbėjo mintis pas jį persirašyt,bet supratau,kad iš jo taip lengvai receptų negausiu.O mano gydytoja niekad nevelia reumatologo be didelio reikalo,nes mūsų poliklinikoj pas juos ilgos eilės,o ir šiaip,lankausi Santariškėse,o ten eilės minimum 2 mėnesiams.
Atsakyti
Nu jūsiškaii daktarai thumbup.gif man tai rodosi jom manajai ensvarbu nė kokia eilė, nė kad iki daktaro 60liku važiuot reikai. ir vieman vizitui pora reisų būna, pirmas su tyrimais paskui jau pas adktare
Atsakyti
Sveikos mergytės 4u.gif prisijungiu ir aš prie JŪSŲ smile.gif tik neseniai atradau JŪSŲ pokalbius ir nusprendžiau prisijungti. Sergu RA jau...septynis metus. Matyt buvo paveldėtas polinkis šiai ligai, nors tokios pat diagnozės šeimoje niekas neturi... g.gif įdomiai. Bet jaunystėj dirbau daug, sunkiai ir netinkamom sąlygom, tad taip jau gavosi, kad susirgau iš pradžių reaktyviuoju artritu, o po to jau ir reumatoidiniu. Invalidumą turiu jau ketverius metus smile.gif rentgeno laipsnis atrodo trečias buvo...tikrai nepamenu. Bet grupė priklauso. Juk liga nepagydoma... Mano sąnariukai visi nukentėjo nuo šios ligos. Piko momentu net kramtyt sunkiai galėjau...žandikauliai iki šiol tebetraška smile.gif bet su skausmu jau beveik nebekovoju bigsmile.gif kažkoks stebuklas jau du metai kai vaistų beveik nebereikia ax.gif aišku judrumas ribotas, vis paskaudena kur nekur, bet kai palyginu su tuo kas buvo... doh.gif gyvenu kaip pasakoj thumbup.gif Linkiu ir JUMS to mergytės 4u.gif Man vaistukus išrašinėja šeimos gydytojas pagal reumatologo nurodymus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diditukas: 01 rugpjūčio 2011 - 10:54