QUOTE(pim @ 2011 07 20, 15:00)
Sveikos.
Man artritą nustatė, kai buvo gal 10m., tada mama vežiodavo kasmet į sanatorijas, pas gydytojus per visą Lietuvą. Gerdavau Movalį, tai nuo jo būdavo geriau šiek tiek, bet pats baisiausias dalykas buvo tai, kad vienos kojos raumuo buvo net 5 cm mažesnis
Ir skaudėdavo man čiurnos sąnarį bei alkūnę. Vėliau buvo ryškus pagerėjimas ir tik dabar vėl man ta alkūnė pradėjo streikuoti, va tada man ir nustatė RA. Jos jau neištiesiu iki galo..
Man artritą nustatė, kai buvo gal 10m., tada mama vežiodavo kasmet į sanatorijas, pas gydytojus per visą Lietuvą. Gerdavau Movalį, tai nuo jo būdavo geriau šiek tiek, bet pats baisiausias dalykas buvo tai, kad vienos kojos raumuo buvo net 5 cm mažesnis

o koks sutapimas. pas mane kudikystei ir isryskejo koju skirtumas- viena buvo keliais cm trumpesne. bet aciu Dievuj issilygino, db tik koks 1cm yra. aisku persikreipe visas stuburas, del to atseit ir skauda. bet aj, gyvent galima

Papildyta:
QUOTE(rimulėėė @ 2011 07 21, 23:25)
..... siaubingas akiu uždegimas
vargsiuke..kas cia darosi su tom akim> virusas kazkoks? nes ne is vieno zmogaus jau girdziu...
Papildyta:
QUOTE(Magnifique @ 2011 07 19, 13:07)
ir as

nors ir reiktu del skydliaukes nueit pas gyd i santariskes, bet..... nu duokit man pagyvent 3 men kol vasara

Papildyta:
o jum neskauda uodegikaulio?....
tokia bjauri liga/skausmas...buvau kazkada ziema nukritus ant siknos.aisku neskaudejo ir nieko blogo nesidare.gal po kokiu4-5 m pradejo skaudet..bet taip kad atsisest negalejau