Įkraunama...
Įkraunama...

Nervinis tikas

Užmiršta tema ax.gif
Nors mums tai nepraeina. Laukiu nesulaukiu vasaros, kad be mokyklos gal kiek sumažės. rolleyes.gif
Atsakyti
o kažin tikas gali būti nuo gerų emocijų??? nes mūsų mažoji (jai netoli 2 metukų), kai jai kas nors labai patinka, ar ko nori ir gauna ima įtempineti rankyčių ir kojyčių raumenis. Iš pradžių galvojom nu džiaugiasi vaikas ir tiek, bet kai ką skaniai maitinu ir ties kiekvienu šaukštu "pasitampo" man kažkaip keista... pediatrei sakiau, tai sako, nieko baisaus, tegu vaikas džiaugiasi - išaugs... bet man vistiek neramu g.gif
Atsakyti
sveikos,ar cia gali but tikas,berniukas ipykes sustangina raumenis.arba tiesiog guzcioja peciais/aciu
nuo nervines itampos vartoja Apaurin tabletes,arba Relanium sirupa.
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2010 05 08, 15:16)
sveikos,ar cia gali but tikas,berniukas ipykes sustangina raumenis.arba tiesiog guzcioja peciais/aciu
nuo nervines itampos vartoja Apaurin tabletes,arba Relanium sirupa.

Gali būti, nes tikai pasireiškia labai įvairiai. Maniškis mirkčioja ir trauko nosį. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ivile: 16 gegužės 2010 - 17:30
Nuo tiko išrašė Tiapridal tabletes. paskaičiau anotaciją-labai jau baisūs šalutiniai... Ar kas nors davėte vaikams?bandysim dar temti raminančiais sirupėliais...
Atsakyti
Noriu ir as papasakoti savo istorija.Man 18m,tikai nuo pat vaikystes,nepadeda jokie vaistai,tikai sustipreja kai reikia eiti i mokykla,visi pastebi ir saiposi,neva as vaipausi,kad pasijuokti is kitu,siuo metu trukcioja galva,ivairios veidos grimasos,nuo visu siu tiku vakarais skauda spranda,kasdien norisi verkti,nes kuo toliau tuo darosi blogiau,gydytoja neurologe israse grandaxin,po tablete tris kartus per diena,geriau apie tris menesius,poveikio jokio,o ji man zadejo,kad tai stebuklingi vaistai(padeda net patiem sunkiausiem ligoniam),kai pasakiau,kad jokio poveikio nusprende,kad pades pavartojus ilgesni laika,nusiunte pas psichoterapeuta,o jis tik israse dar kelis vaistu(valeradix ir lexotanil) ir pasiule apsilankyti jo privaciame kabinete(jis homeopatas),neva su kompu parinks vaistus kurie tikrai pades,kai pasake kaina praejo noras gydytis pas ji,pirmas apsilankymas 300lt,velesni po 150lt...Aisku jokios garantijos.Gyvenam nuo algos iki algos todel nera galimybiu igyventinti jo pasiulymui...maty ir toliau teks kenteti verysad.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(karoliuke.q.w.e @ 2010 08 27, 23:13)
Noriu ir as papasakoti savo istorija.Man 18m,tikai nuo pat vaikystes,nepadeda jokie vaistai,tikai sustipreja kai reikia eiti i mokykla,visi pastebi ir saiposi,neva as vaipausi,kad pasijuokti is kitu,siuo metu trukcioja galva,ivairios veidos grimasos,nuo visu siu tiku vakarais skauda spranda,kasdien norisi verkti,nes kuo toliau tuo darosi blogiau,gydytoja neurologe israse grandaxin,po tablete tris kartus per diena,geriau apie tris menesius,poveikio jokio,o ji man zadejo,kad tai stebuklingi vaistai(padeda net patiem sunkiausiem ligoniam),kai pasakiau,kad jokio poveikio nusprende,kad pades pavartojus ilgesni laika,nusiunte pas psichoterapeuta,o jis tik israse dar kelis vaistu(valeradix ir lexotanil) ir pasiule apsilankyti jo privaciame kabinete(jis homeopatas),neva su kompu parinks vaistus kurie tikrai pades,kai pasake kaina praejo noras gydytis pas ji,pirmas apsilankymas 300lt,velesni po 150lt...Aisku jokios garantijos.Gyvenam nuo algos iki algos todel nera galimybiu  igyventinti jo pasiulymui...maty ir toliau teks kenteti verysad.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif

mano sunui,tas pats,kaip tik i mokykla taip ir su aktyveja.Gaila ziureti,ir su draugais sunku bendrauti,o draugu nori daug tureti,bet ne visi draugauja ir pasijuokia is jo.Blogiausia ,kad aukletoja to nesupranta,pastoviai pastabas gauna uz kraipymusis per pamokas.O jei aiskink kiek nori ji nesupranta ,kad tai del tiku.Siais laikais ir mokytojos galetu buti daugiau apsisvietusios.Nes su tikais vaiku pastebiu daznai.Kaip savam tokios bedos ,tada ir kiti labiau pasistebi.
Atsakyti
QUOTE(karoliuke.q.w.e @ 2010 08 28, 00:13)
Noriu ir as papasakoti savo istorija.Man 18m,tikai nuo pat vaikystes,nepadeda jokie vaistai,tikai sustipreja kai reikia eiti i mokykla,visi pastebi ir saiposi,neva as vaipausi,kad pasijuokti is kitu,siuo metu trukcioja galva,ivairios veidos grimasos,nuo visu siu tiku vakarais skauda spranda,kasdien norisi verkti,nes kuo toliau tuo darosi blogiau,gydytoja neurologe israse grandaxin,po tablete tris kartus per diena,geriau apie tris menesius,poveikio jokio,o ji man zadejo,kad tai stebuklingi vaistai(padeda net patiem sunkiausiem ligoniam),kai pasakiau,kad jokio poveikio nusprende,kad pades pavartojus ilgesni laika,nusiunte pas psichoterapeuta,o jis tik israse dar kelis vaistu(valeradix ir lexotanil) ir pasiule apsilankyti jo privaciame kabinete(jis homeopatas),neva su kompu parinks vaistus kurie tikrai pades,kai pasake kaina praejo noras gydytis pas ji,pirmas apsilankymas 300lt,velesni po 150lt...Aisku jokios garantijos.Gyvenam nuo algos iki algos todel nera galimybiu  igyventinti jo pasiulymui...maty ir toliau teks kenteti verysad.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif

[FONT=Arial]
Atsakyti
QUOTE(vėja68 @ 2010 08 29, 23:54)
[FONT=Arial]

Mano sūnui taip pat tikas . Tai aprimsta , tai vėl pasireiskia kitokia forma . Kiek teko domėtis, vaistai ne visiems ir padeda ,pagerėjimas gali buti laikinas. Jei vaistukai nepadeda reikia ieškoti pagalbos pas refleksologą (akupunktūra) . Pabandyti verta , nes mums pastebimai padejo .
Atsakyti
QUOTE(vėja68 @ 2010 08 30, 00:53)
Mano sūnui taip pat tikas . Tai aprimsta , tai vėl pasireiskia kitokia forma . Kiek teko domėtis, vaistai ne visiems ir padeda ,pagerėjimas gali buti laikinas. Jei vaistukai nepadeda reikia ieškoti pagalbos pas refleksologą (akupunktūra) . Pabandyti verta , nes mums pastebimai padejo .

Gal būtų galima kokias koordinates reflesologo kad ir į a.ž. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivile @ 2010 08 30, 08:24)
Gal būtų galima kokias koordinates reflesologo kad ir į a.ž.  ax.gif

Mes neseniai lankėmės pas gyd. Nastopka Palangos Gintaro sanatorijoje . Šis gyd. dar dirba Kretingoje . Labai daug vaikų ir vyresnių žmonių pas ji lankosi . Vyresniems atlieka akupunktūrą su adatelemis , maziems su lazeriuku stimuliuoja tam tikrus taskus . Poveikis išties jaučiamas . Kursą butinai kartosime per rudens atostogas . Na o dabar ,kad neuzleisti darysimes elektroferezę, masažą, vandens voniu procedūras . Kiek teko girdeti psichiatrai gali skirti elektro miegą , elektro šukas . Manau reikėtų išbandyti viską smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vėja68 @ 2010 08 30, 13:32)
Mes neseniai lankėmės pas gyd. Nastopka Palangos Gintaro sanatorijoje . Šis gyd. dar dirba Kretingoje . Labai daug vaikų ir vyresnių žmonių pas ji lankosi . Vyresniems atlieka akupunktūrą su adatelemis , maziems su lazeriuku stimuliuoja tam tikrus taskus . Poveikis išties jaučiamas . Kursą butinai kartosime per rudens atostogas . Na o dabar ,kad neuzleisti darysimes elektroferezę, masažą, vandens voniu procedūras . Kiek teko girdeti psichiatrai gali skirti elektro miegą , elektro šukas . Manau reikėtų išbandyti viską    smile.gif

nors ieskojau informacijos apie tikus,bet vat kazkaip nieko apie tai neradau.Kad galima naudoti elektroferezę, masažą, vandens voniu procedūras,o tokie kaip elektro miegas , elektro šukos visai negirdejau apie tai g.gif Reiks pasidometi.
Atsakyti