QUOTE(karoliuke.q.w.e @ 2010 08 27, 23:13)
Noriu ir as papasakoti savo istorija.Man 18m,tikai nuo pat vaikystes,nepadeda jokie vaistai,tikai sustipreja kai reikia eiti i mokykla,visi pastebi ir saiposi,neva as vaipausi,kad pasijuokti is kitu,siuo metu trukcioja galva,ivairios veidos grimasos,nuo visu siu tiku vakarais skauda spranda,kasdien norisi verkti,nes kuo toliau tuo darosi blogiau,gydytoja neurologe israse grandaxin,po tablete tris kartus per diena,geriau apie tris menesius,poveikio jokio,o ji man zadejo,kad tai stebuklingi vaistai(padeda net patiem sunkiausiem ligoniam),kai pasakiau,kad jokio poveikio nusprende,kad pades pavartojus ilgesni laika,nusiunte pas psichoterapeuta,o jis tik israse dar kelis vaistu(valeradix ir lexotanil) ir pasiule apsilankyti jo privaciame kabinete(jis homeopatas),neva su kompu parinks vaistus kurie tikrai pades,kai pasake kaina praejo noras gydytis pas ji,pirmas apsilankymas 300lt,velesni po 150lt...Aisku jokios garantijos.Gyvenam nuo algos iki algos todel nera galimybiu igyventinti jo pasiulymui...maty ir toliau teks kenteti
mano sunui,tas pats,kaip tik i mokykla taip ir su aktyveja.Gaila ziureti,ir su draugais sunku bendrauti,o draugu nori daug tureti,bet ne visi draugauja ir pasijuokia is jo.Blogiausia ,kad aukletoja to nesupranta,pastoviai pastabas gauna uz kraipymusis per pamokas.O jei aiskink kiek nori ji nesupranta ,kad tai del tiku.Siais laikais ir mokytojos galetu buti daugiau apsisvietusios.Nes su tikais vaiku pastebiu daznai.Kaip savam tokios bedos ,tada ir kiti labiau pasistebi.