Įkraunama...
Įkraunama...

Nervinis tikas

QUOTE(vėja68 @ 2010 08 30, 14:32)
Mes neseniai lankėmės pas gyd. Nastopka Palangos Gintaro sanatorijoje . Šis gyd. dar dirba Kretingoje . Labai daug vaikų ir vyresnių žmonių pas ji lankosi . Vyresniems atlieka akupunktūrą su adatelemis , maziems su lazeriuku stimuliuoja tam tikrus taskus . Poveikis išties jaučiamas . Kursą butinai kartosime per rudens atostogas . Na o dabar ,kad neuzleisti darysimes elektroferezę, masažą, vandens voniu procedūras . Kiek teko girdeti psichiatrai gali skirti elektro miegą , elektro šukas . Manau reikėtų išbandyti viską    smile.gif

Ačiū mėginsim ir mes tada ieškot, bet gal arčiau kur, nes mes iš Kėdainių
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2010 08 30, 17:50)
nors ieskojau informacijos apie tikus,bet vat kazkaip nieko apie tai neradau.Kad galima naudoti elektroferezę, masažą, vandens voniu procedūras,o tokie kaip elektro miegas , elektro šukos visai negirdejau apie tai  g.gif Reiks pasidometi.

Mums neurologė skirė elektroferę su magniu, taip pat lengvą galvos kaklo ir pečių juostos masažą ,vandens procedūras. Na o elektro miegą gali skirti tik psichiatrai .
Atsakyti
Girdejau, kad tokius dalykus uzkalba ("bobute"). Gal kas bandete? Ir kaip?
Atsakyti
turejom ir mes ta nelaime verysad.gif
ju yra keleta priezasciu vienas is ju kalcio trukumas,kalcis paliaidziua nervu impulsus,del ju trukumu daznai buna tikai,gali buti tr nervinio pobudzio,nes pas vaika nervu sistema vistosi,stresas dar kaz kas ir buna pasekmes.Bet ir cia kalcis padeda.mano mazajaj prasidejo tikai po operacijos.Tai gyditajas patare Ca+Mg ir vitamina B,nervu sistemos stiprinimuj(zinoma ne sintetinius,o maisto papildus)Mes gerem Nutrilite.Tikai po menesio praejo.pas mus buvo labai stiprus,net pecius sutraukdavo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamučia @ 2010 11 10, 19:41)
turejom ir mes ta nelaime verysad.gif
ju yra keleta priezasciu vienas is ju kalcio trukumas,kalcis paliaidziua nervu impulsus,del ju trukumu daznai buna tikai,gali buti tr nervinio pobudzio,nes pas vaika nervu sistema vistosi,stresas dar kaz kas ir buna pasekmes.Bet ir cia kalcis padeda.mano mazajaj prasidejo tikai po operacijos.Tai gyditajas patare Ca+Mg ir vitamina B,nervu sistemos stiprinimuj(zinoma ne sintetinius,o maisto papildus)Mes gerem Nutrilite.Tikai po menesio praejo.pas mus buvo labai stiprus,net pecius sutraukdavo verysad.gif

Kiek laiko vaikutis sirgo tikais, ir kiek jam metu dabar?
Atsakyti
Sveikos merginos. As turiu problema su tikais...niekaip nepraeina, bandziau akupunktura, masazus, nervus raminancius vaistus....trumpam pagereja, bet po kiek laiko vel tas pats. Praejusia savaite suzinojau, kad esu nescia, tai dabar dar labiau pergyvenu. Gal kas turit patirties su tikais nestumo metu. Labai aciu.
Atsakyti
As taip pat skaiciau, kad tikai arba tureto sindromas, ADHS ir kt. smegenu ligos atsiranda del ligos, kuri vadinama Pyrrolurie (vok.). Ji yra nustatoma tiriant slapima arba plauko sudeti. Serganciu sia liga zmoniu organizmas neisisavina ar sunkiai isisavina cinka ir vitamina B6. Todel reikia gerti ju papildomai.
Kai kuriems tikus isprovokuoja alergijos tam tikriems maisto produktams. Alergijos testai perdaug primityvus ir tikru alergiju nenustato. Tai nustatyti naudojama dieta, kuri vad. Oligoantigene Diät (vok.) Tam reikia kuri laika atsisakyti beveik visu maisto produktu, isskyrus maziausiai aergijas sukeliancius, kaip bulves, ryziai. Jei simptomai praeina, ivesti vis po nauja maisto produkta. Pvz. kai kam labai sumazino tikus gyvulines kilmes produktu (mesos, pieno), kavos vengimas, kai kam kvieciu ir t.t.
Labai gaila, kad lietuviu kalba visiskai nera jokios informacijos sia tema...
Atsakyti
Ka tik pasiskaiciau apie GLICIN. Tai norejau pasidalinti savo ziniomis. Tai, pasirodo, yra paprasciausia amino rugstis, neturinti jokiu salutiniu poveikiu. Ir jos glima nusipirkti ne tik Rusijoje, bet ir bet kurioje vaistineje. GLICIN arba amino rugstis taip pat gerina atminti, miega ir t.t. Verta isbandyti...
Atsakyti
sveikos, aptikau tokia temele tai sugalvojau pasireiksti. pati vaikysteje esu persirgusi sia liga. ji man prasidejo nuo tokio sukretimo, kad kai buvau keturiu metuku, be zinios dingo mano tevelis, susirgau depresija kuria ir lydejo tikas. jis pasireiske nevalingi ranku kilnojimu i virsu, lupu tampymu, pernelyg greitu ir stipriu mirksejimu... esu lankiusis pas psichologus, nety nezinau kiek kartu gulejau vaiku sanatorijose kur buvo skiriami atpalaiduojami masazai, vaistazoliu kokteiliai, vaistazoliu vonios ir kiek atsimenu tai viskas silpnejo kol visi trukciojimai baigesi.. tiesa visa paauglyste buvau linkusi i depresija, esu gulejusi ne tik kad sanatorijose bet ir pora kartu vaiku psichiatrijos skyriuose. dabar man dvidesimt metu. ir noreciau pasakyti kad vaiku psichiatrines skyriai man paliko savotiska trauma ir savo vaiko ten neguldyciau, nes vaikui negali padeti isgy\dyt depresijos gulint su auganciais recidyvistais ir buti patalpose su langais bei durimis be rankenu, kur tave stebi daznai bedusiai sanitarai.... duoda vaistu, kurie paveikia taip kad pradejus juos gerti gali sisioti i lova nes negali atsikelti iki tualeto.... (cia tokie atsiminimai is siauliu vaiku nervu skyriaus) esu gulejusi ir naujojoje vilnioje bet tai buvo labai senai, buvau kazkur seseriu bet islike atsiminimai irgi ne kokie... tikiuosi po tiek metu situacijos tokiose istaigose keiciasi.... as esu tikra kad is savo ligos isaugau padedant bendravimui, atpalaiduojancioms proceduroms sanatorijose... linkiu kad visi su sia bedele kuo greiciau susitvarkytumete, nepritruktumete kantrybes. tokiems vaikuciams svarbiausia ramybe... taip pat svarbu laikas... sia liga dauguma atveju jis ir gydo.... wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elivia: 14 sausio 2011 - 11:54

Ka tik pasiskaiciau apie GLICIN. Tai norejau pasidalinti savo ziniomis. Tai, pasirodo, yra paprasciausia amino rugstis, neturinti jokiu salutiniu poveikiu. Ir jos glima nusipirkti ne tik Rusijoje, bet ir bet kurioje vaistineje. GLICIN arba amino rugstis taip pat gerina atminti, miega ir t.t. Verta isbandyti...

Vienoj tabletej 0,1 gr glicino, vartojamos po liezuviu pakol istirps,Medziagu apykaitos reguliatorius.
1. Normalizuoja ir aktyvuoja centrines nervu sistemos procesus.
2. Mazina psichoemocine itampa.
3. Didina protini darbinguma.
4. Gerina nuotaika.
5. Mazina vegetodistonijos sutrikimus.
6. Mazina alkoholio ir kitu vaistu toksinius apsinuodijimus, vatojamas po insulto ir smegenu veiklai gerinti.
7. Padeda iveikti neurozes.
Skiriamas vaikams ir suaugusiems protiniui aktyvumui gerinti, taip pat psichoemocinei itampai salinti, esant stresui ir miego sutrikimams.

Atsakyti
Perskaiciau visa tema ir pradedu galvoti kad mano 5-meciui berniukui irgi gali buti tikas. Labi dideliu pasireiskimu nera, bet nuo vasaros jis vis krapsto nosi, LOR nustate auksini stafilakoka, ji gydeme antb.tepalu. Kai tik nutraukem tepima, jis vel kartas nuo karto trina nosi. Bet LOR pasake, kad pas ji tokia nosies gleivine ir reikia laukti kol isaugs. Tepame dabar tik riebaliniais tepalas. Bet pries kokius 2 men. vaikas sirgo bronchitu, po jo kazkaip pradejo vis krenksti, toks vaizdas , kad kimsta gerklyte ir jis vis nori atkrenksti. Ir taip jau kazkur 2 sav. Gyvename be tecio (jis dirba UK) retai gryzta. O dabar kai gryzo tetis stengesi aukleti vaika...aisku ne dirzu, bet retkarciais grieztesniu tonu. Dabar pradejau galvoti ar nebus jam tas krenksejimas susijes su kazkokiu tai mini stresu, galbut tas nosies trynimas ir nuo nervu g.gif . Siaip jis pas mane jautrus ir nervuotas nuo pat mazumes. Kazkuria diena pastebejau kad jis kazko lyg ir susinervino ir trenke sau per veiduka-mane labai isgasdino toks jo poelgis.
Sakykite ar tokie simptomai galetu reiksti tika? Pas ka kreiptis, kad tiksliai mums nustatytu turim ji ar ne? Manau reikia registruotis pas neurologa g.gif
Atsakyti
QUOTE(autojo @ 2010 05 06, 12:47)
o kažin tikas gali būti nuo gerų emocijų??? nes mūsų mažoji (jai netoli 2 metukų), kai jai kas nors labai patinka, ar ko nori ir gauna ima įtempineti rankyčių ir kojyčių raumenis. Iš pradžių galvojom nu džiaugiasi vaikas ir tiek, bet kai ką skaniai maitinu ir ties kiekvienu šaukštu "pasitampo" man kažkaip keista... pediatrei sakiau, tai sako, nieko baisaus, tegu vaikas džiaugiasi - išaugs... bet man vistiek neramu g.gif

Mano sunui jau 7 , eis i mokykla. Tuos rankyciu ir kojyciu itempimus mes taip pat turime teigiamose emocijose, kai jis dziaugiasi, arba kazka ypac susijaudines dziaugsmingai pasakoja. Kartu ir striksi. Irgi daktarai sake, kad isaugs. Ne velnio jis neisaugo, o dar ir progresuoti pradejo. Nuo praeito gruodzio pradejo koseti keistai, o pries menesi dar ir kosedamas itempineja rankas su kojom ir dar veido grimasa keiciasi. verysad.gif Baisu... Jau nebezinau ka ir bedaryti. Mes jau 7 menesius lankom sensokorekcijos uzsiemimus kaune. Vienas vargas, pradzioje lyg ir neblogai buvo, aisku nebuvo praeje tie isitempinejimai, bet kai pradejo vaikas nenoreti daryti tu pratimu, vis tokia kaip ir prievarta tenka uzsiimineti mums tevams, tai ir tie tikai paastrejo schmoll.gif Nutraukt jau galvojam, bet ju nutraukti nepataria, o vaikui tai nieko gero unsure.gif
Cia daug info radau apie vaistukus, mes kol kas negerem stipriu, tik tokius kaip sedalija, neuroheel.... Kaip su tuo fenibutu ? Galim jo gauti , nes baltarusijoje darbus atlieka vyras, bet daugiau paskaiciusi radau, kad tai narkotine medziaga, prie kurios priprantama... Atsiliepkit prasau del sio vaisto, gal neurologai seka sia tema? Busiu dekinga.
Atsakyti