QUOTE(autojo @ 2010 05 06, 12:47)
o kažin tikas gali būti nuo gerų emocijų??? nes mūsų mažoji (jai netoli 2 metukų), kai jai kas nors labai patinka, ar ko nori ir gauna ima įtempineti rankyčių ir kojyčių raumenis. Iš pradžių galvojom nu džiaugiasi vaikas ir tiek, bet kai ką skaniai maitinu ir ties kiekvienu šaukštu "pasitampo" man kažkaip keista... pediatrei sakiau, tai sako, nieko baisaus, tegu vaikas džiaugiasi - išaugs... bet man vistiek neramu g.gif
Mano sunui jau 7 , eis i mokykla. Tuos rankyciu ir kojyciu itempimus mes taip pat turime
teigiamose emocijose, kai jis dziaugiasi, arba kazka ypac susijaudines dziaugsmingai pasakoja. Kartu ir striksi. Irgi daktarai sake, kad isaugs. Ne velnio jis neisaugo, o dar ir progresuoti pradejo. Nuo praeito gruodzio pradejo koseti keistai, o pries menesi dar ir kosedamas itempineja rankas su kojom ir dar veido grimasa keiciasi.

Baisu... Jau nebezinau ka ir bedaryti. Mes jau 7 menesius lankom sensokorekcijos uzsiemimus kaune. Vienas vargas, pradzioje lyg ir neblogai buvo, aisku nebuvo praeje tie isitempinejimai, bet kai pradejo vaikas nenoreti daryti tu pratimu, vis tokia kaip ir prievarta tenka uzsiimineti mums tevams, tai ir tie tikai paastrejo

Nutraukt jau galvojam, bet ju nutraukti nepataria, o vaikui tai nieko gero
Cia daug info radau apie vaistukus, mes kol kas negerem stipriu, tik tokius kaip sedalija, neuroheel.... Kaip su tuo fenibutu ? Galim jo gauti , nes baltarusijoje darbus atlieka vyras, bet daugiau paskaiciusi radau, kad tai narkotine medziaga, prie kurios priprantama... Atsiliepkit prasau del sio vaisto, gal neurologai seka sia tema? Busiu dekinga.