QUOTE(Niktė @ 2011 07 15, 09:00)
Aš reguliuoju? Tikrai ne, tik siūlau pagalbą, duodu kletą šansų kabintis.
Žinau pas jus kaime žmogų, kuris mielai jus priimtų
Ar galiu pamatyti daiktus? dar kartą sakau kad atvažiuosiu, ir labai tikiuosi kad galėsiu viską pamatyti.
Mes su euromama bandom padėti tokiems žmonėms, kuriems reikia pagalbos. Tiksliau čia jos idėja ir mintis, aš tik prisiplakiau į kompaniją
tad jeiu nežinosit kur dėti dovanotus daiktus galite perleisti mums arba palikti klebonijoje
mes tikrai rasime ir žinome keletą šeimų
Euromama netgi sutinka užleisti savo namuose rūsį kad būtų galima kur patalpinti daiktus. Tuo pačiu kalbūt iš to rūsio kur yra surinkti jau ir kiti daiktai rastume ir jums ką tinkamo, bet norim iki galo žinoti visus atsakymus
Papildyta:
O kodėl nervuojatės jeigu viskas yra taip kaip sakote? Kam? kam tas stresas? Ar aš jus vagimi apšaukiau? Nusiramink, pasidaryk arbatos puodelį ir pamatysi kaip bus geriau
Kada galėčiau susitikti su jūsų tėvais? Jeigu jūs man nepasakysite, dažnai apsipirkinėju tėčioje dirbamoje maximoje. Nėra labai gerai kada kalbinama darbo metu, tą tikrai žinau, bet manau kad teks
Aš tik noriu iki galo viską išsiaiškinti. Kai žinosiu visus atsakymus, tada pagalbos bus tikrai daugiau. Mergaitei nereikės žiemai drabužiukais rūpintis, viena mama man šiandien atveš, bus ir komoda, galbūt ir vežimukas. Tik viskas priklauso nuo jūsų 
Žinau pas jus kaime žmogų, kuris mielai jus priimtų

Ar galiu pamatyti daiktus? dar kartą sakau kad atvažiuosiu, ir labai tikiuosi kad galėsiu viską pamatyti.
Mes su euromama bandom padėti tokiems žmonėms, kuriems reikia pagalbos. Tiksliau čia jos idėja ir mintis, aš tik prisiplakiau į kompaniją

Papildyta:
O kodėl nervuojatės jeigu viskas yra taip kaip sakote? Kam? kam tas stresas? Ar aš jus vagimi apšaukiau? Nusiramink, pasidaryk arbatos puodelį ir pamatysi kaip bus geriau

Kada galėčiau susitikti su jūsų tėvais? Jeigu jūs man nepasakysite, dažnai apsipirkinėju tėčioje dirbamoje maximoje. Nėra labai gerai kada kalbinama darbo metu, tą tikrai žinau, bet manau kad teks

taip Jus. As ir cia zinau dwi mamas,pas jas ir nukeliauja wisi musu isaugti daiktai. Kaip as wiska galiu parodyt?!ir sakiau daugiau pas mane newaziuokit,aciu uz pagalba tau,bet tik sweikata sutriktei per nerwus. Ar paklausei kokia sweikata? Pas mane stipri mazakraujyste,migrena,dideles problemos su sweikata. O po tokiu tawo komentaru pasijauciau wagim!