Įkraunama...
Įkraunama...

Prašau pagalbos

Labas. Paukštelis pašnibždėjo kad visai šalia gyvenat bigsmile.gif Kada galėtume ryt pas Jus atvažiuoti? Matau rašote jog neturite maisto. Tinka avižiniai dribsniai? Salotos? Šviežios morkos? Šaldytuve dar turiu marinuotų grybų. Šiandien iškepčiau duoną rolleyes.gif Dėl visų kitų daiktų susitikusios ryt pakalbėtume, pamatę sutuaciją mirksiukas.gif Pagal nuotraukas pažinau Jūsų tėtį, tai galbūt ir Jūs mane puikiai žinote ax.gif
Atsakyti
Bent y az prisistatyt gal galit?gal pazystu:) man tinka wiskas,tektu ryt paderint del atwaziawimo nes siandien nieko negaliu pasakyt
Atsakyti
QUOTE(Jaunoji mamyte123 @ 2011 07 13, 20:01)
Bent y az prisistatyt gal galit?gal pazystu:) man tinka wiskas,tektu ryt paderint del atwaziawimo nes siandien nieko negaliu pasakyt

parašiau, dabar viskas priklauso nuo Jūsų 4u.gif
Atsakyti
O gal kas iš Kauno šiai mamytei nuvežtų siuntinuką? Mes lyg ir sutarėm, bet daiktas nemažas, tad siųsti pati neapsiimu, nes ir pati ne kokias galimybes turiu, viena auginu 2 mažamečius, o pačiai mamytei toks siuntimas irgi nemažai kainuotų. Tad, jei kas planuojat pro kauną link Jurbarko važiuot - praneškit, įduosiu siuntinuką. bet jis ne mažas tikrai....
Atsakyti
QUOTE(wilmusia @ 2011 07 13, 20:15)
O gal kas iš Kauno šiai mamytei nuvežtų siuntinuką? Mes lyg ir sutarėm, bet daiktas nemažas, tad siųsti pati neapsiimu, nes ir pati ne kokias galimybes turiu, viena auginu 2 mažamečius, o pačiai mamytei toks siuntimas irgi nemažai kainuotų. Tad, jei kas planuojat pro kauną link Jurbarko važiuot - praneškit, įduosiu siuntinuką. bet jis ne mažas tikrai....

Kitą savaitę vėliausiai iki kito penktadienio paims mano tėtis. Nes kaip paaiškėjo visai šalia gyvenu šalia šios mamytės. Planuojama kad paimtų trečiadienį arba ketvirtadienį, nebent išpultų neatidėlioti reikalai ir jiems tektų važiuoti anksčiau 4u.gif
Atsakyti
Sonata,tau Odeta atsiunte kedute kuri skirta vaikam iki 3ju metu. kaip ji tau gali buti per maza?
Atsakyti
QUOTE(linestra @ 2011 07 13, 20:49)
Sonata,tau Odeta atsiunte kedute kuri skirta vaikam iki 3ju metu. kaip ji tau gali buti per maza?

kaip gali but iki 3 metu jai ant kedutes su mama radom iki 13kg o waikas sedi perlinkes y v raide taip neturi gi but
Atsakyti
Kam dar kyla kokių klausimų rašykit šiandien man į až. ryt aplankysiu šią šeimą ir pažiūrėsiu kokia ten ta autokėdutė. Galbūt tikrai vaikui neina joje sėdėti, tuomet tuo pati įsitikinsiu ir pranešiu 4u.gif
Atsakyti
Odeta mus patikino,jog ji tau siunte iki 18g kedute.
Atsakyti
iki 18kg
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linestra @ 2011 07 14, 10:02)

mes su mama ja ziurejom raso iki 13kg.na tiek to nesigincysiu...bet ir aisku tai kad waikui nepatogu sedet nes waikas tiesiai turi sedet o neperlinkes,juk jos neklykinsi wisa kelia...
Papildyta:
QUOTE(linestra @ 2011 07 14, 10:02)

mes su mama ja ziurejom raso iki 13kg.na tiek to nesigincysiu...bet ir aisku tai kad waikui nepatogu sedet nes waikas tiesiai turi sedet o neperlinkes,juk jos neklykinsi wisa kelia...
Atsakyti
Na tai ko Odetai tada neatrasai? Juk ji tau parase. O keduteje ji svao dukryte uzaugino iki 3ju metu, nufotografuok tada kedute ir parodyk mums,kad bereikalo taves nejuodintumem,kur parasyta 13kg
Atsakyti