Įkraunama...
Įkraunama...

Maudymosi kostiumėliai

[quote=inrinke,2011 07 14, 19:16]
user posted image
patiko ax.gif
Atsakyti
manau prie grazios figuros visi maudymosi kostiumeliai graziai atrodo, o va kai turi truputi ir vienoj ir kitoj vietelej nereikalingo-tai jau nekas su issirinkimu, patikt tai patinka, o ar tinka, tai jau kitas klausimas...patarkit kur galima butu nusipirkt grazu , nes men pabaigoje keliaujam i sventaja...tai net nezinau kur ieskoti, nes galimybiu islekt paieskot siuo metu nelab ir turiu
Atsakyti
QUOTE(-Dingau @ 2011 08 02, 08:32)

turiu tokias VS kelnaites ( virsus kitos ) - tai tragedija doh.gif cia is tos operos, kad grazu nuotraukoj kol stovi poza "islauzus" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiva number 1: 04 rugpjūčio 2011 - 13:27
user posted image

Turiu tokį maudomuką, man jis patinka. wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pigiai atrodantis, sidabrinis su plastmasėm schmoll.gif kaip ir pats modelis..
Atsakyti
Na kainuoja jis tikrai nebrangiai, man tai jis visai nieko toks. smile.gif O į modelį tai net nežiūriu, nes man prekės svarbu. smile.gif
Atsakyti
gal jau laikas atgaivinti tema? mirksiukas.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Na, artėja vasara, laikas apie naujus maudomukus pamąstyti.
Užsisakiau tris iš http://www.swimwear360.co.uk/ - Paradizia firmos. Apkeliavo pusę pasaulio, kol pagaliau gavau. Sumokėjau žiauriai daug, bet patenkinta. Kokybė tikrai gera, siuvinėti, audinys dvigubas, spalvos ryškios. Tik dar nespėjau pasimatuoti. smile.gif Bijojau, kad reikės dar muitą mokėti, bet nereikėjo.

Karštos vasaros!!!
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 03 05, 15:24)
pirmasis labai grazus  wub.gif

Labai žavus. wub.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(inrinke @ 2012 03 08, 20:55)
Labai žavus. wub.gif

maudymukai lyg ir nieko, bet jau kaip negraziai (.)(.) prispaudzia blink.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Atsakyti