Įkraunama...
Įkraunama...

Maudymosi kostiumėliai

QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 03 05, 12:17)
oi... šitame tinklapyje yra nerealių bikinių  doh.gif  bigsmile.gif

retas atvejis kam tinka ir viršus ir apačia vienodo dydžio.. nesąmonė , kad negalima pasirinkti.
Atsakyti
Merginos, gal kur esate uzmate maudymosi kostiumeliu su silikono uzpildu? g.gif Kazkada esu toki turejus, nebeatsimenu kur pirkau, tai mano nedidele krutine su juo luks atrode, bet nudevejau, ismeciau,o dabar niekur tokiu nemaciau unsure.gif Nes su tais visokiais pakietinimasi ir parolonais tai nelabai man, kaip as sakau- parolonas sau, krutine sau tada doh.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 10 kovo 2012 - 09:19
QUOTE(-Braskeele @ 2012 03 10, 10:19)
Merginos, gal kur esate uzmate maudymosi kostiumeliu su silikono uzpildu? g.gif Kazkada esu toki turejus, nebeatsimenu kur pirkau, tai mano nedidele krutine su juo luks atrode, bet nudevejau, ismeciau,o dabar niekur tokiu nemaciau unsure.gif Nes su tais visokiais pakietinimasi ir parolonais tai nelabai man, kaip as sakau- parolonas sau, krutine sau tada doh.gif  blink.gif

man ir tokio reiktu drinks_cheers.gif
nes tie paralonai dar kai suslampa tai vandeni tik grezti galima... doh.gif
o taip norisi idealiai atrodyti prie juros wub.gif
Atsakyti
Tai va su tais silikoniniais kauseliais krutine labai graziai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2012 03 10, 09:59)
Tai va su tais silikoniniais kauseliais krutine labai graziai atrodo wub.gif

VICTORIA'S SECRET tinklapyje yra maudymuku su silikonais ir jie didina krutine 2 dydziais
Atsakyti
Del silikono tai buna atskirai pirkti tokie idekliukai,ivairiu formu tad manau imanoma prisitaikyti juos bet kokiam kostiumeliui..ar tai patogu neisivaizduoju 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mis berry: 10 kovo 2012 - 12:41
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
kaip jums tokie?

http://4.bp.blogspot...Dyc/s1600/1.jpg

http://vs-girl.ru/d/...833054401_6.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Letize: 19 kovo 2012 - 09:03
QUOTE(Letize @ 2012 03 19, 10:02)

pirmas schmoll.gif
antras thumb_yello.gif tik gaila, kad baltas, bet, jei megsti, tai super mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 03 19, 10:41)
pirmas  schmoll.gif
antras  thumb_yello.gif  tik gaila, kad baltas, bet, jei megsti, tai super  mirksiukas.gif

aciu biggrin.gif
Atsakyti