Sveikos
aš jau beveik praradau viltį įsigyti tinkamą maudymosi kostiumėlį... Kiek parduotuvių išvaikščiojau, kiek internete pražiūrinėjau... Na nieko arba beveik nieko. Problema yra ta, kad mano krūtinė nėra labai didelė (75B) ir sunku rasti maudymuką. Norėčiau, kad jis būtų platesnio viršaus ir labiau push up, ir kad kaina nebūtų labai didelė (max 150lt). Gal turit ką skubiai patarti, nes kitą sav. išvykstu į Palangą?
QUOTE(Neisha @ 2011 07 12, 11:16)
Sveikos
aš jau beveik praradau viltį įsigyti tinkamą maudymosi kostiumėlį... Kiek parduotuvių išvaikščiojau, kiek internete pražiūrinėjau... Na nieko arba beveik nieko. Problema yra ta, kad mano krūtinė nėra labai didelė (75B) ir sunku rasti maudymuką. Norėčiau, kad jis būtų platesnio viršaus ir labiau push up, ir kad kaina nebūtų labai didelė (max 150lt). Gal turit ką skubiai patarti, nes kitą sav. išvykstu į Palangą? 
nelabai ka patart cia galima
QUOTE(Neisha @ 2011 07 12, 10:16)
Sveikos
aš nelabai įsivaizduoju, kaip galima nerasti sau tinkančio maudymuko tiek visur išžiūrėjus...
QUOTE(shogeta @ 2011 07 14, 22:21)
gal tiesiog kritiskai reikia apziuret save ir ivertint kas paciai tinka, o kas ne
tai vat butent kad pirmiau ivertini save tada ieskai ko nors kas tau patiktu ir tau tiktu