Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Refresh, puikios spalvos, puikiai atsiskleidzia nuotaika. Man labai labai patiko. bigsmile.gif Tik pamacius tavo foto nuotaika dar labiau soktelejo aukstyn. thumbup.gif
Atsakyti
Ne nu visai nebespeju su jumis merginos.... smile.gif Nebespeju ir komentuoti ir i diskusijas isitraukti.... O be jusu kazkaip liudna... labai pasiilgstu bigsmile.gif

QUOTE(Refresh @ 2011 03 27, 14:32)
Sveikos. Pirmą kart vakar fotografavau nepažystamą mamytę su dukriuku. Dedu kritikai smile.gif

Kaip pirmam kartui manau liuks.... spalvos, ryskumas graziai... bet man noretusi, kad mergaite ziuretu i balionus, nes dabar toks vaizdas, kad balionai sau o mergaite domisi visai kazkuom kitu.... (cia tik siaip pastebejimas ir mano kukli nuomone, jei ka tai ignoruok).... mirksiukas.gif

Su koliaziuku uzduotelem, kiek pastebejau tai visos labai graziai susizaidet smile.gif Saunuoles... 4u.gif
Atsakyti
Laba,

foto pakomentuosiu kaip visada vakare.
Žiūrinėjau flickr, tai radau tokį mielą koliažą Vis tik yra kažkas nepaprasto juose. Trečiąkart organizuojam, o man jau ketvirto norisi.

Brumbrumai, tavo nuotraukai pratęsimą dariau vakar, bet ne tokiom sąlygom, kaip buvau sumaniusi. Skeneris spyriojasi, lauksiu kol vyras sugrįž. Tuomet arba kartu, ar bent jau atskirai foto parodysiu (ínoma jei bus kas rodomo, iš juostelės nelabai suprantu kaip ten kas)
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 03 27, 09:09)
Atnesu jums truputi pavasario  4u.gif

man gražu ax.gif

QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 27, 10:49)
sukeiciau koliazo nuotraukas, jei kam idomu

žinok man daug geriau žiūrisi smile.gif

QUOTE(Refresh @ 2011 03 27, 13:32)
Sveikos. Pirmą kart vakar fotografavau nepažystamą mamytę su dukriuku. Dedu kritikai smile.gif

tikrai labai neblogai rolleyes.gif man jokio noro kabinėtis šiandien biggrin.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 03 27, 16:51)
koliažą Vis tik yra kažkas nepaprasto juose. Trečiąkart organizuojam, o man jau ketvirto norisi.

oi koks liuksiškas koliažas rolleyes.gif

aš nedaug fotkinu paskutiniu metu, ai, va auto bandžiau blush2.gif sunku sukadruot, neturiu stovo....

Alexso, man tavo foto žaidimui kažkokia faina, nu tokia moteriška ir komiška kartu biggrin.gif nors lyg ir norisi kažkaip tave kitaip pakadruot, lyg ir ne.... žodžiu, visumoj tai man patiko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bizyte: 27 kovo 2011 - 17:10
Refresh,saunuolee,man tai labai patiko thumbup.gif

Bizyte,labai patiko tavo auto,nu net supavydejau grozio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 27, 17:51)
Brumbrumai, tavo nuotraukai pratęsimą dariau vakar, bet ne tokiom sąlygom, kaip buvau sumaniusi. Skeneris spyriojasi, lauksiu kol vyras sugrįž. Tuomet arba kartu, ar bent jau atskirai foto parodysiu (ínoma jei bus kas rodomo, iš juostelės nelabai suprantu kaip ten kas)

gerai wink.gif tu daryk del saves, nepersistengdama. o as lauksiu wink.gif
Atsakyti
dosa , zirzilja, kristukass, bizyte - aciu 4u.gif

Refresh - man grazu smile.gif Patiko, kad nuotraukoje jauciasi pavasaris smile.gif Silta, grazu, spalvota smile.gif
Atsakyti
Laba, soriukas didziausias uz uzdelsta koliaza...man sikart isties visai visai nesiseke su minciu isdestymu, mintys dabar kur kas kitur laksto...laukiu pomidoru:)

Įstabusis raštų ir spalvų pasaulis
+ juratike13

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratike13: 27 kovo 2011 - 18:52
QUOTE(juratike13 @ 2011 03 27, 19:51)
    + juratike13

O jau spalvos kokios skanios thumbup.gif daugiau nieko nepastebiu, tik fantastiskas spalvas bigsmile.gif
Atsakyti
Na va, keliu savo rezultatus su Brumbrumai foto. Pavadinau banaliai " A r b a t a ", dar ir todėl, kad šiandien n kartų iš eilės klausau A.Mamontovo dainos tuo pat pavadinimu. Myliu šitą dainą.
Man abu variantai savaip mieli. Triukšmų skenuojant atsirado, ir šiaip, skeneris spyriojasi, bijau, kad netrukus ir keisti reikės.

Brumbrumai + Yvette
user posted image

Yvette + Brumbrumai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 27 kovo 2011 - 19:21
QUOTE(Yvette @ 2011 03 27, 20:20)
Na va, keliu savo rezultatus su Brumbrumai foto.

as jau Flickr pasisakiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 03 27, 12:32)

Kaip pirmas kartas sakyciau visai gerai, tik man mergaites veidas keistas, gal kad saule spigino, kazkaip nenaturalus bais atrodo.... O siap visuma spalvsikai visai graziai, balionai spalvoti-liux.

QUOTE(Yvette @ 2011 03 27, 15:51)
Žiūrinėjau flickr, tai radau tokį mielą koliažą Vis tik yra kažkas nepaprasto juose. Trečiąkart organizuojam, o man jau ketvirto norisi.

jooo. laba grazus koliazas wub.gif

QUOTE(bizyte @ 2011 03 27, 16:08)
aš nedaug fotkinu paskutiniu metu, ai, va auto bandžiau blush2.gif sunku sukadruot, neturiu stovo....

labai grazus auto thumbup.gif bet ir tu kokia grazi, fotogeniska.... wub.gif

QUOTE(juratike13 @ 2011 03 27, 17:51)
Laba, soriukas didziausias uz uzdelsta koliaza...man sikart isties visai visai nesiseke su minciu isdestymu, mintys dabar kur kas kitur laksto...laukiu pomidoru:)

+ juratike13

idomiai tu cia ismastei, patinka man bigsmile.gif ne veltui vargai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2011 03 27, 18:20)
Na va, keliu savo rezultatus su Brumbrumai foto.
Brumbrumai + Yvette
user posted image

Man uz sito koliazo iskart akys uzkliuvo, ir pas tave fantazija laki-nu super koliazas sis bigsmile.gif
Atsakyti