Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos, šiandien apturėjau pirmą kartą su epiliatorium ir ilsiuosi nuo kompo hihihi.gif
Pasaka, Laukine. Labai super duper, man patinka.

Yvete... Mmm. Man labai patiko abu variantai, žodžiu nėra ko kabinėtis ir tau cool.gif
Paskutinis koliažas Burkos su kažkuo irgi labai smagus 4u.gif

-----------
Mijai23 - vietoj cloudy turi būti arba lemputė (kai dirbtinis apšvietimas), arba saulutė (kai dienos šviesos apšvietimas). Taip turi būti:
*dirbtinis
1. nuotrauka su AWB
2. nuotrauka su tungsten light (lemputė)
3. nuotrauka su manual
*natūralus apšvietimas
1. nuotrauka su AWB
2. nuotrauka su daylight (saulutė)
3. nuotrauka su manual.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 27 kovo 2011 - 23:04
juratike13 labai grazios spalvos smile.gif

Yvette kokie koliaziukai thumbup.gif Ypac pirmas wub.gif

Laukine25 O man spalvotas variantas labiau patiko ax.gif Ir ta apykakle kazkaip visai netrukdo, tycia dar ziurejau ziurejau, bet tikrai nekliuna. Aisku, cia tik mano nuomone blush2.gif Labai grazus portretukas smile.gif

Atsakyti
Laukine, tavo nuotraukos visada kokybiškos, na gražios, dažnai saldžios, bet šita.... šita yra y-p-a-t-i-n-g-a!! Puikus, puikus portretas. nei pridėsi, nei atimsi.

Sakyčiau, kad šis vyras man primeną žveją. Na tokį iš E. Hemingvėjaus 'Senio ir jūros'.
f-O-ntastika.
Atsakyti
biggrin.gif ryt paskutinė diena koliažams biggrin.gif
labas rytas
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 28, 07:03)
biggrin.gif  ryt paskutinė diena koliažams  biggrin.gif
labas rytas

nu nzn ką man daryt su tuo koliažu fear.gif fear.gif fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 28, 08:37)
nu nzn ką man daryt su tuo koliažu  fear.gif  fear.gif  fear.gif

nagi prašykitės pagalbos jei per sunki foto ir nieko nesumąstot.
Gali išsisukti nuo papildomos užduoties tie, kas užsivertė darbais ar vaikais ir tiesiog nespėja atlikti smile.gif
Visais kitais atvejais, na negerai užtempti žaidimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 28 kovo 2011 - 07:43
QUOTE(Yvette @ 2011 03 28, 07:41)
nagi prašykitės pagalbos jei per sunki foto ir nieko nesumąstot.

o kokiu būdu jos prašyt? parodyt foto? ar kaip?
Atsakyti
Labas rytas.

Ačiū už komentarus mano nuotraukai.

Yvette, tavo abu koliažai labai labai patiko.
Ir Laukinės įkeltas portretas labai įtaigus.
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 28, 08:42)
o kokiu būdu jos prašyt? parodyt foto? ar kaip?

atsiųsk man el. paštu, rodos visos turėjot. Gal galėsiu kuo padėt, jei ne, paprašyk pagalbos pas Cheles, ji rodos dalino foto, gal irgi kuo padėti galės. Aš netrukus turėsiu išeiti, grišiu po keturių val., tad atsakymą tik tuomet brūkštelt galėsiu.

Dar viena idėja iš karto. Pažiūrėk koks daiktas nufotografuotas, ar veiksmas, vaizdas. Ir pritaikyk tam vaizdui žodį. Ir suruošk foto to žodžio pirmai raidei. Kad ir iš kokių pipirų išbarstyk ar dar kažką panašaus. Ir bus tarkim F kaip fotografas. Na iš tos pat serijos, kaip merginos čia abėcėlę ruošė. Bus gana paprastas išsisukimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 28 kovo 2011 - 07:47
QUOTE(Yvette @ 2011 03 28, 07:45)
atsiųsk man el. paštu, rodos visos turėjot. Gal galėsiu kuo padėt, jei ne, paprašyk pagalbos pas Cheles, ji rodos dalino foto, gal irgi kuo padėti galės. Aš netrukus turėsiu išeiti, grišiu po keturių val., tad atsakymą tik tuomet brūkštelt galėsiu.

nzn aš tavo emeilo..
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2011 03 28, 07:45)

Dar viena idėja iš karto. Pažiūrėk koks daiktas nufotografuotas, ar veiksmas, vaizdas. Ir pritaikyk tam vaizdui žodį. Ir suruošk foto to žodžio pirmai raidei. Kad ir iš kokių pipirų išbarstyk ar dar kažką panašaus. Ir bus tarkim F kaip fotografas. Na iš tos pat serijos, kaip merginos čia abėcėlę ruošė. Bus gana paprastas išsisukimas.

man ten problematiškiausia toj fotkėj- spalvos.. ten dominuoja viena keista spalva, aš nežinau ką aš tokio galėčiau nufotkint, kad spalviškai derėtų ..
Papildyta:
bešnekant čia, pamačiau dar vieną detalę, netyčia šovė į galvą ką galėčisu nufotkint biggrin.gif vėliau kai mano klecjas leis- pabandysiu, jei nesigaus, tai prašyssiu pagelbos tongue.gif
Atsakyti
juratike13, dabar kaip tik trūksta to žaismingumo ir ryškių spalvų bigsmile.gif nes pavasaris kažkaip nelabai skuba pas mus doh.gif

Yvette,
mano galva labai įdomus ir gražus koliažas gavosi thumbup.gif

Laukine25,
visiškai priešinga foto toms, kurias lyg šiolei rodei rolleyes.gif bet pasidarbavai labai šauniai 4u.gif ta nuotrauka tikrai turi kažką tokio blush2.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 03 28, 08:03)
biggrin.gif  ryt paskutinė diena koliažams  biggrin.gif
labas rytas

Yvette jau kuria, galvoja bausmes biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, dar karta aciu uz spalvas 4u.gif

Laukine, spalvotos nemaciau, bet j/b uzburianti...stambus planas, matosi kiekviena raukslele, zmogus senas, bet lyg izvelgiu...o gal jis cia taip tik pozuoja, kazka tokio dziuginancio, tai, kad jis viduje laimingas zmogus...man tai matosi...nezinau,gal pievas sneku, bet matau tai,ka matau smile.gif

Monikute, man tavo maisto bandymai patiko, ypatingai "ikrai"...nuotrauka apgaulinga tokia...nors pamaciau,kad tai ne batonas...bet ikrai tokie jau tikroviski, na pamaniau tik tiek, jei jau bulvinius blynus valgom su uogiene, kodel cia negali buti saldus vyniotinis su ikrais bigsmile.gif
Atsakyti