QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 29, 15:39)
Pabandysiu kažkur pasiprašyt kampely pastebėti, manau tada bus aiškiau kas ir kaip
O kada tau fotografavimas nusimato?
Manau jei kamputyje stovėsi, tikrai niekas neišvarys, bet iš kampučio gali nelabai kas matytis.
QUOTE(Yvette @ 2011 03 29, 15:58)
Yra ir tokių, kurie mano, kad ne fotografas, o F O T O A P A R A T A S stebukladarys

Renkasi fotografą pagal turimą techniką
Na jaučiu teks raudonuoti man, bet žinok Yvette ir aš kažkada taip galvojau, kai turėjau muilinuką, galvojau na jau tie FOTOAPARATAI

Tikriausiai čia man kaip augimo pakopa

Dabar taip nebegalvoju, bet viskas per savo praktiką, kailį. Dabar nuopolio fazė, kai mintys tokios..."fotoaparatas yra, bet aš jam nesutverta"...
QUOTE(paprasta @ 2011 03 29, 16:04)
Man patiko.
Iš tikrųjų labai įdomi ir naudinga diskusija apie krikštynas:) Man jos ant nosies, ne ne, aš ne fotkinsiu, mažąją savo krištysim. Tai prisimenant sūnaus šventę, norėčiau, kad kitų vaikučių tėvai turėtų tik po vieną "giminės" fotografą

Aš suprantu, kad visi nori įamžinti šią šventę, bet tai išrinkit iš giminės vieną atstovą, kuris geriausiai įvaldęs muilinuką ir siųskit tik vieną fotkinti, o ne tuntą artimųjų

Gal čia mums taip nuskilo...
O jeigu kam įdomu (nors ir sakysit, kad ne, aš vis tiek pasisakysiu

), tai man per krištynas norėtųsi tokių fotkių:
biškis iki ceremonijos (gal kaip rengi vaiką, drabužėliai ant pakabos, prie šventoriaus laukimas)
pati ceremonija (vandens pylimas, palaiminimas, bet taip gražu ir vaiko emocijos, kai iš nuobodulio nosį krapšto

) Kai sūnui rišo kunigas skraistę, sūnus jam labai meiliai čiupinėjo jo apdarus, veidą
laisva programa po ceremonijos (na norisi gi ir įrėminti gražios šeimos foto, nors iš tikrųjų atsiduočiau fotografo įdėjoms, aišku bendradarbiaučiau su juo

)
Nepykit, jei aš čia per plačiai
QUOTE(frederica @ 2011 03 30, 10:40)
Esu skolinga viena foto zaidimui, Zydraakei mezgimo scenograma

, na, bet tikuos iki Kaledu skolas atiduosiu

.
Žydraakė tai paaugs, bet mano mergina išaugs
Ne mano koliažas, na ne tas, kurį gavau užduočiai, bet kai ruošiau savo pirmą foto, jau turėjau mintį dėl viso koliažo, tai štai
"Kaip gaiviai kvepia"

aš+aš