Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2011 03 30, 11:36)
Na ir super.As tai bandziau, bet nesigavo, kaip  norejau-su savim neisejo, o modelio neradau.smile.gif
Saunuole wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 03 30, 11:07)
Kai sūnui rišo kunigas skraistę, sūnus jam labai meiliai čiupinėjo jo apdarus, veidą biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oi taip ir stovi pries akis tas vaizdas. Prisijuokiau. biggrin.gif
Atsakyti
nu dabar galva kaip ir pilna minčių pirmai foto ir aišku nemažai baimės ,kad aplamai pavyktų foto -nes visgi naujokė esu blush2.gif gal galite parašyti per kiek laiko atsiųsti ir kur siųsti blush2.gif
na kadangi egzamino užduočiai reiks nemažai fotkinti,tai fotiką laikysiu dažnai rankose blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 03 29, 20:10)
cia apie canon ar nikon? nikonas dar turi 1.4G ir 1.4D

Canon smile.gif įdomu, ar labai skiriasi f/1.8 ir f/1.4 g.gif
aš kažkaip linkstu prie to f/1.4, patikimesnis atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 29, 22:32)
klausykit, kas siūlė tą žaidimuką su rateliais žaidimais? Ar galit brūkštelti kaip maždaug tai turėtų vykti. Nes galvojau tarkim dalyvauja dvidešimt žmonių. Na sunku būtų rasti tiek žaidimų, kad dar nesikartotų ir kad būtų įmanoma atvaizduoti, ne tik kad ne banaliai, bet apskritai kaip nors.... Na su pasakom ok, dabar lig ir aišku kaip vyko, bet žaidimų vis tik mažiau yra. Tai vat įdomu.

Be ratelių schmoll.gif Žaidimas vyksta taip: žmogus x gauna visų užsiregistravusių žaidėjų pasiūlymus su žaidimo pavadinimu bei trumpu taisyklių aprašymu (ar nuoroda į aprašymą). Jei kažkas atsiunčia jau esantį žaidimą, jo paprašoma atsiųsti dar vieną. (Gi juk ir pasakų ne milijonai, žinomesnės kartojasi, o va mūsų žaidime tada nesikartojo gi). Tuomet žmogus x sumaišo gautus žaidimų pavadinimus ir išsiunčia juos dalyviams. Gavus žaidimo pavadinimą, reikia paruošti nuotrauką, iš kurios galima būtų atspėti, koks tai žaidimas.

pvz:
Popierius/Akmuo/Žirklės (mano kaime žinomas kaip Vaskiči)
http://www.flickr.co...mmr/3871909948/

pas ką žiedas žydi
http://www.flickr.co...ller/412099580/

Nu ir taip toliau...

Kikiriki
Dosa
Monikute
Pandre
Yvette
Ievukis
Rita Gude
Astyte
Maija
AirV
sokejuke86
joreta
O la la la
Alabama
Refresh
Svajonė mūsų
juratike13
frederica
green_tea
Atsakyti
Merginos naujokės,

Stebiu šią temą ir mokausi intensyviai, bet vis susiduriu su visokiomis kliūtimis susijusiomis su technine fotografavimo puse. Nusipirkau 2-jų dienų kursus, kurie, tikiuosi, atneš naudos. blush2.gif

Dalinuosi informacija ir su jumis.

https://mail.google....b...p=inline

Einu toliau mokytis ax.gif
Atsakyti
Sveikos, o butu galima suzinoti tikslius terminus koliazu naujam zaidimui... tai nulemtu dalyvavima blush2.gif buvo kalbeta apie 1foto - 3 dienos, 2 foto - savaite... sie terminai ir lieka? ax.gif

jei "praskaiciau" kazkur, tai buciau labai dekinga jei kas i AZ ar cia bruksteltu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stashiene: 30 kovo 2011 - 11:38
QUOTE(Žydraakė @ 2011 03 30, 10:07)
"Kaip gaiviai kvepia"
man labai patiko wub.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2011 03 30, 10:37)
Pas tave pultelis gal krūtas g.gif
Kitoj pusėj nėr jokio mygtuko, pačiam fotike nustatau, kad fotkinsiu su pulteliu funkciją ir laiko jau  negaliu keisti. Tos dvi sek yra ant pultelio. Arba iš karto fotkina, arba po 2 sek. Pas mane universalus pultelis.
O pačiam fotike nėra? Pas mane yra bent trys sekundės tai tikrai, o kaip kitaip nežinau, žinau, kad yra be pultelio tai išvis ilgai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 30 kovo 2011 - 12:41
Gal iki pirmadienio darom pirmą foto, o antrai duodam dvi savaites blush2.gif čia būtų mano toks siūlymas. Tik nežinau kam siųsti pirmą nuotrauką ax.gif
Papildyta:
Žydraake man irgi labai patiko tas kvepiantis gaivumas wub.gif gal tik ten toje nuotraukoje, kur esi pati norėtųsi vos vos daugiau erdvės blush2.gif bet ir taip gražu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 03 30, 08:36)
o koks nickas  smile.gif ?

a.ovc aš. Va čia Flickr'is mano smile.gif Bet mačiau jau radai smile.gif
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif

Aš vėl su savo keistais klausimais blush2.gif
Kodėl objektyve fokusuoja viazda o fona lieja, o nuotraukose ikeltose i kompiuteri jos visos ryskios blink.gif ? g.gif

Jau pyktis ima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 03 30, 13:57)
a.ovc aš. Va čia Flickr'is mano smile.gif Bet mačiau jau radai smile.gif

pasivaikščiojau po tamstos nuotraukas blush2.gif labai gražu wub.gif
Atsakyti