Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Refresh @ 2011 03 30, 16:24)
Pinigų nemokėjo, nors jie pusės vistiek norėjo, sakė jų darbai jiems patinka.

maladiec.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 30 kovo 2011 - 16:32
QUOTE(Refresh @ 2011 03 30, 15:58)

o siaube.. o tai bloge pas juos kokios nuotraukos buvo sudėtos?
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 03 30, 16:12)

o siaubeli unsure.gif unsure.gif unsure.gif Numirciau tokias nuotraukas gavus. Bet siuo atveju pavadinimas daug ka sako cool.gif Tik as nesuprantu kaip gali buti blog'e ne tai kad geresnes bet man kitokio stiliaus nuotraukos??????/ Gal cia ne ju fotkintos blog'e nuotraukas. Kazkaip nesuvokiama doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Tai gal bus geresniu tu nuotrauku is cia esancios paneles bigsmile.gif

Laukine, visos labai grazios, kurios is blog'e smile.gif
Papildyta:
ne nu jus mane uzmuskit, bet ten ne tu paciu zmoniu darytos nuotraukos schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Refresh, ar cia perfotografavai, ar jie vestuves su D40 fotkino blink.gif omg omg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ersė: 30 kovo 2011 - 16:38
QUOTE(Refresh @ 2011 03 30, 16:12)
http://kendikendis.blogspot.com/
Papildyta:
Aš čia tik kelias įkėliau foto, galiu daug prikelti, bet visos vienodos kokybės.

Dar pasižiūrėjau, kad visur  (90 proc nuotraukų) fotografuota su 1/80 išlaikymu, f4.5 , ISO 800.
Blykstės neturėjo.... (Kas mums jau vestuvių pradžioje keista pasirodė.)

na ,kad ir bloge nieko gero, vertinant tai, kad ten ko gero geriausia tai ką turėjo parodė.. nzn, aš pati nebučiau tokio užsisakinėjus fotografo..........
Atsakyti
Refresh, man irgi keista kaip gali šitaip skirtis nuotraukos, kurias jie talpina blog'e ir tavo parodytąsias g.gif O šiap tikrai, pavadinimas labai nerimtas, kaip fotogfrafo.
Jei jiems patiems, sakai patiko tos nuotraukos, reikėjo pasiūlyti jas įsidėti į bolg'ą tada unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 30 kovo 2011 - 16:39
QUOTE(Refresh @ 2011 03 30, 18:08)
Ir dar.... Mes nesidomėjom kokios kainos "vaikšto". Jeigu neklystu Daiva Kiele 1000 ima už vestuves. Mes pas ją ne vieną fotosesiją turėjom. Tai pamanėm, kad normali kaina.

Kiek domejausi siuo reikalu:
Profesionalai tokie kaip Vaisvilaite, Menine nuotrauka, Albertas Pocejus, E. Scinskas ir pan. ima nuo 3000 - 5000 Lt. Priklausomai nuo paketo (2-3 profesionaliai sumaketuotu ir atspausdintu albumu, apie 300 foto DVD bei fotofilmas. Vaisvilaite kiek zinau vestuviu isvaziuojama fotosesija daro ne vestuviu diena...

Geri, bet maziau zinomi ima 1500 - 3000. Prikaluso nuo paketo turinio...

500-1500 Lt ima pradedantys, nezinomi... Irgi priklauso nuo lygio, paketo turinio...

QUOTE(Refresh @ 2011 03 30, 18:12)
http://kendikendis.blogspot.com/
Papildyta:
Aš čia tik kelias įkėliau foto, galiu daug prikelti, bet visos vienodos kokybės.

Dar pasižiūrėjau, kad visur  (90 proc nuotraukų) fotografuota su 1/80 išlaikymu, f4.5 , ISO 800.
Blykstės neturėjo.... (Kas mums jau vestuvių pradžioje keista pasirodė.)

Bloge lyg visai grazios nuotraukytes sudetos g.gif
Bet visi deda i blogus www puslapius tik geriausius darbus...
Kad parametrai pamirsti kaitolioti, tai kalba apie nepatyrima...
Blykstes nenaudojimas - ne rodiklis. Jei aparatas leidzia ISO kelti be triuksmo, jei fotkini sviesiais objektyvais, visai realu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 30 kovo 2011 - 16:56
QUOTE(o la la la @ 2011 03 30, 16:39)
Kiek domejausi siuo reikalu:

va va cool.gif Čia kainos.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 30, 16:56)
va dėl jų labiausiai ir norėjau nuomonės. Nes nelabai dar suprantu (vis dar) kada foto važiuoja. Nes šiuo atveju laiktų tas sriegis sukelia tarsi važiavimo šonan įspūdį, juk nėra lygiagrečios linijos, ypač foto apačioj.. Sakai nevažiuoja foto?

man toks jausmas, kad ta ištiesta kojytė "išlygina" pusiausvyra blush2.gif

QUOTE(Refresh @ 2011 03 30, 17:08)
Ir dar.... Mes nesidomėjom kokios kainos "vaikšto". Jeigu neklystu Daiva Kiele 1000 ima už vestuves. Mes pas ją ne vieną fotosesiją turėjom. Tai pamanėm, kad normali kaina.

Mes mokėjome 3000 dideli pinigai..... bet visiškai nesigailim dėl to, nes jei būčiau gavusi tokais foto kaip šitų ale fotografų, tikrai būčiau užvanojusi negyvai bash.gif juk tokios šventės akimirkas norisi prisiminti iš gražiosios, romantiškoiso ir visaip kitaip nuostabiosios pusės wub.gif siaubas.....

Atsakyti
Tai va, pigių ir gerų fotografų nebūna....
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 03 30, 15:58)
Čia fotografų darbas, kuris turėjo kainuoti 700 LT.

Rizikuoju pakelt šaršalyną, bet mano pastebėjimai šiuo atveju tokie:
1. Pigiai ir gerai nebūna. Būna tik išimtys. Tad čia naivūs buvo jaunieji...
2. Jei yra kas moka už tokias nuotraukas, tai kodėl fotografui nepaėmus? Logiška. Va jei klientas neimtų, fotografui būtų dvi išeitys apmastymams: a) nebefotografuoti cool.gif mokintis fotografuoti iš naujo.
3. Šiuo atveju mano nuomone viskas kaip ir buvo įvykdyta: jaunieji matė darbus, žinojo kainą, pasamdė... Fotografas kaio mokėjo, nufotografavo..
Kad darbai bloge yra "išlaižomi" visi žinom.. Juk blogas- reklaminis veidas, tokia taisyklė galioja bet kokioje veikloje: ir parduotuvės virtinoje ir knygos viršeliui ar laidos anonsui- visada kliento vilionėms pasirenkama ir pateikiama pati "razinka"..

Darant prielaidą, kad Refresh pateikė tik kelias foto iš tos serijos, o tų fotografų bloge yra rinktinės ir geriausios, manęs rezultatas kažkodėl nestebina... ax.gif

Šiaip, manau renkantis vestuvių fotografą visada išlieka rizika, kad nutiks kaip šiuo atveju, todėl savo vestuvėms fotografą rinkčiausi ne iš blogų, bet TIK iš gyvų žmonių rekomendacijų ir TIK pamačiusi visas nuotraukas, tame tarpe ir geras ir blogas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 30, 15:46)
Šiaip, manau renkantis vestuvių fotografą visada išlieka rizika, kad nutiks kaip šiuo atveju, todėl savo vestuvėms fotografą rinkčiausi ne iš blogų, bet TIK iš gyvų žmonių rekomendacijų ir TIK pamačiusi visas nuotraukas, tame tarpe ir geras ir blogas smile.gif

visiškai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laukine, bet ten net fotkinta bloge ir tas kur refresh garantuotai su kita technika. Sakyciau kaip kokie telfoniniai sukciai cia biggrin.gif blink.gif doh.gif
Atsakyti