Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(gotte @ 2011 03 30, 18:34)
Aš dar su viena foto - AKYS

Daryčiau horizontalią, tada vaikinas nebūtų suspaustas, tilptų į kadrą ir tie kraštukai ant jo neliptų.. Bet man fainiai, atrodo kaip piešta..

QUOTE(<Pienė> @ 2011 03 30, 18:39)
Cia visai nesenai darytos..

Antra man nuostabi. Labai labai labai.
Kaip gailiuosi kad mes negyvenam tokiam "suknelių amžiuj"... Nuostabu. Šaunuolė. IMHO biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 30, 19:45)
Daryčiau horizontalią, tada vaikinas nebūtų suspaustas, tilptų į kadrą ir tie kraštukai ant jo neliptų.. Bet man fainiai, atrodo kaip piešta..
Kaip gailiuosi kad mes negyvenam tokiam "suknelių amžiuj"... Nuostabu. Šaunuolė. IMHO  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Man taip pat labai patinka akis paganyt i tokius senovinius apdarelius. Dar kad gavus paciai i tokia suknia isispraust tai isvis butu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 03 30, 19:42)
Abi tiesiog...  swoon.gif Tikrai ne pradziamoksles lygio foto!!! Is kur apdareliai tokie?  blink.gif  wub.gif

Issinuomavom.. 4u.gif kazkaip sove i galva tokia mintis pabandyt, nes taaaaip norejau kazko vat tokio, is senu senu laikuuu.. Jau dabar kuriu nauja minti, vel su nuomotais rubais biggrin.gif kazkaip daugiau ideju, kai kazkokiu ydomesniu rubu galima gaut...

QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 30, 19:45)
Kaip gailiuosi kad mes negyvenam tokiam "suknelių amžiuj"... Nuostabu. Šaunuolė. IMHO  biggrin.gif

Labai aciu 4u.gif o man kazkaip paciai, gal net ta pirma labiau patinka.. Nezinau kodel, bet kazkuo ji mane zavi..

Man cia kaip patinka, as kazkaip cia pabuvus, prisiziurejus jusu nuotrauku, labai uzsimanau fotkint biggrin.gif jus mane ykvepiat biggrin.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2011 03 30, 19:39)
Cia visai nesenai darytos.. Prasau kritikos  4u.gif

Sveika prisijungus, tik dabar supratau kas esi, malonu Tave čia matyti.
O darbai tikrai nepradžiamokslio, bet gerai, kad atėjai...junkis prie mūsų žaidimų, išties puikiai čia laiką leidžiam.

Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 03 30, 19:48)
drinks_cheers.gif  Man taip pat labai patinka akis paganyt i tokius senovinius apdarelius. Dar kad gavus paciai i tokia suknia isispraust tai isvis butu... wub.gif

biggrin.gif prisiminiau, kaip po fotosesijos, pati namie dar maiviaus su ta suknele... Tik tiek, modeliui ji tikrai labiau tiko biggrin.gif
Atsakyti
As irgi nespejau pamatyt tu nuotraukyciu,o tiek prisiskaiciau.Mirsiu is smalsumo doh.gif idek dar siandienai,plyyyz ax.gif
Atsakyti
Laukine, dėkui už kritiką, neturiu horizontalios deja...tik vieną apskritai iš šitos sesijos turiu deja blush2.gif
tas "vaikinas" mano vyras blush2.gif
QUOTE(kristukass @ 2011 03 30, 18:37)

Gana idomiai, tik mane trikdo krasteliai tie melsvi.  smile.gif

Jau pakeičiau, padariau nespalvota, išties geriau ax.gif

QUOTE(<Pienė> @ 2011 03 30, 18:39)

antra tai vau wub.gif labai patiko...tokia KITOKIA thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2011 03 30, 19:52)
Issinuomavom.. 4u.gif kazkaip sove i galva tokia mintis pabandyt, nes taaaaip norejau kazko vat tokio, is senu senu laikuuu.. Jau dabar kuriu nauja minti, vel su nuomotais rubais biggrin.gif kazkaip daugiau ideju, kai kazkokiu ydomesniu rubu galima gaut...
Labai aciu  4u.gif o man kazkaip paciai, gal net ta pirma labiau patinka.. Nezinau kodel, bet kazkuo ji mane zavi..

Man cia kaip patinka, as kazkaip cia pabuvus, prisiziurejus jusu nuotrauku, labai uzsimanau fotkint biggrin.gif jus mane ykvepiat biggrin.gif aciu

Kiek kastavot? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2011 03 30, 19:39)

good.gif ir cia sakai pradziamoksle? meliage tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 30, 19:57)

drinks_cheers.gif labai šaunūs darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 03 30, 17:34)
Aš dar su viena foto - AKYS, lauksiu komentarų...:

Gerulė foto, tik išties norėtųs horizontalios-kad tos akys nebūtų suspaustos

QUOTE(<Pienė> @ 2011 03 30, 17:39)

tai sakai pradžiamoskle tu? g.gif biggrin.gif
gražiai fotografuoji mirksiukas.gif Antra tai labai tokia anų laikų-super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 30 kovo 2011 - 19:05
QUOTE(frederica @ 2011 03 30, 19:52)
Sveika prisijungus, tik dabar supratau kas esi, malonu Tave čia matyti.
O darbai tikrai nepradžiamokslio, bet gerai, kad atėjai...junkis prie mūsų žaidimų, išties puikiai čia laiką leidžiam.

Labai malonu 4u.gif as jau skubu daryt tuos ND, kad tik greiciau galeciau prisijungt prie zaidimu visu.. Nors truputi bijau.. Kai paziurejau cia jusu koliazus visu.. unsure.gif stiiiipriai abejoju, kad as bent ka panasaus galeciau suregzt...

QUOTE(gotte @ 2011 03 30, 19:54)

antra tai vau  wub.gif labai patiko...tokia KITOKIA  thumbup.gif

Labai dekinga 4u.gif
Man labai patiko jusu foto, bet irgi noretusi horizontalaus kadro.. 4u.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 03 30, 19:55)
Kiek kastavot? biggrin.gif

50lt, daugumoj tokiu rubu salonu tokios kainos.. Bet kokiu groziu galima rast bigsmile.gif

QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 30, 19:57)

Nu jau, nu jau... biggrin.gif baikit cia mane girt, nes tuoj aptingsiu ka daryt... biggrin.gif

QUOTE(*monikute* @ 2011 03 30, 20:00)
drinks_cheers.gif  labai šaunūs darbeliai  thumbup.gif

Dekoju 4u.gif
Atsakyti