Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Piene, antroji nuotrauka man nuostabi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 03 30, 18:34)
Aš dar su viena foto - AKYS, lauksiu komentarų...:

Labai sunki apacia, per daug virsaus.Grazi tatuiruote, bandyk dar.

QUOTE(<Pienė> @ 2011 03 30, 18:39)
Cia visai nesenai darytos.. Prasau kritikos  4u.gif

Aaaa, matyti zmones:))
Pirmoj siena kiek griuna, antra ech, kokia romantiska wub.gif
Atsakyti
Sveikos, na ir aš dar sykį sudalyvausiu ax.gif ax.gif

Kikiriki
Dosa
Monikute
Pandre
Ievukis
Rita Gude
Astyte
Maija
AirV
sokejuke86
joreta
O la la la
Alabama
Refresh
Svajonė mūsų
juratike13
frederica
green_tea
gotte
Dalyja
Atsakyti
Refresh, na tikrai tikiu, kad jaunieji labai nusivylė, bet gi minėjai, kad dar ir iš SM merginų kažkas fotografavo, tikiu, kad ji susitvarkė tikrai gerai ir jaunieji prisiminimą turės ax.gif o šiaip, pritariu Laukinei, bile laimingi būtų rolleyes.gif o dar, čia pamoka ne tik jauniesiems, bet pvz. ir man, kaip negalima fotkint biggrin.gif

Piene, na na, pradžiamokslė mat biggrin.gif o man iš tavo įdėtų pirmoji, tik patiesinčiau.... ax.gif antrą norėčiau didelę pamatyti ax.gif

Gotte, vaje kaip įdomiai nagrinėjau tavo foto bigsmile.gif iš pradžių galvoau, kad piešinys, paskui kylu į viršų...aaa, čia vyras, ooo, čia tatuiruotė...akys bigsmile.gif kažkieno ranka uždėta ant vyro galvos...aaa, čia jo ranka biggrin.gif man buvo įdomu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bizyte: 30 kovo 2011 - 20:02
QUOTE(Alabama @ 2011 03 30, 19:47)
Labai sunki apacia, per daug virsaus.Grazi tatuiruote, bandyk dar.

Pritariu smile.gif
Atsakyti
Aš jau foto koliažui turiu, tokią lengvą šįkart iškepiau . [mano nuomone]
Kam siūsti reiks?
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2011 03 30, 19:39)
Cia visai nesenai darytos.. Prasau kritikos  4u.gif

o atrodo lyg desimtmeciais atgal.....lb grazu wub.gif
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 30, 19:57)
good.gif ir cia sakai pradziamoksle? meliage tongue.gif

aha, apsimetele hihihi.gif vat as tai tikrai pradziamoksle....noriu dalyvauti koliazuose, ale nieko nezinau kaip jis vyksta blush2.gif nei kam siusti nuotrauka, nei kokia ja(mazinta ar didele), nei kaip man gauti kito daryta nuotrauka...gal kur yra paaiskinimas sios uzduoties? g.gif
Atsakyti
dėl koliažo: kiek žinau apšviesiu. Foto 600x600 px kvadratas (rekomenduojama). Siųsdavom nurodytu el.paštu vienai iš mūsų, kuri sumaišydavo ir tada išsiuntinėdavo kiekvienai. Tada darai ir dedi į flickr SM grupę.
Yvette įdomu būtų žaidimus sužaist, bent jau man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 03 30, 19:29)
noriu dalyvauti koliazuose, ale nieko nezinau kaip jis vyksta blush2.gif  nei kam siusti nuotrauka, nei kokia ja(mazinta ar didele), nei kaip man gauti kito daryta nuotrauka...gal kur yra paaiskinimas sios uzduoties?   g.gif

Ir dėl termino reik nutarti tiksliai.

O nuotraukas mes dedam arba kvadratines 600x600 pixelių, arba stačiakampes 600x900 pix. Tik va kam siųsti dar neaišku, kas apsiims ax.gif

beje, pandre, iš tavo nuotraukų tvoros sprendžiu, kad tu UK? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 30 kovo 2011 - 20:36
Šiaip tai galėčiau kad ir aš išmaišyti tas nuotraukėles, tik gal niekas nenorės man patikėti tokio darbo :]
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2011 03 30, 21:33)
dėl koliažo: kiek žinau apšviesiu. Foto 600x600 px kvadratas (rekomenduojama). Siųsdavom nurodytu el.paštu vienai iš mūsų, kuri sumaišydavo ir tada išsiuntinėdavo kiekvienai. Tada darai ir dedi į flickr SM grupę.

QUOTE(dosa @ 2011 03 30, 21:34)
Ir dėl termino reik nutarti tiksliai.

O nuotraukas mes dedam arba kvadratines 600x600 pixelių, arba stačiakampes 600x900 pix.  Tik va kam siųsti dar neaišku, kas apsiims  ax.gif

beje, pandre, iš tavo nuotraukų tvoros sprendžiu, kad tu UK?  rolleyes.gif

aiskiau jau 4u.gif tai lauksiu ziniu kam siusti....ir datu iki kada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2011 03 30, 21:33)

aš ir žaidimų interpretavime pasuosiu. Pasakos buvo sunku, iš žaidimų bijau, kad nieko įdomaus nesumąstysiu.
Tad ieškokit koliažams vieno atsakingo ir kitam žaidimui atsakingo žmogiuko. Tuomet organizuokit
Atsakyti