Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Paprasta, sveikinu 4u.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 03 31, 15:46)
oo,kaip faina  wub.gif galima pamatyti foto?  blush2.gif

Žodžiu šiandien fotkinau per tokį orą egzamino užduočiai  doh.gif ir supratau,kad visdėlto ir man gali gautis veidas kaip iš pieno plaukes  blush2.gif aišku aštrumo trūksta...ir šiaip daug visko trūksta  doh.gif jetau kaip man toli iki jūsų  unsure.gif o ir modelį reikia atsirasti netokį kaprizingą  verysad.gif ech....ne kokia diena man ,nekokia  verysad.gif

O koks egzaminas? Čia kursai ar studijuoji? smile.gif
Atsakyti
Sulaužiau fotoaparata atrodo unsure.gif doh.gif

kas gali būt jeigu per akute žiūrint labai tamsus ekranas.. bet fotkina ... g.gif
Ir kartais eror99 išmeta doh.gif

O aš nusipirkau fotografavimo kursus mega_shok.gif tease.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikae: 31 kovo 2011 - 16:09
QUOTE(airv @ 2011 03 31, 16:50)
Paprasta, sveikinu  4u.gif
O koks egzaminas? Čia kursai ar studijuoji? smile.gif

Aš lankau foto kursus,ir jau trečiadienį reikia egzo užduotis atsiskaityti blush2.gif o dar beveik nieko nepadarius,nes orai nelabai kokie ir laiko nevisada yra unsure.gif o šiandien dar sugebėjau ir su modeliu (mano sesė) suspykti per fotkinimą verysad.gif košmaras kažkoks... nemiegojusi ir dar tokia diena unsure.gif
Atsakyti
robobebrai, būk geras, neignoruok ax.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2011 03 31, 16:10)
Čia tik Nikon? Tu nori pasakyti, kad fotikas sufokusuos į žmogų kur reikia? O kaip jis žinos? Canon yra kažkas panašaus?

QUOTE(airv @ 2011 03 31, 16:22)
Nžn kaip su FF, bet su savo paprastu pentaxu tai sufokusuoju į kokį daiktą padėjusi toj vietoj kurioje busiu. Tada perjungiu rankinį fokusavimą. Nueinu į vietą, patraukiu daiktą ir pozuoju siek tiek keisdama vietą (distancinį pultelį naudoju ir serijomis fotografuoju). Aišku, pusė būna nesufokusuotų, bet su fokusu irgi yra smile.gif

O kodėl perjungi iš auto į maual fokusavimą? g.gif

Klausykit, man iškilo toks klausimas dėl kvadrato blush2.gif Nu mano fotikas nefotkina kvadrato hihihi.gif o galėtų biggrin.gif Tai va, jūs jau fotkindamos (-i) žinot, kad darysit kvadratą ar tik tada, kai nukraunat foto, apžiūrit ir pasirodo, kad kvadratas geriau žiūrisi? Dabar sėdžiu, žiūriu, gal vienai nuotraukai tiktų kvadratas, bet negaliu jo daryti, tiesiog neišsikerpa jis gražiai...
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 03 31, 17:02)
Klausykit, man iškilo toks klausimas dėl kvadrato blush2.gif Nu mano fotikas nefotkina kvadrato hihihi.gif o galėtų biggrin.gif Tai va, jūs jau fotkindamos (-i) žinot, kad darysit kvadratą ar tik tada, kai nukraunat foto, apžiūrit ir pasirodo, kad kvadratas geriau žiūrisi? Dabar sėdžiu, žiūriu, gal vienai nuotraukai tiktų kvadratas, bet negaliu jo daryti, tiesiog neišsikerpa jis gražiai...

kaip suprast neissikerpa graziai?smile.gif
Atsakyti
ND2
smile.gif
cia
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 03 31, 17:20)
kaip suprast neissikerpa graziai?smile.gif

Pagrindinė foto būna vertikali arba horizontali, kvadrata skerpasi tam tikru santykiu ir bac įlenda koks nors nereikalingas daiktas į tą kvadratą, arba nukerta žmogui kokią galūnę ir kitaip neina, nes santykis kvadrato toks, kad kerpasi va taip durnai.
Ar aiškiai aš čia?
Atsakyti
Paprasta, sveikinu:)

Gal zinot nuorodu vyrisku portretu?Nemoku as tam flikre ieskot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 03 31, 12:03)
Idomu ar labai grybauju? nenoriu isgasdint , su sia mergina padarem visa fotosesija, yra ir kitokiu nuotrauku  bet kaip sita?

negrybauji visai thumbup.gif

QUOTE(dosa @ 2011 03 31, 13:15)
well done

Dosa, o tu is kur UK? Tik nesakyk, kad is Londono?
QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 31, 15:10)
Niekaip nesuprantu kaip Jūs prie lango  autofoto padarot, kur jūs fokusuojat? AirV, Yvette, papasakokite savo patyrimą?
Kas čia dar pas mus autoportretuojasi

va cia mano toks paslaptingas autoportretas prie lango blush2.gif
user posted image
zinok, lb daug nuotrauku gaunasi su nugrybavusiu fokusu, bet kazkiek ju iseina ir ryskiu....as darau M fokusa....sufokusouju i koki uzuolaidos krasteli ar koki kaktusa( kaip sioje nuotraukoje) na ir kartais pavyksta, kartais ne...ant lovos kazkada dariau auto, tai fokusavau i popieriniu serveteliu ruloneli doh.gif na, ir ziuredama nuotraukas internete tureti daug nervu ir draugauti su delete mygtuku doh.gif
beje, as tik naujoke fotografavime, o tavo blogas jau kvepia profesionalumu, tai ne man pasisakyneti doh.gif ale duok pakalbeti- neduok valgyti doh.gif

QUOTE(R.P.Z. @ 2011 03 31, 16:14)

man abu ND geri mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandre: 31 kovo 2011 - 17:13
QUOTE(Alabama @ 2011 03 31, 16:47)
Paprasta, sveikinu:)
Gal zinot nuorodu vyrisku portretu?Nemoku as tam flikre ieskot unsure.gif

įrašyk į paieškos laukelį "man portait" mazdaug tokiu primes
male portrait - tokių
Atsakyti
beje, mergyts, blush2.gif g.gif o kur man siusti koliazo pirmaja nuotrauka?
Atsakyti
QUOTE(R.P.Z. @ 2011 03 31, 17:23)

pirmoj nuotraukoje pati masinyte ne tokia ryski, kaip antrose, jauciu kad fokusa pametei rolleyes.gif
Atsakyti