Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Žydraakė @ 2011 03 31, 16:10)
Čia tik Nikon? Tu nori pasakyti, kad fotikas sufokusuos į žmogų kur reikia? O kaip jis žinos? Canon yra kažkas panašaus?

QUOTE(Kikirike @ 2011 03 31, 16:15)
aš irgi to norėjau paklausti  blush2.gif nes egzui turiu irgi auto pasidaryti  doh.gif

koks canon? gal ir yra, pas canonus tas vadinasi "time lapse". O fotikas zinos tik tiek, koki fokusavimo taska fokusuoti, koki nustatysi ten ir fokusuos. Nu arba visus taskus aktyvuosi tai jis ten kazka automatiskai ieskos gal smile.gif

Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2011 03 31, 21:48)
koks canon? gal ir yra, pas canonus tas vadinasi "time lapse". O fotikas zinos tik tiek, koki fokusavimo taska fokusuoti, koki nustatysi ten ir fokusuos. Nu arba visus taskus aktyvuosi tai jis ten kazka automatiskai ieskos gal smile.gif

aišku,ačiū labai,eisiu žiūrėti,nes gi auto kažkaip reiks nusifotkint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 03 31, 21:52)
aišku,ačiū labai,eisiu žiūrėti,nes gi auto kažkaip reiks nusifotkint  doh.gif

tai jus galit ir su pulteliais, jie pigiai. Laukines d700 neturi infraredo, tai papigiajskas pultelis netinka, reik ieskot gudresnio, veikiancio radijo bangom.
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2011 03 31, 21:56)
tai jus galit ir su pulteliais, jie pigiai. Laukines d700 neturi infraredo, tai papigiajskas pultelis netinka, reik ieskot gudresnio, veikiancio radijo bangom.

o kaip jie vadinasi tiksliai tie pulteliai? tiesiog paleidimo pulteliai? ir kiek maždaug kainuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 03 31, 20:57)
o kaip jie vadinasi tiksliai tie pulteliai? tiesiog paleidimo pulteliai? ir kiek maždaug kainuoja?  g.gif

Pilnas internetas jų, nueik į ebay, keli svarai tekainuoja universalūs.
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 03 31, 20:14)
Cio va pavyzdelis, kaip sis sio originalo spalvoto dariau kvadrata, praplesdama erdve.....
user posted image

user posted image

Supratau, jeigu kvadratas nesigauna, vadinasi jis ir netinka biggrin.gif

O galima plačiau apie tokį erdvės praplėtimą? Klonuot aš moku, dėkui brumbrumai 4u.gif

QUOTE(robobebras @ 2011 03 31, 21:48)

Canon EOS 550D.

Tai aš turiu pultelį, bet tai jis naudingas tiek, kiek gali stovėt vienoj vietoj keist pozas ir pleškint save, bet dėl fokusavimo...bent jau aš nežinau, kad pultelis kažką darytų unsure.gif
Atsakyti
Mano http://images.eselle.../20528.ebay.jpg
kainavo 7,45 svarus su siuntimu, vadinasi IR Remote Release Control

Žydraake, ne apie fokusavimą bebras kalba, apie fokusavimą merginos pasakė kaip (sufokusuoji, padarai manual ir fotografuoji), aš dariau sudėtingiau - sufokusuoju, pavyzdžiui į skėtį bate arba į kilimėlį susuktą į kurį įkištas dukrytės malūnėlis ir fotografuoju - kas 10-a beveik fokuse, kas 20 fokuse ir pan smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 31 kovo 2011 - 21:12
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 31, 22:06)
Mano http://images.eselle.../20528.ebay.jpg
kainavo 7,45 svarus su siuntimu, vadinasi IR Remote Release Control

Žydraake, ne apie fokusavimą bebras kalba, apie fokusavimą merginos pasakė kaip (sufokusuoji, padarai manual ir fotografuoji), aš dariau sudėtingiau - sufokusuoju, pavyzdžiui į skėtį bate arba į kilimėlį susuktą į kurį įkištas dukrytės malūnėlis ir fotografuoju - kas 10-a beveik fokuse, kas 20 fokuse ir pan smile.gif .

ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 03 31, 22:05)
Supratau, jeigu kvadratas nesigauna, vadinasi jis ir netinka biggrin.gif

O galima plačiau apie tokį erdvės praplėtimą? Klonuot aš moku, dėkui brumbrumai 4u.gif

na as ne Akasha, gal ji kitaip daro smile.gif bet atsakysiu ir as ax.gif mane Airv ismoke sito gerio rolleyes.gif darai kaip koliaza, prie nuotraukos "priklijuoji" juostele, -iskirpta krasta. paskui dar jeigu reikia, taip ir prasitesia smile.gif
Atsakyti

va va, pas mane irgi nera IR.. tai jau ir dingo noras turet pulteli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 03 31, 21:18)
va va, pas mane irgi nera IR.. tai jau ir dingo noras turet pulteli biggrin.gif

Gaidys tie canonai nail.gif hihihi.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 03 31, 22:05)
Canon EOS 550D.

as tai uzdedu toj foto pusej rema koki dideli (pvz balta) ir jame pripiesiu aplinkos smile.gif Image -> canvas..
Papildyta:
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 31, 22:21)
Gaidys tie canonai nail.gif hihihi.gif  lotuliukas.gif

as tai savo canona myliu, jei ka biggrin.gif
Atsakyti