Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ai, pas Laukinę Nikonas biggrin.gif Na, nesvarbu, žodžiu, pačios kaltos, dabar būkit be pultelio laugh.gif Gi čia svarbiausias aksesuaras prie fotiko biggrin.gif
Atsakyti
Dėkui, mergytės 4u.gif Šiandien kabinom darbelius, tai gana gražiai žiūrisi dideliu formatu atspausdinta ax.gif Aišku, gal kiek pritempta prie auto... bet tai vienas pirmųjų auto dar neturint pultelio... BEt va baigsis mano rūpesčiai ir jau griebsiu rimčiau, nes turiu Yvetes namų darbelius atlikt smile.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 03 31, 15:46)
oo,kaip faina  wub.gif galima pamatyti foto?  blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Ai gi faina šita labai smile.gif))

Mes tai ryt su Erse darbuosimės, užlėksiu perpiet, bet nežinau nežinau biggrin.gif Tikėkimės, kad modelis pražydės visu grožiu ir fotikas bus geras laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 03 31, 22:29)
...
Kokia graži mergytė 4u.gif Ir nuotrauka ryški. Labai gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 03 31, 21:29)
tai vienas pirmųjų auto dar neturint pultelio...

poza žinoma standartinė, bet neslėpsiu- pati tokios savo foto su vaiku irgi norėčiau ax.gif
viskas labai čia liuks- ryšku, šviesu, švelnu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 31, 21:31)
Ai gi faina šita labai smile.gif))

QUOTE(Lora27 @ 2011 03 31, 21:47)
Kokia graži mergytė  4u.gif  Ir nuotrauka ryški. Labai gražu smile.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 31, 22:04)
poza žinoma standartinė, bet neslėpsiu- pati tokios savo foto  su vaiku irgi norėčiau  ax.gif 
viskas labai čia liuks- ryšku, šviesu, švelnu  wub.gif

dėkui smile.gif poza tikrai standartinė, bet ilgai prisiminsiu kaip čia buvo fotografuota lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o nuotraukai naujam bute jau numatyta vieta, nes po parodos ji sugrįš pas mane thumbup.gif
tiesa, šiandien, kai kabinom nuotraukas, gal pirmą kartą taip džiaugiausi savo nuotrauka... taip man ta mano mažoji gražiai atrodė dideliu formatu atspaustoje nuotraukoje wub.gif uj kad prisigyriau, bet nuoširdžiai džiaugiuosi... ai, vienu žodžiu, esu laiminga būdama mama wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprasta: 31 kovo 2011 - 22:13
http://www.supermama...;#entry46008320

Reikia Jūsų pagalbos blush2.gif
Atsakyti
Paprasta wub.gif wub.gif wub.gif O jau mažylės koks grožis wub.gif Užburianti tokia . ir nėra ko kuklintis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikae: 31 kovo 2011 - 22:36
QUOTE(paprasta @ 2011 03 31, 22:29)
Dėkui, mergytės  4u.gif  Šiandien kabinom darbelius, tai gana gražiai žiūrisi dideliu formatu atspausdinta ax.gif  Aišku, gal kiek pritempta prie auto... bet tai vienas pirmųjų auto dar neturint pultelio... BEt va baigsis mano rūpesčiai ir jau griebsiu rimčiau, nes turiu Yvetes namų darbelius atlikt smile.gif

labai labai gražu 4u.gif

aš pasiskolinau blikstes (skėtukus tokius) biškuti norėjau auto pasifotkinti, bet jose nėra tos ale modeliuojamos šviesos,tai man kažkaip nesiagauna nieko ką noriu padaryti, ir dar ryškumas tų bliksčių įdomu su fotiko pagalba reguliuojasi? nes prie pačių bliksčių nesireguliuoja :verysad:ir dar klausimukas,išorinė blikstė ar gali būti kaip atskirai nuo fotiko papildomas šviesos šaltinis? na ar gali veikti atskirai nuo fotiko? blikste canon speedlite 430EXII blush2.gif
ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 03 31, 22:36)
labai labai gražu  4u.gif

ir dar klausimukas,išorinė blikstė ar gali būti kaip atskirai nuo fotiko papildomas šviesos šaltinis? na ar gali veikti atskirai nuo fotiko? blikste canon speedlite 430EXII  blush2.gif
ačiū už atsakymus  4u.gif

gali, bet reikia blykstės paleidėją turėt..
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 03 31, 22:36)
r dar klausimukas,išorinė blikstė ar gali būti kaip atskirai nuo fotiko papildomas šviesos šaltinis? na ar gali veikti atskirai nuo fotiko? blikste canon speedlite 430EXII  blush2.gif
ačiū už atsakymus  4u.gif

Blykstė, ne blikstė. Taip, gali veikti atskirai, kaip papildomas šviesos šaltinis, bet reikia vadinamojo blykstės Trigger, jei tiksliau - Wireless Flash Trigger.

pasižiūrėjau, šitai tavo minėtai 430 EXII irgi yra va čia pirma nuoroda belekokia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 31 kovo 2011 - 22:40
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 31, 23:39)
gali, bet reikia blykstės paleidėją turėt..

aišku 4u.gif

QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 31, 23:39)
Blykstė, ne blikstė. Taip, gali veikti atskirai, kaip papildomas šviesos šaltinis, bet reikia vadinamojo blykstės Trigger, jei tiksliau - Wireless Flash Trigger.

pasižiūrėjau, šitai tavo minėtai 430 EXII irgi yra va čia pirma nuoroda belekokia

taip,atsiprašau,kažkaip ne taip parašiau,taip taip,blykstė doh.gif
ačiū už paaiškinimą ir už nuorodą 4u.gif
Atsakyti