Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Laba,
Pasirodau, nors visai neidomus tas grafikas, toks nuobodus kolkas biggrin.gif

QUOTE(Ziuokute @ 2011 04 14, 05:36)
Labas rytas, na siandien biskutuka stykletejau i virsu....  miego noriu kaip sernas, nors vakar normaliai atsiguliau, o nakty miegojau kaip uzmusta...  http://www.babyplan.ru/profile/93151

Ziuokute, grazu ziureti i tavo garfikeli bigsmile.gif

QUOTE(angel08 @ 2011 04 14, 05:52)
ZIUOKUTE  kaip grazu, laikykis ir nesileisk,oi bus grazus rezultatas.
o as nieko nesuprantu,mano bt jau pradeda kilti,ov testai nei vienas nera tokio ryskumo kaip kontroline juostele,12cd ryskiausias,vakar darytas vos iziurimas,padarysiu dar siand viena.tai jau busiu gal po O,bet siand man sona dar skauda arba man netinka 20miu jautrumo ov testai

Nepanikuok taip, as irgi si men buvau sunerimusi del OT, nes sikart pabandziau 20 jautrumo (anksciau dariau 10), tai irgi jau galvojau, kad OT mane isdure biggrin.gif iki ketvirtadienio rode vaiduoklius, penktadieni nebuvo net vaiduoklio, o sestadieni jau taip gerai paryskejo, o sekmadieni + buvo. Taigi nurimk ir gadink toliau OT 4u.gif Beje, nebutinai testine juostele turi buti ryskesne uz kontroline, gal tiesiog tau netinka toks jautrumas testuku ir kitakart imk jautresnius mirksiukas.gif As tai pasiliksiu prie situ, nes 10 jautrumo man praktiskai 4-3 dienos budavo teigiami doh.gif

Pagal grafikiuka net nepanasu man i O, manau dar tik bus.

QUOTE(dulsyte @ 2011 04 14, 06:23)
Labas rytas,ziuokute  kaip grazu,oi saulyt laikykis  4u.gif
as tij is pakalnes vel i kalniuka  ax.gif  laabai si karta krutine skauda,tokia ispampus kad galiu ir be liemeneles buti  blush2.gif
pagaliau FF nubreze ne punktyrine linija

Dulsyte, grafikiukai pas tave labai grazus wub.gif

QUOTE(PUka @ 2011 04 14, 06:42)
O aš liūliuoju Fertilis ... nors vakar OT parodė II  g.gif  nežinau ar čia kiti testukai kalti, nu bet buvo riebios

Speju, kad mano linija jau sustos smile.gif

O jums pats laikas atlikti kokybiskus ND thumbup.gif

QUOTE(PUka @ 2011 04 14, 12:26)
tai maniškiai irgi ebay'jiniai, tik tiek kad per SM pirkti ... kur žalia juostelė galiukas ir kiti mėlyna juostelė.  One step lyg  g.gif  ... nu šiandien reiks vakare pasidaryti dar vieną paskutinį jau gal šį ciklą  doh.gif , labai blogai tas negalima valgyti ir gerti nieko 3 val. prieš darant OT ...

Mano irgi ebay'jiniai, bet kolkas nesuklydo. Tiesa pasakius, as valgau per tas 3 val blush2.gif jeigu labai troskina, tai ir gurksneliu vandens papiktnaudziauju blush2.gif

QUOTE(~lullaby~ @ 2011 04 14, 12:39)
sveikos matuotojos

atnesu svieziu virusiuku

Kaip smagu, kad jums viskas gerai wub.gif Kristut irgi ta pati cikla pastojo? g.gif
Papildyta:
QUOTE(angel08 @ 2011 04 14, 15:04)
imu virusiuka ir as wub.gif
ryte verkiau kad ov testai tik vaiduokliauja,o dabar pasidariau ir abi juosteles vienodo ryskumo bigsmile.gif    reiskia dar galesime pasimyluoti,nes mb buvo slaptose uzduotyse ir negalejom blush2.gif ,bet tada nesuprantu kodel bt kyla g.gif

Na va, per anksti pakomentavau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo the best: 14 balandžio 2011 - 16:32
QUOTE(the best @ 2011 04 14, 18:37)
Papildyta:
Na va, per anksti pakomentavau ax.gif

nu ir as jau galvojau pirksiu kitus OV testus,kad nieko nerodo,pagasdinau ir parode lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(the best @ 2011 04 14, 17:37)
...O jums pats laikas atlikti kokybiskus ND thumbup.gif
Mano irgi ebay'jiniai, bet kolkas nesuklydo. Tiesa pasakius, as valgau per tas 3 val blush2.gif jeigu labai troskina, tai ir gurksneliu vandens papiktnaudziauju blush2.gif

ax.gif atliekam atliekam
...
man 20 jautrumo ir šiandien jau antra diena du ryškūs riebi II ... ryt pagal viską jau turėtų nurimti. O aš tai sąžiningai į burną nieko, bijau, kad paskui klaidingi parodymai bus tongue.gif ... o pasirodo galima biški susimuliuoti rolleyes.gif
Atsakyti
doh.gif niekaip neisidedu linijuotes. Lyg ir viska pasidariau. nukopijavau nuoroda is bbcode, ikeliau i paraso vieta, bet meta lentele kad Dinaminiai puslapiais [IMG] žymėse nėra leidžiami tai ka darau negerai doh.gif Nepykit merginos kad as cia ne vietoj su savo problemom, bet taip noriu ta linijuote isideti blush2.gif gal kas gales pagelbeti unsure.gif
istryniau IMG tai nieko nerodo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joanaxxxx: 14 balandžio 2011 - 23:28
pagaliau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joanaxxxx: 15 balandžio 2011 - 01:02
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 04 15, 02:01)
pagaliau  thumbup.gif

nieko sau smigimas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytas,vos vos pakilau smile.gif nieko idomaus
ziuokute,nekrisk o kilk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 04 15, 08:48)
labas rytas,vos vos pakilau smile.gif  nieko idomaus
ziuokute,nekrisk o kilk 4u.gif

Kokiais mazais laipteliais aukstyn bigsmile.gif

Aš vis dar laukiu O, kadangi šiandien pasirodė laaabai daug vaisingų gleivių, įtariu, kad ši diena ir bus lemtinga biggrin.gif

http://www.fertility...com/home/34185e
Papildyta:
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 04 15, 03:01)
pagaliau  thumbup.gif

Oho, 0,6 laipsnio žemyn biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lassie172: 15 balandžio 2011 - 07:17
labas rytas suraitytas mirksiukas.gif
Atejau po O jau thumbup.gif
user posted image
Tik BP O zymi 16CD g.gif
Papildyta:
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 04 15, 01:01)
pagaliau  thumbup.gif

oho koks atsalimas bigsmile.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(angel08 @ 2011 04 15, 06:48)
labas rytas,vos vos pakilau smile.gif  nieko idomaus

nu ryt laukiam suolio i virsu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenele_24 @ 2011 04 15, 09:22)
labas rytas suraitytas  mirksiukas.gif
Atejau po O jau  thumbup.gif
user posted image
Tik BP O zymi 16CD  g.gif
Papildyta:

oho koks atsalimas  bigsmile.gif  biggrin.gif
Papildyta:

nu ryt laukiam suolio i virsu  mirksiukas.gif

ir as laukiu stryktelejimo,man nepatinka kad tik vos vos juda bt
Atsakyti
labas rytukas,darbuojames mergytes su ND mirksiukas.gif sekmes visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif pasirodau doh.gif kopiu aukstyn,kad tik nekrisciau smarkiai doh.gif http://www.babyplan.ru/profile/102249
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dulsyte: 15 balandžio 2011 - 07:38
QUOTE(dulsyte @ 2011 04 15, 09:37)
labas rytukas,darbuojames mergytes su ND  mirksiukas.gif  sekmes visoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif  pasirodau  doh.gif  kopiu aukstyn,kad tik nekrisciau smarkiai  doh.gif http://www.babyplan.ru/profile/102249

Na labai gražus BT bigsmile.gif
Atsakyti