Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(dulsyte @ 2011 04 15, 07:37)
labas rytukas,darbuojames mergytes su ND  mirksiukas.gif  sekmes visoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif  pasirodau  doh.gif  kopiu aukstyn,kad tik nekrisciau smarkiai  doh.gif http://www.babyplan.ru/profile/102249

super wub.gif linkiu ten islikti ilgai ilgai wub.gif laikau kumsciukus friends.gif
Atsakyti
dulsyte,puiki bt ,labai grazus grafikiukas thumbup.gif kvepia nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenele_24 @ 2011 04 15, 08:43)
super  wub.gif  linkiu ten islikti ilgai ilgai  wub.gif laikau kumsciukus friends.gif

aciu labai ax.gif
lassie 172 mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(angel08 @ 2011 04 15, 08:44)
dulsyte,puiki bt ,labai grazus grafikiukas thumbup.gif  kvepia  nestuke.gif

oi kaip noreciau grazios pabaigos sio BT,ant nosies MB gimtadienis,ot butu dovana ax.gif vis knieti NT pasidaryti,bet sakau laaauksiu kaip nors doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 04 15, 09:47)
aciu labai  ax.gif
lassie 172  mirksiukas.gif
Papildyta:
oi kaip noreciau grazios pabaigos sio BT,ant nosies  MB gimtadienis,ot butu dovana  ax.gif vis knieti NT pasidaryti,bet sakau laaauksiu kaip nors  doh.gif

kantrybe dorybe mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenele_24 @ 2011 04 15, 08:22)
Atejau po O jau  thumbup.gif

koks gražus kalniukas smile.gif

QUOTE(dulsyte @ 2011 04 15, 08:37)
.. kopiu aukstyn,kad tik nekrisciau smarkiai  doh.gif

dulsyte, net negalvok kitaip drinks_cheers.gif

QUOTE(dulsyte @ 2011 04 15, 08:47)
... oi kaip noreciau grazios pabaigos sio BT,ant nosies  MB gimtadienis,ot butu dovana  ax.gif vis knieti NT pasidaryti,bet sakau laaauksiu kaip nors  doh.gif

ech wub.gif pati nuostabiausia žinia Gimatdienio proga būtų ... mano MB ant dienų, gaila, bet aš tokios žinios negalėsiu jam pasakyti verysad.gif

Nežinau kokiais klysteliais nuėjo mano BT, nes namo neparėjo verysad.gif
o iš kur II ant OT neįsivaizduoju ... gal sakau man čia po treniruočių taip, nes darau vėlai vakare grįžus g.gif

Mano Grafikėlis BB
Atsakyti
Labas rytas merginos!
Kaip ND? Vyksta? mirksiukas.gif
Na bet jau dulsytes grafikelio grazumas bigsmile.gif laikykis mergyte taip ir toliau, manau nusimato vyrui gera dovanele thumbup.gif Nesidaryk testo islauk iki vyro gimtadienio mirksiukas.gif jei nedaug laukti. Nes jei pasidarysi testuka tai neiskentesi ir is kart pasakysi smile.gif Nors as tai jauciu kantrybes netureciau laukti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joanaxxxx: 15 balandžio 2011 - 09:39
PUka tai kad viskas normaliai, vakar teigiamas O, siandien BT dar pakrito ir rytoj jau sausi i virsu wink.gif taigi siandien ND neapleiskit cool.gif
Atsakyti
Dulsyte, laikykis! wub.gif 4u.gif

PUka, turetum, mano nuomone, ryt soktelti, nepamirsk nd. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auxxe @ 2011 04 15, 10:53)
... taigi siandien ND neapleiskit  cool.gif

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 04 15, 10:59)
PUka, turetum, mano nuomone, ryt soktelti, nepamirsk nd.  4u.gif

taupom taupom jau šiandien vakarui blush2.gif ... nu gal nebus šis ciklas nurašytas visai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 04 15, 10:38)
Labas rytas merginos!
Kaip ND? Vyksta?  mirksiukas.gif
Na bet jau dulsytes grafikelio grazumas  bigsmile.gif laikykis mergyte taip ir toliau, manau nusimato vyrui gera dovanele  thumbup.gif Nesidaryk testo islauk iki vyro gimtadienio  mirksiukas.gif jei nedaug laukti. Nes jei pasidarysi testuka tai neiskentesi ir is kart pasakysi smile.gif Nors as tai jauciu kantrybes netureciau laukti  doh.gif

oooi kad man laukti iki birzelio ,manau paaiskes anksciau,ar mm parsivilks ar pagaliau nestuke.gif nudziugins gandrai ax.gif
zemyna melynake,jau siandien kryziuoju kojeles ir bandysiu laikytis doh.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dulsyte: 15 balandžio 2011 - 15:07
Sveikutes, vel pasirodau po keliu dienu tylos http://www.fertility...com/home/337fdd
kiek graziu grafikeliu rolleyes.gif dulsyte, ziuokute laikykimes ir nekriskim, kitom vaisngu ND
Atsakyti
PUka Vaisingu ND! smile.gif
kissaule Idomus tavo grafikelis bigsmile.gif

dulsyte Tikiuosi laikai kojytes stipriai sukryziavus biggrin.gif
Atsakyti