Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(dreaminGirl @ 2011 04 15, 17:54)
PUka Vaisingu ND! smile.gif

stengsimės rolleyes.gif ... lotuliukas.gif sakau gal žvakę padaryt dar ... oi įsivaizduoju tokį vaizdą, grįžta MB po vonios, o čia jo gražuolė lubas bando pasiekti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2011 04 15, 17:00)
stengsimės  rolleyes.gif  ...  lotuliukas.gif  sakau gal žvakę padaryt dar ... oi įsivaizduoju tokį vaizdą, grįžta MB po vonios, o čia jo gražuolė lubas bando pasiekti  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2011 04 15, 17:00)
stengsimės  rolleyes.gif  ...  lotuliukas.gif  sakau gal žvakę padaryt dar ... oi įsivaizduoju tokį vaizdą, grįžta MB po vonios, o čia jo gražuolė lubas bando pasiekti  lotuliukas.gif

pagalvotu kad jau visai susisuko smegeneles lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2011 04 15, 16:00)

thumbup.gif Ko tik nepadarysi,jei BT liepia stengtis biggrin.gif
Atsakyti
sveikos visos planiukės 4u.gif

esu naujokė BT matavime dar tik pirmas mėnuo blush2.gif , ir vedžiau rusiškam saite savo BT, ir kažką nuspaudžiau ir neberodo man grafiko, gal galite padėti ten susiorentuoti blush2.gif , ačiū
Atsakyti
Labutis visoms... manau greitai O linijukę gausiu, kaip ir patarėte labiau stebėjau gleives ax.gif, tikiuosi šį ciklą pataikysim smile.gif

Atsakyti
Labas, siandien ivedus temp ff nueme linija ar kazi nebus man sis ciklas atiovuliacinis http://www.fertility...com/home/337fdd
kazkaip keistai man si kart g.gif verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif
QUOTE(kissaule @ 2011 04 15, 16:35)
ziuokute laikykimes ir nekriskim, kitom vaisngu ND

laikausi po biskiuka, siandien vel truputuka pakilau mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Pasirodau smile.gif Jokiu pojuciu si cikla nejauciu, o visai noreciau - vilties idetu, kad vaisingai ND atlikom doh.gif

Papildyta:
Ziuokute, gal sis ciklas atnes ka gero wub.gif Velykinis kinder siurprizas wub.gif mano mm irgi turi parsivilkti per Velykas, kolkas nujauciu, kad taip ir bus, jeigu neatsiras net menkiausio pozymio doh.gif
Atsakyti
Labas rytukas,ziuokute laikykim kojeles suspaude mirksiukas.gif
dreaminGirl laikau laikau mirksiukas.gif
pasirodau http://www.babyplan.ru/profile/102249
ar tik nenuriedesiu kaip visada i pakalne doh.gif
Atsakyti
Labas rytas merginoms!
Mano BT siandien dar nukrito blink.gif rode 36 g.gif nesuprantu, cia viskas ok?
As dar naudoju toki monitoriuka vietoj OT vaisingoms dienoms nustatyti, tai jau jis man nuo siandien parode kad jau atliekant ND imanomas pastojimas g.gif Gal anksciau O sulauksiu g.gif Nors pagal temperatura nepanasu g.gif
Atsakyti
Tespa Sveika prisijungusi 4u.gif
Aliosha Smagu,kad mokiniesi geriau pazinti save 4u.gif
kissaule Liudna,bet keli ciklai per metus yra normalu 4u.gif
Ziuokute Grazu grazu grazu bigsmile.gif
the best Anksti pojuciu nori- kantrybes smile.gif
dulsyte Oj,kaip as nelaukiu tavo mm biggrin.gif
joanaxxxx Na gal ryt soks i virsu!O kur tavo grafikelis?
Atsakyti