Įkraunama...
Įkraunama...

*Kvepalai*

QUOTE(eglegle @ 2011 04 17, 13:21)
O kiti už jus turi googlinti ar bėgti į parduotuvę žiūrėti?  doh.gif

negi sunku tamstai sulakstyt. ot pikta mamytė schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(picolina @ 2011 04 17, 13:51)
Jei gyvenciau lietuvoje nebutu problemos nueiti i parduotuve ir paziureti, bet kadangi joje negyvenu .....

o kokioj čia šaly nėra parduotuvių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 04 17, 14:52)
negi sunku tamstai sulakstyt. ot pikta mamytė  schmoll.gif

hihihi.gif taigi gaila - o tai nubėgs ir išpirks viską ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 04 17, 11:52)
o kokioj čia šaly nėra parduotuvių?  g.gif

Vokietijoje.Parduotuviu cia yra biggrin.gif , tik va kad nesuprantu, kodel yra labai didelis skirtumas kainu cia ir lietuvoje g.gif (kvepalu)
Atsakyti
QUOTE(picolina @ 2011 04 17, 12:21)
Aciu uz atsakyma  4u.gif
Man tai labai idomu, kodel uzsenyje kvepalai brangesni negu lietuvoje?  g.gif
Va kad ir imant Chanel mademoiselle, uzsenyje kainuoja 80 euru o va lietuvoje 67 eura (pavertus)???? g.gif

o man atrode, kas Lietuvoje kaip tik vos ne brangiausiai is kitu saliu kvepalai kainuoja smile.gif
tarp kitko, olialiashop.lt dabar vyksta nemazos nuolaidos kvepalams bigsmile.gif gal kam pravers mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(picolina @ 2011 04 17, 14:09)
Vokietijoje.Parduotuviu cia yra  biggrin.gif , tik va kad nesuprantu, kodel yra labai didelis skirtumas kainu cia ir lietuvoje  g.gif (kvepalu)

tai čia gal tame užusienyje, kur tikrai tikrai originalūs??? bigsmile.gif

nai na na naaai.... smartass.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2011 04 17, 14:15)
tai čia gal tame užusienyje, kur tikrai tikrai originalūs??? bigsmile.gif
nai na na naaai.... smartass.gif

O kaip suprast tikrai tikrai originalus? blush2.gif As seip lyginu kainas is cia vokietijos douglas parduotuviu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo picolina: 17 balandžio 2011 - 15:19
QUOTE(picolina @ 2011 04 17, 16:18)
O kaip suprast tikrai tikrai originalus?  blush2.gif As seip lyginu kainas is cia vokietijos douglas parduotuviu  unsure.gif

nekreipkit dėmesio, aš atceit pajuokavau rolleyes.gif

LT pigiau gal tik internetinėse parduotuvėse; ant lentynų matyt panašiom kainom.

Atsakyti
QUOTE(De_Ja_Voo @ 2011 04 16, 22:32)
Sveikos! O kurie jums kvepalai kvepia tuo tokiu pudriniu kvapu? Na, tokiu svelniai kvapniu? Dekui!  blush2.gif

Man gryna pudra yra Guerlain Insolence, Kenzo Flower ir Love, Chloe smile.gif Tiesa, Bvlgari Voile de Jasmin irgi jaučiasi pudra, bet labai švelni.

QUOTE(picolina @ 2011 04 17, 13:51)
Jei gyvenciau lietuvoje nebutu problemos nueiti i parduotuve ir paziureti, bet kadangi joje negyvenu .....

Na, bet pagooglinti ir ne Lietuvoje gyvenant galima, ar ne? smile.gif

QUOTE(picolina @ 2011 04 17, 13:21)
Aciu uz atsakyma  4u.gif
Va kad ir imant Chanel mademoiselle, uzsenyje kainuoja 80 euru o va lietuvoje 67 eura (pavertus)???? g.gif

Beje, tas pigumas yra sąlyginis dalykas. Va, turit Vokietijoje 100 eurų. Nusiperkat Chanel Mademoiselle ir dar 20 eurų lieka, todėl galite nueiti ir pasilepinti skania kava su pyragaičiu, kad sėkmingą pirkinį atšvęstumėte. Lietuvoje turite 100 litų, tai jokioje parduotuvėje Chanel Mademoiselle nenusipirksit, belieka tik skania kava su pyragaičiu pasilepinti, kad nusivylimą nuplautumėt.
Pragyvenimo lygį ir gaunamus atlyginimus reikia žiūrėti, o ne lygiagrečiai kainas į eurus versti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(picolina @ 2011 04 17, 13:21)

Dažniau būna atvirkščiai biggrin.gif ,ypač internetinėse parduotuvėse.
Atsakyti
QUOTE(picolina @ 2011 04 17, 14:09)
Vokietijoje.Parduotuviu cia yra  biggrin.gif , tik va kad nesuprantu, kodel yra labai didelis skirtumas kainu cia ir lietuvoje  g.gif (kvepalu)

Todėl, kad apyvartos ženkliai skiriasi, o ypač perkamoji galia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(De_Ja_Voo @ 2011 04 16, 22:32)
Sveikos! O kurie jums kvepalai kvepia tuo tokiu pudriniu kvapu? Na, tokiu svelniai kvapniu? Dekui!  blush2.gif

Vienareikšmiškai, Kenzo Flower by Kenzo. biggrin.gif Kaip tik šiandien pauosčiau prisiminimui, tai pudriškiausia pudra.
Dar pagalvojau, tai kaip ir HappyAngel sakė, Chloe Love, Chloe - pudrinis kvapas. Bet man šie daugiau lūpdažis + pudra. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fuwari: 17 balandžio 2011 - 17:40
Gal kas turejote/bandete/uostete Salvador Dali-Purple Lips ?
user posted image
Neturiu galimybes ju apziuret , nei pauostyti , nes jie nenauji sad.gif Patiko natos , galvoju aklai pirkti . Bet visteik gal kas pades nuomuone susidaryti , ar jie daugiau saldus vasariski kaip escadiniai visokie ar labiau gilesni ?
Atsakyti