Įkraunama...
Įkraunama...

*Kvepalai*

QUOTE(vitlij@ @ 2011 04 15, 10:21)
laba visoms smile.gif gal kas galit man pasakyt del versace crystal noir
pirkau miniatiura, tai tikiuosi, kad nepadirbti
man jie kokosais kvepia, gal kas galit nosi i savus dabar ikisti ir pauostyt  4u.gif

juose uodziu daug daug skaniu saldstelejusiu pipiriuku, bent jau edp variante, kokoso kvapo juose tikrai pati nejauciu smile.gif
Atsakyti
Daug kas rašo komentaruose, kad Crystal Noir jiems kvepia kokosais. Aš, pavyzdžiui, užuodžiu kitas natas. Na bet ne esmė. Svarbiausia, kad kokosą šiuose kvepaluose užuosti nėra nenormalu smile.gif
Atsakyti
kas del Bright crystal - na jei yra tokiu, kurioms irgi kokosais kvepia, tai gerai mirksiukas.gif agurku ten neuzuodziau kolkas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vitlij@ @ 2011 04 15, 11:21)
laba visoms smile.gif gal kas galit man pasakyt del versace crystal noir
pirkau miniatiura, tai tikiuosi, kad nepadirbti
man jie kokosais kvepia, gal kas galit nosi i savus dabar ikisti ir pauostyt  4u.gif

man jie taip pat kokosais kvepia (??? nežinau net ar kvepia tinkamas žodis, nes nekenčiu kokoso visom formom). Man Crystal noir nuobodus, vientisas, pobjauriai saldus kokosas...
Atsakyti
QUOTE(Tik$a @ 2011 04 16, 09:16)
man jie taip pat kokosais kvepia (??? nežinau net ar kvepia tinkamas žodis, nes nekenčiu kokoso visom formom). Man Crystal noir nuobodus, vientisas, pobjauriai saldus kokosas...

o man jie nera ypatingai saldus, saldziu nelabai megztu, o sitie vieni is megemesniu kvepalu mano biggrin.gif ir visai nevientisi man jie g.gif ant manes jie kartais saldesni, tai kitakart net astrus, kaip kada smile.gif kokosa labai megstu, gal todel juose jo neisskiriu?kam jis nepatinka, tikriausiai todel ir randa mirksiukas.gif
Atsakyti
Kiek kainuoja chanel coco madmoiselle 50 ml ?
Atsakyti
Sveikos! O kurie jums kvepalai kvepia tuo tokiu pudriniu kvapu? Na, tokiu svelniai kvapniu? Dekui! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(picolina @ 2011 04 16, 17:14)
Kiek kainuoja chanel coco madmoiselle 50 ml ?

Negi cia jau tokia valstybine paslaptis, kad niekas negali pasakyti kiek kainuoja???? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(picolina @ 2011 04 17, 11:59)
Negi cia jau tokia valstybine paslaptis, kad niekas negali pasakyti kiek kainuoja????  blink.gif

nemanau, kad paslaptis biggrin.gif galit ir pagooglint jei labai reikia mirksiukas.gif pvz cia: http://www.kvepalaiv...;products_id=47
edt pigesni buna
Papildyta:
jei pirkti is zmogaus, kuris gali gauti ar turi, buna pigiau nei parduotuvese ar internete, bet tikrai ne 100Lt
Atsakyti
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Man tai labai idomu, kodel uzsenyje kvepalai brangesni negu lietuvoje? g.gif
Va kad ir imant Chanel mademoiselle, uzsenyje kainuoja 80 euru o va lietuvoje 67 eura (pavertus)???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(picolina @ 2011 04 17, 13:59)
Negi cia jau tokia valstybine paslaptis, kad niekas negali pasakyti kiek kainuoja????  blink.gif

O kiti už jus turi googlinti ar bėgti į parduotuvę žiūrėti? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 04 17, 11:21)
O kiti už jus turi googlinti ar bėgti į parduotuvę žiūrėti?  doh.gif

Jei gyvenciau lietuvoje nebutu problemos nueiti i parduotuve ir paziureti, bet kadangi joje negyvenu .....
Atsakyti