Asociacijos su Nez a Nez - Atelier d' Artiste. Yra ir alkoholio, ir tabako. Fone pačiulis, vanilė, rūgščios uogos. Stiprus charakteringas kvapas. Tik tai toli gražu ne moteriški pobaliniai kvepalai. Primena patalpos, kurioje iš vakaro buvo gausiai gerta ir rūkyta, kvapą.
Dar iš lengviau parūkytų: Etat Libre d'Orange - Jasmin & Cigarette.
QUOTE(Kalpana @ 2011 04 14, 00:37)
Asociacijos su Nez a Nez - Atelier d' Artiste. Yra ir alkoholio, ir tabako. Fone pačiulis, vanilė, rūgščios uogos. Stiprus charakteringas kvapas. Tik tai toli gražu ne moteriški pobaliniai kvepalai. Primena patalpos, kurioje iš vakaro buvo gausiai gerta ir rūkyta, kvapą.
Jazminai su cigaretėm man gana įdomūs, tik va su jazminais nesu didelė draugė... O Nez a Nez labai intriguoja, ačiū

QUOTE(Kalpana @ 2011 04 13, 23:37)
O kur galima įsigyti Atelier dArtiste Nez a Nez? Kokia kaina?

QUOTE(eglegle @ 2011 04 13, 22:33)
Nusėdusį, kuris lieka susimaišius dūmui ir ryškiems (bet ne saldiems vaniliniams ir ne gaiviems vandeningiems) moteriškiems kvepalams (na tokį vadinamąjį pobalinį)
O Ambre Narguile netenkina šito poreikio?

Gafsa, nežinau kaip paaiškint ir kodėl, bet Hermes'ams esu abejinga visiškai - kaip ir Chanel'iams... deja
eglegle, pradėkit rūkyt ir išsispręs problema

QUOTE(biologė @ 2011 04 15, 00:50)

Na, tiek to, baigiam su tais rūkalais, o tai ateis kokia sveiko gyvenimo šalininkė ir ims bartis

Ačiū už pasiūlymus

laba visoms
gal kas galit man pasakyt del versace crystal noir
pirkau miniatiura, tai tikiuosi, kad nepadirbti
man jie kokosais kvepia, gal kas galit nosi i savus dabar ikisti ir pauostyt

QUOTE(vitlij@ @ 2011 04 15, 12:21)
laba visoms
gal kas galit man pasakyt del versace crystal noir

Taigi parduotuvėse pilna, galit palygint. O kuo kvepia - tai jau kaip jums atrodo. Man kokosais nekvepia. Kai kam net raugintais agurkais, berods, kvepia

QUOTE(eglegle @ 2011 04 14, 23:09)
Gafsa, nežinau kaip paaiškint ir kodėl, bet Hermes'ams esu abejinga visiškai - kaip ir Chanel'iams... deja
Suprantu...kaip aš 99% Annick Goutal