Įkraunama...
Įkraunama...

*Kvepalai*

Asociacijos su Nez a Nez - Atelier d' Artiste. Yra ir alkoholio, ir tabako. Fone pačiulis, vanilė, rūgščios uogos. Stiprus charakteringas kvapas. Tik tai toli gražu ne moteriški pobaliniai kvepalai. Primena patalpos, kurioje iš vakaro buvo gausiai gerta ir rūkyta, kvapą.

Dar iš lengviau parūkytų: Etat Libre d'Orange - Jasmin & Cigarette.
Atsakyti
QUOTE(Kalpana @ 2011 04 14, 00:37)
Asociacijos su Nez a Nez - Atelier d' Artiste. Yra ir alkoholio, ir tabako. Fone pačiulis, vanilė, rūgščios uogos. Stiprus charakteringas kvapas. Tik tai toli gražu ne moteriški pobaliniai kvepalai. Primena patalpos, kurioje iš vakaro buvo gausiai gerta ir rūkyta, kvapą.

Jazminai su cigaretėm man gana įdomūs, tik va su jazminais nesu didelė draugė... O Nez a Nez labai intriguoja, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalpana @ 2011 04 13, 23:37)

O kur galima įsigyti Atelier d’Artiste Nez a Nez? Kokia kaina? smile.gif
Atsakyti
čia yra (per tarpininkes)

iš čia siunčia ir į LT.
Atsakyti
Čia irgi siunčia į Lietuvą. Bet šiaip nepatariu aklai pirkti. Ne iš tų kvapų, kur dažnam patinka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 04 13, 22:33)
Nusėdusį, kuris lieka susimaišius dūmui ir ryškiems (bet ne saldiems vaniliniams ir ne gaiviems vandeningiems) moteriškiems kvepalams (na tokį vadinamąjį pobalinį)

O Ambre Narguile netenkina šito poreikio? unsure.gif Ant manęs tabakas gražiai išlenda,tiesa,saldokas...
Atsakyti
Gafsa, nežinau kaip paaiškint ir kodėl, bet Hermes'ams esu abejinga visiškai - kaip ir Chanel'iams... deja
Atsakyti
eglegle, pradėkit rūkyt ir išsispręs problema lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2011 04 15, 00:50)
eglegle, pradėkit rūkyt ir išsispręs problema lotuliukas.gif

tongue.gif Neišsispręs biggrin.gif Nuo 20 metų tą dariau su įvairaus ilgio pertraukom, bet taip ir nepripratau - kaip kokia neįveikiama tvirtovė didis.gif
Na, tiek to, baigiam su tais rūkalais, o tai ateis kokia sveiko gyvenimo šalininkė ir ims bartis unsure.gif
Ačiū už pasiūlymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglegle: 15 balandžio 2011 - 05:14
laba visoms smile.gif gal kas galit man pasakyt del versace crystal noir
pirkau miniatiura, tai tikiuosi, kad nepadirbti
man jie kokosais kvepia, gal kas galit nosi i savus dabar ikisti ir pauostyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vitlij@ @ 2011 04 15, 12:21)
laba visoms smile.gif gal kas galit man pasakyt del versace crystal noir
pirkau miniatiura, tai tikiuosi, kad nepadirbti
man jie kokosais kvepia, gal kas galit nosi i savus dabar ikisti ir pauostyt  4u.gif

Taigi parduotuvėse pilna, galit palygint. O kuo kvepia - tai jau kaip jums atrodo. Man kokosais nekvepia. Kai kam net raugintais agurkais, berods, kvepia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglegle: 15 balandžio 2011 - 10:29
QUOTE(eglegle @ 2011 04 14, 23:09)
Gafsa, nežinau kaip paaiškint ir kodėl, bet Hermes'ams esu abejinga visiškai - kaip ir Chanel'iams... deja

Suprantu...kaip aš 99% Annick Goutal unsure.gif ir 100% Gucci iš visų uostytų...
Atsakyti