Gal kuri uoscius/turi/zino siuos kvapus ir galetu paprastai aprasyt? Bei idealiu atveju parasyt i kokius panasus butu? Nes pagal internetinius apibudinimus ir natas jau tiek kartu prasovus, kad dabar bijau kazka taip pusakliai ir pirkt, o norisi ir vel atrodo, kad pataikysiu....
*Cacharel 'amor amor sunshine' - pati uoscius tik paprastus 'amor amor' ir patinka jie, kazin kiek panasus i siuos 'sunshine'?
*Vivienne Westwood 'Boudoir Jouy'
*Vivienne Westwood 'libertine'
*Lancome 'O de Lancome'
*Lancome 'O de L'Orangerie'
*Lancome 'Oui!'
*Lancome 'Calypso'
*Lanvin 'marry me' - gal eitu palygint ir su kuo is Lanvin kitu kvepalu panasus, jei panasus
*Elizabeth Arden 'Sunflowers'
*Jesus Del Pozo 'On ella' - gyvai girdejus tik palyginima, kad panasus i Sarah Jesicca Parker 'NYC' kvepalus, idomu kiek tiesos....
*Popy Moreni 'Popy Moreni de Fete'

*Cacharel 'amor amor sunshine' - pati uoscius tik paprastus 'amor amor' ir patinka jie, kazin kiek panasus i siuos 'sunshine'?
*Vivienne Westwood 'Boudoir Jouy'
*Vivienne Westwood 'libertine'
*Lancome 'O de Lancome'
*Lancome 'O de L'Orangerie'
*Lancome 'Oui!'
*Lancome 'Calypso'
*Lanvin 'marry me' - gal eitu palygint ir su kuo is Lanvin kitu kvepalu panasus, jei panasus
*Elizabeth Arden 'Sunflowers'
*Jesus Del Pozo 'On ella' - gyvai girdejus tik palyginima, kad panasus i Sarah Jesicca Parker 'NYC' kvepalus, idomu kiek tiesos....
*Popy Moreni 'Popy Moreni de Fete'
Neseniai uosciau Iris Poudre Frederic Malle, labai patiko
.
Bet paskutiniu metu labai sunku issirinkti kvepalus. Atrodo tas kvapas patinka, nusiperki, o po trumpo laiko nebepatinka. Ir niekaip negaliu atrasti sau to pacio paciausio. Norisi kazko tookio, bet...
Siuo metu baigineju La Perla ''Eclix'', kuriu jau nera prekyboje
Gal kas meginote ir galite pasidalinti ispudziais apie si kvapa?

Bet paskutiniu metu labai sunku issirinkti kvepalus. Atrodo tas kvapas patinka, nusiperki, o po trumpo laiko nebepatinka. Ir niekaip negaliu atrasti sau to pacio paciausio. Norisi kazko tookio, bet...
Siuo metu baigineju La Perla ''Eclix'', kuriu jau nera prekyboje

Gal kas meginote ir galite pasidalinti ispudziais apie si kvapa?
QUOTE(shopingas @ 2011 04 07, 04:17)
Gal kuri uoscius/turi/zino siuos kvapus ir galetu paprastai aprasyt? Bei idealiu atveju parasyt i kokius panasus butu? Nes pagal internetinius apibudinimus ir natas jau tiek kartu prasovus, kad dabar bijau kazka taip pusakliai ir pirkt, o norisi ir vel atrodo, kad pataikysiu....

Turiu Amor Amor, turėjau ir šią limituotą versiją. Man visai nepanašūs kvapai. Sunshine lengvesnis, mažiau saldus ir baisiai nuobodžiai vientisas. Nors natose nėr, suodžiu aš juose cinamoną nors pasiusk, šiaip vaisiai dominuoja (tuo tarpu kai Amor Amor rožės man permuša viską).
Sveikos!!100-ta metu nerasiau jau:))vis paskaitineju retkarciaias,ir tiek.Ogi man o draugei prireike kvepalu kurie kvepetu kardamonu(ar taip lietuviskai verciasi cardamon?)Mielosios kvepalistes,gal galite man padeti ir pavardinti nors keleta ,kuriuose butu sis prieskonis:) Labai aciu!Gal jau ir buvo apie tai rasyta,tuo net neabejoju,bet atleiskit,nerandu,ir net nebezinau kur ieskoti:)
http://www.fragranti...ardamom-63.html Turiu keleta is paminetu sarase, bet kad ryskiai jaustusi kardamono nata, nezinau.
QUOTE(savaitė @ 2011 04 10, 08:58)
http://www.fragranti...ardamom-63.html Turiu keleta is paminetu sarase, bet kad ryskiai jaustusi kardamono nata, nezinau.
Aciu,paskaitinesiu.Butent ji noretu kad ta nata ryskiai jaustusi:)
QUOTE(foje @ 2011 04 10, 18:07)
Aciu,paskaitinesiu.Butent ji noretu kad ta nata ryskiai jaustusi:)
http://www.fragranti...rent/Nu-95.html
http://www.vdk.lt/Te.../safran-nobile/
bent man taip atrodo

QUOTE(foje @ 2011 04 10, 17:45)
Ogi man o draugei prireike kvepalu kurie kvepetu kardamonu(ar taip lietuviskai verciasi cardamon?)
As irgi ieskojau kvepalu su kardamono nata, labiausiai kardamoniniai man YSL NU EDP, bet kad jie, kaip bebutu gaila, jau nebegaminami.....

Kokie kvepalai jums asocijuojasi su švelniai prisirūkiusia moterimi?
(išskyrus Eisenberg J'ose ir Guepard Guepard - man jie į tą temą). Iš anksto ačiū

QUOTE(eglegle @ 2011 04 12, 21:38)
Kokie kvepalai jums asocijuojasi su švelniai prisirūkiusia moterimi?
(išskyrus Eisenberg J'ose ir Guepard Guepard - man jie į tą temą). Iš anksto ačiū 

Mano nomone, J'ose Eisenberg.

Taip, taip, bet be šitų ir be Guepard - kokie dar variantai būtų?