Įkraunama...
Įkraunama...

*Kvepalai*

QUOTE(eglegle @ 2011 04 12, 21:38)
Kokie kvepalai jums asocijuojasi su švelniai prisirūkiusia moterimi?  smile.gif (išskyrus Eisenberg J'ose ir Guepard Guepard - man jie į tą temą). Iš anksto ačiū  4u.gif

Habanita
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 04 13, 21:46)

Man juose išlenda oda verysad.gif fear.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 04 13, 20:48)
Man juose išlenda oda  verysad.gif  fear.gif

va tai tau g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 04 13, 20:48)
Man juose išlenda oda  verysad.gif  fear.gif

blokuok agentais cool.gif

ok,nebejuokauju.

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2011 04 13, 22:17)
blokuok agentais cool.gif
ok,nebejuokauju.

Juokai juokais, bet vienas Agentas iš Kauno turbūt nežino, kur Vilniaus kaimas gun_smilie.gif (čia ne į temą)
O į apsirūkymo temą - ar čia nuo oro priklauso, ar nuo ko, bet, pvz., šiandien, kai kvapas nuo ryto visai suslūgo, papurčius plaukus juose jaučiasi silpnas tabakas - o buvo EL Sensuous Noir g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 04 13, 21:38)
Juokai juokais, bet vienas Agentas iš Kauno turbūt nežino, kur Vilniaus kaimas  gun_smilie.gif (čia ne į temą)
O į apsirūkymo temą - ar čia nuo oro priklauso, ar nuo ko, bet, pvz., šiandien, kai kvapas nuo ryto visai suslūgo, papurčius plaukus juose jaučiasi silpnas tabakas - o buvo EL Sensuous Noir  g.gif

'dnasi, kažkas rūko.

Atsakyti
Damos, kol jūs ''rūkot'' vieną klausimą pamąstymams užduosiu.
Kokiu intraveniniu/stebuklingu būdu originaliuose kvepaluose ''varliukai'' atsiranda? Kvapas toks, buteliukas sandarus, bet kaži kokios nuosėdos plaukioja...
Atsakyti
Kažkurie komponentai tarpusavyje sureaguoja ir iškrenta nuosėdos.
Atsakyti
QUOTE(Kalpana @ 2011 04 13, 21:55)
Kažkurie komponentai tarpusavyje sureaguoja ir iškrenta nuosėdos.

matyt ta aliejinė dalis į nuosėdas gali iškrist,..chemikės, taip? biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2011 04 13, 22:46)
'dnasi, kažkas rūko.

Na, kolega darbe rūko, bet lauke, ne mano plaukuose biggrin.gif
Dar ne į temą - žiūrinėju ir galvoju - gal kaip nors iš kompo ekrano iškrapštyt šitą:
http://www.fragranti...-One-10613.html
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 04 13, 22:12)
Na, kolega darbe rūko, bet lauke, ne mano plaukuose  biggrin.gif
Dar ne į temą - žiūrinėju ir galvoju - gal kaip nors iš kompo ekrano iškrapštyt šitą:
http://www.fragranti...-One-10613.html

aš nerūkau ir aplinka retai rūko, tad galiu klysti; bet aš skiriu parūkiusio žmogaus kvapą,nusėdusį ant odos/plaukų, ir šiaip sklindančio dūmo kvapą. O kokį norėtum kvepale rast?

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2011 04 13, 23:19)
O kokį norėtum kvepale rast?

Nusėdusį, kuris lieka susimaišius dūmui ir ryškiems (bet ne saldiems vaniliniams ir ne gaiviems vandeningiems) moteriškiems kvepalams (na tokį vadinamąjį pobalinį)
Atsakyti