Įkraunama...
Įkraunama...

*Kvepalai*

eglegle-
user posted image
Jei tinka vyriški,tai,be abejo-
user posted image
man jie tiesiog labiausiai asocijuojasi su parukymu smoke.gif ,ant saves nebandziau... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 12 balandžio 2011 - 21:59
Iš kardamoninių kvepalų, bent jau man, ryškiausi ir be konkurencijos comme des garcons by comme des garcons wub.gif wub.gif .

Ysl nu edp - beveik nejauciu ryškaus kardamono, tik švelnų, minkštą... Guepard'e irgi sunkiai apčiuopiu ryškesnį. Pabandykit Comme des Garcons, va, ten kardamonas net karštas ir degantis wub.gif .

Egle, lengvai apsirūkiusia moterimi man kvepia DK Black Cashmere wub.gif wub.gif wub.gif ,
Miss Balmain - stipriai parūkančia laugh.gif .

Atsakyti
QUOTE(SiVidz @ 2011 04 13, 10:38)
Egle, lengvai apsirūkiusia moterimi man kvepia DK Black Cashmere wub.gif  wub.gif  wub.gif ,
Miss Balmain - stipriai parūkančia  laugh.gif .

g.gif Labai keista, nes Black Cashmere man kažkodėl užkvimpa baltom gėlėm, o Miss Balmain - oda fear.gif
Gafsa - Costume National 21 pasirodė per daug tiesmukiški vyriški (nors, blyn, reikia dar bandyt, gal būsiu ką nors pražiopsojusi - o kad dažnai pražiopsau, tai faktas), o dėl grynai vyriškų - taip, tikiu, kad pilna tabakinių yra, bet man labiau rūpi kvepalai į moteriškesnę pusę, bet kvepiantys rūkalais biggrin.gif
Atsakyti
Ant mano odos grynu gryniausiu tabaku, tiesa, labai "skaniu", kvepia Juliette has a Gun - Not a Perfume. Daug žmonių, kai buvau jais pasipurškusi, pasakė: "tu kąąąąą? Rūkyt pradėjai??? blink.gif " Nors šiaip, kiek skaičiau atsiliepimų, labai retai kam tokios asociacijos kyla.
Atsakyti
QUOTE(Kalpana @ 2011 04 13, 10:59)
Ant mano odos grynu gryniausiu tabaku, tiesa, labai "skaniu", kvepia Juliette has a Gun - Not a Perfume. Daug žmonių, kai buvau jais pasipurškusi, pasakė: "tu kąąąąą? Rūkyt pradėjai???  blink.gif " Nors šiaip, kiek skaičiau atsiliepimų, labai retai kam tokios asociacijos kyla.

Šito būtent ant odos nemėginau - bus išbandyta pioneer.gif
Atsakyti
O man lengvai prarūkyta moterim kvepia Molecule 02, brrr doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kazarnienė @ 2011 04 13, 10:14)
O man lengvai prarūkyta moterim kvepia Molecule 02, brrr  doh.gif

Va va, šitie man apskritai panašūs su JHAG Not a Perfume, tačiau pastaruosiuose tabakas vis dėl to lindo labiau. O gal ir dozė didesnė buvo.
Atsakyti
Man nelabai patinka cigarečių dūmo kvapas. Tačiau tarkim labai patinka kvapnus tabakas....o šiaip, jei noriu jaustis kaip parūkiusi - pasikvėpinu Nasomatto - Black Afgano. biggrin.gif Tik į viešumą jais pasikvėpinusi dar nebuvau išėjusi. Man jie kvepia būtent žole, kurią rūko kai ne kurie žmonės.
Atsakyti
Turbūt daugumai pasirodys protu nesovokiama, bet man ryte pasikvepinusia ir ką tik šviežiai prieš 5 minutes parūkiusia moteriške "atsiduoda" Dior Dune. fear.gif
Atsakyti
Molekulių irgi nebandžiau (labai tingiu, bet, matyt, teks) smile.gif
Black Afgano turėjau - man ten šiek tiek kitoks "apsirūkymas" smile.gif
Dune - įdomi nuomonė... Gal ne veltui aš juos vis pauostau ir jau šimtą metų pati nežinau kodėl niekaip nenusiperku... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 04 12, 21:38)
Kokie kvepalai jums asocijuojasi su švelniai prisirūkiusia moterimi?  smile.gif (išskyrus Eisenberg J'ose ir Guepard Guepard - man jie į tą temą). Iš anksto ačiū  4u.gif

laukiu progos pamėgint Muglerio naują limitkę Pure Havane; oro uosto vieno pardėj jau mačiau, testerio deja dar neturėjo...

Atsakyti
Taigi užbėgau apsiuostyt:
Molekulė ant manęs kvepėjo "niekuo", tikrai nepasakysiu kuo (išvis kažkodėl jos manęs net nevilioja)
Dune tiek kartų vis pauostydama prisiruošiau užsipurkšt - pakvipo gerokai padėvėtu gvazdiku, tikrai nebenoriu
Not a Perfume (jie labiausiai ir domino) - deja, neberasta sad.gif
Atsakyti