Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro neistikimybe ir pasekmes..., Ka daryti? Kaip

QUOTE(Luttuke @ 2011 03 30, 00:47)
Buciavosi, tikriausiai ir nuogi nusirenge buvo, nes pas ta mergina atsirado is kazkur info kaip mb daikciukas atrodo. Na jie ten biologijos pamokas praktines mokesi

Matyt nagrinejo vyro organo struktura...kas,kaip ir kodel...idomu...tikra biologijos pamokele,su gyvu pvz....
O kaip jis atrodo...ir man pasidare idomu...jis ka turi,ko kiti neturi...ar "milzinas" pas ji ten gyvena... karsta.gif
Atsakyti
Buciavosi, tikriausiai ir nuogi nusirenge buvo, nes pas ta mergina atsirado is kazkur info kaip mb daikciukas atrodo. Na jie ten biologijos pamokas praktines mokesi biggrin.gif

ne,nu tu nereali lotuliukas.gif
ir tu nieko nesakei/nedarei kai sužinojai apie tai? blink.gif
Atsakyti
Buciavosi, tikriausiai ir nuogi nusirenge buvo, nes pas ta mergina atsirado is kazkur info kaip mb daikciukas atrodo. Na jie ten biologijos pamokas praktines mokesi biggrin.gif

Ne nu tu nereali biggrin.gif Dabar jei kas vyrui sakysiu, kad anatomiją mokinuos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 29, 23:47)

- - -- - - - - - - -

Tiesa, po to as irgi ne visai sventai elgiausi. Susitikinejau su savo ex to netgi labai neslepdama. Nemiegojau su juo, bet  kelis kartus viskas buvo ant ribos, o gal ir virs ribos, cia jau kaip paziuresi smile.gif

O tai normalu, jog vyras miega su kita, nors ir nesidulkina? nusirengineja, bucuojasi....

Na ant ribos cia ne po riba, o ka tada vyras sake? kaip reagavo? ar jis nezinojo?
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 03 30, 11:24)
Ne nu tu nereali  biggrin.gif Dabar jei kas vyrui sakysiu, kad anatomiją mokinuos  cool.gif

jo ir grizus dar namu darbus turi atlikti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 30, 11:28)
jo ir grizus dar namu darbus turi atlikti  lotuliukas.gif

Jap. Aš piešiu, tai man reik visą visutėliausią anatomiją žinot cool.gif ir pačiupinėt irgi būtinai. Kaip tu nupieši, jei nečiupinai bigsmile.gif tik vargas dabar dėl pozuotojo...reik kokį gražų susirast
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 03 30, 10:48)
Jap. Aš piešiu, tai man reik visą visutėliausią anatomiją žinot  cool.gif  ir pačiupinėt irgi būtinai. Kaip tu nupieši, jei nečiupinai  bigsmile.gif  tik vargas dabar dėl pozuotojo...reik kokį gražų susirast

Piešti neišeis sad.gif Kaip taisyklė piešimui reikia kad puozuotojas nejudėtų. O va kai prasideda čiupinėjimai kaip taisyklė čiupinėjamas objektas keičia forma ir dydi. Išvada - neišeis nupiešt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FrigidnaS @ 2011 03 30, 12:19)
Piešti neišeis sad.gif Kaip taisyklė piešimui reikia kad puozuotojas nejudėtų. O va kai prasideda čiupinėjimai kaip taisyklė čiupinėjamas objektas keičia forma ir dydi. Išvada - neišeis nupiešt  lotuliukas.gif

Oi žinok per anatomijos paskaitas labai gerai yra visus raumenis paliesti, tad ajų struktūrą geriau supranti ir nupiešti lengviau. taip, kad tik noro reik lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai tegu jis nejuda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 03 30, 01:00)
Matyt nagrinejo vyro organo struktura...kas,kaip ir kodel...idomu...tikra biologijos pamokele,su gyvu pvz....
O kaip jis atrodo...ir man pasidare idomu...jis ka turi,ko kiti neturi...ar "milzinas" pas ji ten gyvena... karsta.gif

Na, ji tiesiog nebuvo tokio daikto iki tol maciusi (info is tos merginos e-mailu mano vyrui)
Papildyta:
QUOTE(ulyja @ 2011 03 30, 09:49)
ne,nu tu nereali lotuliukas.gif
ir tu nieko nesakei/nedarei kai sužinojai apie tai? blink.gif

Sakiau ir dariau, bet aiskiai ne ta ir ne taip, nes isvadu nepasidare. Tada as ir sau leidau elgtis atitinkamai ir viskas po to labai graziai susitvarke buvo. Tada kaltinau ta mergina, nes is visu sms ir e-mailu sprendziant, tikrai ji jam ant kaklo koresi, o jis vis atrasinejo, kad neturi laiko susitikti, kad nenori ir pan. Oj ten is jos kiek visokiu pasiilgo buvo, kad net bloga... Siaip ir ja pagasdinusi buvau, kad susirasiu mama ir papasakosiu ka jos dukrele krecia.
Zodziu, po to pabendravimo su biologijos pamokos elementais ir kazkokiu priemoniu emimosi korimaisi ant kaklo apsiramino. Po to mergina susisirado vaikina ir as nebesukau galvos...

Dabar puikiai suprantu, kad ne ta mergina kalta buvo. Zodiu, tikimybe, kad panasus visokie fintai nesikartos man ir paciai labai maza atrodo, na nebent jis suaugo. Ar neisauga vyrai is tokiu dalyku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 30 kovo 2011 - 13:15
o moteris iš kvailumo išauga?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 03 30, 14:42)

Buna ivairiai, dazniausiai gyvenimas privercia mastyti ir tobuleti.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 03 30, 14:42)

As? Oj cia beviltiska ... lotuliukas.gif
Atsakyti