Tai pasirodo istorijoje vis daugiau detalių atsiskleidžia. Man tai kraupu ir skaityt, kai po tiek nesąmonių vyras dar neišmestas.
QUOTE(october' @ 2011 03 31, 15:08)
Tai pasirodo istorijoje vis daugiau detalių atsiskleidžia. Man tai kraupu ir skaityt, kai po tiek nesąmonių vyras dar neišmestas.
Bandziau - nesigavo...

Nejo per duris ne uz ka!
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 31, 15:24)

QUOTE(Montekrista @ 2011 03 31, 15:26)
Ne ne, kitakart man jau paciai reiks kraustytis. Tik pradiai reikia galu gale pradet vairuot ir masina isigyt... Bus paprasciau

QUOTE(Montekrista @ 2011 03 31, 14:26)

Tikrai taip ir bus

QUOTE(Luttuke @ 2011 03 30, 00:47)
Buciavosi, tikriausiai ir nuogi nusirenge buvo, nes pas ta mergina atsirado is kazkur info kaip mb daikciukas atrodo. Na jie ten biologijos pamokas praktines mokesi 
- - -- - - - - - - -
Tiesa, po to as irgi ne visai sventai elgiausi. Susitikinejau su savo ex to netgi labai neslepdama. Nemiegojau su juo, bet kelis kartus viskas buvo ant ribos, o gal ir virs ribos, cia jau kaip paziuresi

- - -- - - - - - - -
Tiesa, po to as irgi ne visai sventai elgiausi. Susitikinejau su savo ex to netgi labai neslepdama. Nemiegojau su juo, bet kelis kartus viskas buvo ant ribos, o gal ir virs ribos, cia jau kaip paziuresi

QUOTE(Luttuke @ 2011 03 29, 18:30)
Žinoma, kad taip!
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 31, 14:24)
Ai

QUOTE(xxkamane @ 2011 03 31, 15:44)
Na, daiktus i koridoriu ismeciau ir leipiau nesdintis lauk, o jis ne per kur... ko tik nedare, bet nejo o per duris ne uz ka. Na ir kaip ismest vyra, jei jsi neina. Vistiek fiziskai stipresnis...
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 31, 14:53)
Na, daiktus i koridoriu ismeciau ir leipiau nesdintis lauk, o jis ne per kur... ko tik nedare, bet nejo oper duris ne uz ka. Na ir kaip ismest vyra, jei jsi neina. Vistiek fiziskai stipresnis...
Tai taip daiktai ir guli koridoriuje?

QUOTE(xxkamane @ 2011 03 31, 15:54)
Nu ne, susinese atgal. Jei vyras neina, tai koia prasme is daiktu koridoriui?
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 31, 15:53)
Na, daiktus i koridoriu ismeciau ir leipiau nesdintis lauk, o jis ne per kur... ko tik nedare, bet nejo o per duris ne uz ka. Na ir kaip ismest vyra, jei jsi neina. Vistiek fiziskai stipresnis...
O tai ka jis dare?