Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro neistikimybe ir pasekmes..., Ka daryti? Kaip

QUOTE(Luttuke @ 2011 03 31, 14:56)
Nu ne, susinese atgal. Jei vyras neina, tai koia prasme is daiktu koridoriui?

Suprantat, ismesti nereiskia, kad jo daiktai ir jis koridoriuje..., bet tiek to.
Nesigilinkite
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 03 31, 15:58)
O tai ka jis dare?

Su vaiku zaide, zliumbe, sedejo ir ziurejo i mane versiuko akimis... nieko nesiaiskino, nesiteisino.. Aj zodziu... atrode visiskai nevyriskai... ir sakyciau apgailetinai...

Ka as zinau tokiu atveju reikia arba iseiti arba dorai atsiprasyti, o jis nei to nei to nedare...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 31 kovo 2011 - 15:07
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 31, 16:03)
Su vaiku zaide, zliumbe, sedejo ir ziurejo i mane versiuko akimis... nieko nesiaiskino, nesiteisino.. Aj zodziu... atrode visiskai nevyriskai... ir sakyciau apgailetinai...

Pamenu jusu ultimatumus ir t.t.

Jums to pakako?

Mane tokioje situacijoje erzintu, kad zmogus-vyras laiko mane idiote, abejoja mano protiniais gebejimais.

Del ultimatumu. Jau esu rasiusi, bet pasikartosiu. Statydami zmogui ultimatuma, mes ji statome ir sau. Vadinasi, surisame sau rankas, nebeturime vietos strategijai, manipuliacijai. Jei zmogus nepasinaudos jusu sansu, privalesite vykdyti ultimatuma, arba prarandate "anot japonu VEIDA" t.y. autoriteta, tampate skuduru. Japonai, moterys tokiu atveju daro sipuka, vyrai - hara-kiri. Tai tas pats veiksmas.

Mano rasliavos moralas. Atsargiai su ultimatumais.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 03 31, 16:11)
Pamenu jusu ultimatumus ir t.t.

Jums to pakako?

Mane tokioje situacijoje erzintu, kad zmogus-vyras laiko mane idiote, abejoja mano protiniais gebejimais.

Del ultimatumu. Jau esu rasiusi, bet pasikartosiu. Statydami zmogui ultimatuma, mes ji statome ir sau. Vadinasi, surisame sau rankas, nebeturime vietos strategijai, manipuliacijai. Jei zmogus nepasinaudos jusu sansu, privalesite vykdyti ultimatuma, arba prarandate "anot japonu VEIDA" t.y. autoriteta, tampate skuduru. Japonai, moterys tokiu atveju daro sipuka, vyrai - hara-kiri. Tai tas pats veiksmas.

Mano rasliavos moralas. Atsargiai su ultimatumais.

Tai ultimatumo, kaip ir nebuvo. As tik masciau...
Tiesiog, jei jis varines pas mergas, tai as tikrai issikraustysiu. Jokiomis skyrybomis as jam negrasinau ir pan. Jis pazadejo, kad to nebebus, as pazadejau, kad kitakart taip lengvai neissisuks. Kur cia ultimatumas? As tai sakyciau elementarus susitarimas smile.gif Ir netgi nerastiskas. O jei reiktu, pati issisukciau kaip man butu palanku.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 31, 16:31)
Tiesiog, jei jis varines pas mergas, tai as tikrai issikraustysiu. Jokiomis skyrybomis as jam negrasinau ir pan. Jis pazadejo, kad to nebebus, as pazadejau, kad kitakart taip lengvai neissisuks. Kur cia ultimatumas? As tai sakyciau elementarus susitarimas smile.gif Ir netgi nerastiskas. O jei reiktu, pati issisukciau kaip man butu palanku.. smile.gif

As vistiek likau pasimetus. Jis gi nepripazino, kad yra neteisus ir jo elgesys blogas, tai ko jis nedarys?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 03 31, 16:34)
As vistiek likau pasimetus. Jis gi nepripazino, kad yra neteisus ir jo elgesys blogas, tai ko jis nedarys?

Tai pripazino po to, atsiprase, sake daugiau taip nedaris smile.gif
Po to kai sas leidau sau truputeli prarasti savitvarda, vyrui protas apsisviete gal...

Kaip ten bebutu, man buvo labai naudinga paanalizuoti tarpusavio santykius, savo jausmus, galimybes ir pan. Nebesijauciu ispiesta i kampa, nebeatrodo viskas beviltiska, kad ir kaip pakryptu ivykiai. Galbut savimi labiau pasitikiu, tikrai zinau, kad esu pakankamai stipri ir niekas manes nesuzlugdys emociskai.
Tiesiog pajutau savo pranasuma pries vyra.
Atsakyti
Neveltui sakoma, kas mus nesugniuzdo tas mus sustiprina. Tikekimes, kad jusu pasirinktas variantas bus teisingas.
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 31, 16:31)

o jei tik pagulės? vėl? nieko gi nedarys. tik pagulės.
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 31, 15:24)
Bandziau - nesigavo...  lotuliukas.gif
Nejo per duris ne uz ka!

Nu Jūs paaiškinkit, ką reikškia nesigavo. Nėra iš Jūsų pusės politinės valios, taip sakant, norėtumėt, tokie pasiteisinimai pačiai atrodytų juokingi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 03 31, 16:44)
Neveltui sakoma, kas mus nesugniuzdo tas mus sustiprina. Tikekimes, kad jusu pasirinktas variantas bus teisingas.

Tuo, akd jis teisingas, as neabejoju. Taip geriausia man paciai.
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 03 31, 16:44)
o jei tik pagulės? vėl? nieko gi nedarys. tik pagulės.

Dabar ir kavos gert nebegalima, o apie pagulejimus nebeina kalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 31, 20:19)
Dabar ir kavos gert nebegalima, o apie pagulejimus nebeina kalba smile.gif

Kaip reikalai juda su ta drauge?
Atsakyti