Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro neistikimybe ir pasekmes..., Ka daryti? Kaip

QUOTE(Luttuke @ 2011 03 31, 15:41)
Tiesiog pajutau savo pranasuma pries vyra.

O kam jums toks vyras? blink.gif Kojoms valytis?
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 04 01, 13:44)
Kaip reikalai juda su ta drauge?

Nejuda... Kita sav. reiks paciai pajudint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 04 01, 14:39)
Nejuda... Kita sav. reiks paciai pajudint smile.gif

Bet jis su ja bendrauja? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dramp @ 2011 04 01, 13:52)
O kam jums toks vyras?  blink.gif  Kojoms valytis?

Pagyvenism pamatysim...
Atsakyti
Perskaičiau tema nuo pradžių, nu Jūs Luttuke nereali. Pagarba. Aš visą laiką galvodavau, kaip moterų mintys dėliojasi sprendžiant tokias situacijas, ir gavau vieną iš pavyzdžių.Nesakau, kad tam visiškai pritariu, bet čia jau kiekvieno žmogaus reikalas apsispręsti. O tokį apsisprendimą ir pastangas tikrai gerbiu.

Man atrodo,kad svarbiausias dalykas visoje šitoje istorijoje yra tai, kad tai Jums buvo galimybė geriau pažinti save, savo norus ir poreikius, įgauti stiprybės, kuri padės gyventi toliau. Ir tą pamoką Jūs puikiai galėsit pritaikyti tolesniame savo gyvenime, ar su tuo pačiu vyru, ar su kitu. Nors linkėčiau Jums kito 4u.gif iš kitos pusės tikiu, kad žmonės pasikeičia. tiksliau ne pasikeičia, bet išmoksta valdytis. dėl tų žmonių, kurie iš tiesų jiems brangūs.

Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 04 01, 14:40)
Bet jis su ja bendrauja?  rolleyes.gif

Na sia sav. lyg ir ne... Laiko neturi.
O siaip su juo apskritai viskas baisiai sudetinga..........
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 31, 16:31)
Tai ultimatumo, kaip ir nebuvo. As tik masciau...
Tiesiog, jei jis varines pas mergas, tai as tikrai issikraustysiu. Jokiomis skyrybomis as jam negrasinau ir pan. Jis pazadejo, kad to nebebus, as pazadejau, kad kitakart taip lengvai neissisuks. Kur cia ultimatumas? As tai sakyciau elementarus susitarimas smile.gif Ir netgi nerastiskas. O jei reiktu, pati issisukciau kaip man butu palanku.. smile.gif

suds. pasielgete kvailiai. na, mano manymu. "jeigu tu padarysi x - as padarysiu y". grasinimas, kuris reiskia tik laikina susitarima. praeis 2-12 menesiu ir viskas bus tas pats. reikejo schemos "as darau y" ir laukti jo "x". vat tada tai butu susitarimas. o dabar tik apsvarstymas. nera faktu. nera konkretumo. nera su jumis aiskumo. jis taip darys ir toliau, tik tyliai. aj. nx. neturiu zodziu.

Beje. Gal, jums reiketu leisti jam varineti pas mergas. Na, tirada is serijos "tu suauges, protingas, grazus, as tavo zmona n metu, gal pabodau su savo eksperimentais, nu gal tikrai paragauk naujos mesos, nauju ispudziu.. kodel tureciau drausti? juk mums gyventi ir gyventi kartu... o ta sposa, kuri siandien lovai sugalvojau - nu palikime kitam penkltadieniui arba su savo kokiu misteriu "b" isbandysiu - juk ir man leidziama, ane? pabandom abu tureti meiluzius?"... ir tiesiog laisvu tonu, lengvai... lai... lai girdi.. lai svajoja. lai svarsto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 01 balandžio 2011 - 22:26
QUOTE(Maidenana @ 2011 04 01, 23:20)
suds. pasielgete kvailiai. na, mano manymu. "jeigu tu padarysi x - as padarysiu y". grasinimas, kuris reiskia tik laikina susitarima. praeis 2-12 menesiu ir viskas bus tas pats. reikejo schemos "as darau y" ir laukti jo "x". vat tada tai butu susitarimas. o dabar tik apsvarstymas. nera faktu. nera konkretumo. nera su jumis aiskumo. jis taip darys ir toliau, tik tyliai. aj. nx. neturiu zodziu.

Beje. Gal, jums reiketu leisti jam varineti pas mergas. Na, tirada is serijos "tu suauges, protingas, grazus, as tavo zmona n metu, gal pabodau su savo eksperimentais, nu gal tikrai paragauk naujos mesos, nauju ispudziu.. kodel tureciau drausti? juk mums gyventi ir gyventi kartu... o ta sposa, kuri siandien lovai sugalvojau - nu palikime kitam penkltadieniui arba su savo kokiu misteriu "b" isbandysiu - juk ir man leidziama, ane? pabandom abu tureti meiluzius?"... ir tiesiog laisvu tonu, lengvai... lai... lai girdi.. lai svajoja. lai svarsto.

Del 1 dalies, tai visiska tiesa. Abu puikiai ta suprantam, kad is draudimu naudos 0. Viskas tik simbolika, o konkretumas yra ar nera nieko tai nekeicia. Siaip dabar turiu minciu pasigilinti i jo jausmus, pasaulio suvokima. Aisku viena, viskas ten ps ji supinta.

Del 2, bandziau sivakar kazka link to, bet viskas baigesi, kad supyko vyras ir i kalbas nebesileido. O as tik pasiuliau isivaiduoti mane su kitu.. ir kokie jausmai uzplusta. Matyt jausmai ne is geruju buvo... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 01 balandžio 2011 - 22:42
QUOTE(Luttuke @ 2011 04 01, 23:37)
Del 1 dalies, tai visiska tiesa. Abu puikiai ta suprantam, kad is draudimu naudos 0.

Del 2, bandziau sivakar kazka link to, bet viskas baigesi, kad supyko vyras ir i kalbas nebesileido. O as tik pasiuliau isivaiduoti mane su kitu.. ir koakie jausmai uzplusta. Matyt jausmai ne is geruju buvo... g.gif

del 2. kam jums jo fantazijos? jusu yra pasakyta "einu su drauge baran". lai pats galvoja ka jus veikete iki 3 nakties. grizusi apygirta, pvz. tiesa, kada prisigeret pastaraji karta?

beje. durnai irgi. pas vyrus savininkiskumo jausmas isvystytas. jie turi savo - ir kitiems nebeduos nei jeigu patys nebesinaudoja. tai ju filosofija. tad - sokinekit nuo jos. ka jus galite padaryti, kad butumet pastebeta tarp senienu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 01 balandžio 2011 - 22:45
QUOTE(Maidenana @ 2011 04 01, 23:41)
del 2. kam jums jo fantazijos? jusu yra pasakyta "einu su drauge baran". lai pats galvoja ka jus veikete iki 3 nakties. grizusi apygirta, pvz. tiesa, kada prisigeret pastaraji karta?

Ta vakara, kai jis paaske, kad ieskosi meiluzes, aisku alkoholio kiekis nebuvo didelis, bet uzteko...
O sivakar grizau is ex koleges gimtadienio tikrai ne blaiviausios bukles. Labai susidomejo kas parveze, bet issisukau nuo atsakymo. Tepasakiau, kad iki pat namu duru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 04 01, 23:46)
Ta vakara, kai jis paaske, kad ieskosi meiluzes, aisku alkoholio kiekis nebuvo didelis, bet uzteko...
O sivakar grizau is ex koleges  gimtadienio tikrai ne blaiviausios bukles. Labai susidomejo kas parveze, bet issisukau nuo atsakymo. Tepasakiau, kad iki pat namu duru smile.gif

a, nu zaidimai... prasideda. prisijungsiu prie temos vel, kai po kokio menesio pajudesit i prieki.gal pajudesit. jums dabar paciai idomu, tad palieku jus zaisti "pele-kate" zaidima. tik kvailai nesielkit. na, mano IMHO "kvailai" - tai pigiai. Pigiai parsiduoti uz neistikimybe, uz JO sugrizima, uz savo asaras, uz milijona roziu - kad tik tai JIS butu atsiprases, salia, pukuotas, asaruotas, menkysta, atleistas, silpnas, "be-taves-negalintis". tai pigu. Nebukit pigi, prasau. Jeigu jums tai ka nors reiskia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 01 balandžio 2011 - 22:55
QUOTE(Maidenana @ 2011 04 01, 22:54)
a, nu zaidimai... prasideda. prisijungsiu prie temos vel, kai po kokio menesio pajudesit i prieki.gal pajudesit.  jums dabar paciai idomu, tad palieku jus zaisti "pele-kate" zaidima. tik kvailai nesielkit. na, mano IMHO "kvailai" - tai pigiai. Pigiai parsiduoti uz neistikimybe, uz JO sugrizima, uz savo asaras, uz milijona roziu - kad tik tai JIS butu atsiprases, salia, pukuotas, asaruotas, menkysta, atleistas, silpnas, "be-taves-negalintis". tai pigu. Nebukit pigi, prasau. Jeigu jums tai ka nors reiskia.

jei moteris parsiduoda, ji prostitute ir pagarbos neverta, nesvarbu, kokia kaina, pigiai ar brangiai.
Atsakyti