QUOTE(Luttuke @ 2011 03 31, 16:31)
Tai ultimatumo, kaip ir nebuvo. As tik masciau...
Tiesiog, jei jis varines pas mergas, tai as tikrai issikraustysiu. Jokiomis skyrybomis as jam negrasinau ir pan. Jis pazadejo, kad to nebebus, as pazadejau, kad kitakart taip lengvai neissisuks. Kur cia ultimatumas? As tai sakyciau elementarus susitarimas

Ir netgi nerastiskas. O jei reiktu, pati issisukciau kaip man butu palanku..
suds. pasielgete kvailiai. na, mano manymu. "jeigu tu padarysi x - as padarysiu y". grasinimas, kuris reiskia tik laikina susitarima. praeis 2-12 menesiu ir viskas bus tas pats. reikejo schemos "as darau y" ir laukti jo "x". vat tada tai butu susitarimas. o dabar tik apsvarstymas. nera faktu. nera konkretumo. nera su jumis aiskumo. jis taip darys ir toliau, tik tyliai. aj. nx. neturiu zodziu.
Beje. Gal, jums reiketu leisti jam varineti pas mergas. Na, tirada is serijos "tu suauges, protingas, grazus, as tavo zmona n metu, gal pabodau su savo eksperimentais, nu gal tikrai paragauk naujos mesos, nauju ispudziu.. kodel tureciau drausti? juk mums gyventi ir gyventi kartu... o ta sposa, kuri siandien lovai sugalvojau - nu palikime kitam penkltadieniui arba su savo kokiu misteriu "b" isbandysiu - juk ir man leidziama, ane? pabandom abu tureti meiluzius?"... ir tiesiog laisvu tonu, lengvai... lai... lai girdi.. lai svajoja. lai svarsto.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.